REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.2° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cum a ajuns o minoră de 12 ani să se culce cu 50 de bărbați... în cinci zile!

Cum a ajuns o minoră de 12 ani să se culce cu 50 de bărbați... în cinci zile!

Victor ROTARU 16 ianuarie 2024 | 00:00 7436

Sărăcia și lipsa de educație au determinat fetele aflate la vârste fragede să se vândă pentru bani, pentru un trai mai bun. Din păcate, multe dintre acestea ajuns să fie exploatate sexual sau transformate în sclave în beneficiul unor traficanți sau a unor clienți de bani gata. Au fost, însă, și situații în care fetele au ajuns să se îndrăgostească de peștii lor și să își accepte soarta. Acesta este și cazul unei minore de 12 ani, care provenea dintr-un centru de plasament, minoră ce a fost manipulată de un loverboy. Inițial, copila a intrat în „afacere” pentru a strânge bani de majorat însă, ulterior, s-a îndrăgostit nebunește și a ajuns să se culce cu 50 de bărbați în câteva zile.

Cum a ajuns o minora de 12 ani sa se culce cu 50 de barbati... in cinci zile!Foto cu rol ilustrativ

La începutul anului 2021, Cătălina I, acum în vârstă de 14 ani, a început să se vândă pentru bani. Avea doar 12 ani și stătea în centru de plasament, de unde a fugit. Întrucât nu avea unde să stea, a mers să locuiască în gazdă în Tulcea, în casa care îi aparținea lui Cătălin I. Cei doi s-au înțeles să plătească o chirie de 800 de lei pe lună însă nu a încheiat un contract cu el. La aproximativ o săptămână de la momentul în care s-a mutat la Cătălin I., în timp ce stătea lângă el în casă, a fost sunată de un client care i-a solicitat să întrețină relații sexuale contra cost. Întrucât nu avea surse de venit, începuse să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați contra cost, clienți pe care îi găsea întâmplător.  

Gazda s-a transformat în pește

Cătălin I. s-a transformat în peștele ei, iar sumele de bani pe care îi producea ajungeau la Cătălin I.. Tot în acea perioadă, Cătălin I. a postat pe site-ul Publi24.ro, la secțiunea matrimoniale, un anunț prin care se ofereau servicii sexuale, minora fiind prestatoarea de servicii, având 40 de clienți în 5 zile, prețurile fiind între 150 și 250 de lei.

Cum a ajuns o minora de 12 ani sa se culce cu 50 de barbati... in cinci zile!Foto cu rol ilustrativ

Treptat, minora s-a îndrăgostit de Cătălin I. și a continuat să presteze prostituția, iar săptămânal întreținea relații sexuale cu Cătălin I.. ”Peștele” o păcălea cu cadouri, îi cumpăra diverse lucruri care îi erau necesare, respectiv prezervative, lubrifianți, dar o ducea și la saloane de cosmetică și manichiură pentru a se aranja.

Într-un final, peștele a fost dat pe mâna poliției, iar apoi a ajuns în fața procurorilor și, în final, în fața judecătorilor. Minora a declarat la audiere că banii strânși  intenționa să-i folosească pentru majorat. Referitor la suma pe care a câștigat-o în perioada februarie - iunie 2021 și pe care i-am dat-o lui Cătălin I., a transmis că nu o poate indica cu certitudine, însă ea consideră că această sumă de bani îi va fi restituită de Cătălin I. atunci când i-o va cere, aceasta rezervându-și dreptul de a se constitui parte civilă în procesul cu „peștele” ei. Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să îl condamne pe Cătălin I, la pedeapsa de 2 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Sentința nu este definitivă. 

Din păcate, acest fenomen pare să ia amploare, iar autoritățile sunt depășite de situație. "Loverboy” este una dintre cele mai utilizate metode ale traficanților de persoane, în special a recrutorilor, prin care se urmărește înșelarea victimelor. Traficantul îi dă impresia victimei că s-a îndrăgostit de ea, iar aceasta se îndrăgostește de el, acceptând să facă orice pentru dragostea sa. Fetele de 12 – 13 ani sunt cel mai ușor de păcălit.  De cele mai multe ori, ele ajung aici din cauza lipsei de educație, a sărăciei și a lipsei suportului pe care adulții de lângă ele ar fi trebui să îl acorde.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De bine ce a fost educată de profesori si institutori că doar sLarii mari vor in rest isi bat joc de elevi .Au salarii mari ,vacante ,bonuri de masa si nu au nici un fel de bun simt CA SA PREDEA LA CLASA LA TOTI ELEVII la FE L si sa promoveze doar tinerii ce merita .ELE promovează doar tinerii ai caror părinți le fac lor"" CURUL MARE"" lor profesorolor .Poate fi elevul ori cat de destept daca profesoarele nu primesc BUNURI NECUVENITE pe usa din spate nici nu se uită la elevi ..mai mult au metodele lor să-i prosteasca si să-i promoveze pe FAVORIZATI
2
1
Cel mai smecher peste din Constanta este Ionut al meu care o are pe Bianca la treaba la Praga , sa muriti de oftica ca se descurca
0
1
foarte importanta informatie, multumesc
0
0
Pai si , mai stie cineva ceva de Donchi Pufleni zis si Funie?
0
0
''saracele minore'' care tot dispar...
5
2
Putem sa controlam si noi mai bine ce se intampla in centrele de plasament?
8
3
40 de clienți în 5 zile, asta e prostituție intensiva, scuza cu foamea si saracia nu prea mai ține.
11
0
La cat de multe cazuri dastea au aparut in presa cu minore de la orfelinatele din Romania se pare ca shefi centrelor de plasament sunt adevaratzi traficantzi de copiii cu protectzia sefilor lor de la Consiliile judetzene.
13
3
romania educata
10
2
din prostitutie se fac bani rapid si fara sa dai cu sapa pe camp, munca e pt fraieri, asta e mentalitatea pestilor si lucratoarelor.
14
0
Păi așa merge în Republika dobrugea infractorii sunt apreciați și protejați, cazul lui pruia proxenet traficant de droguri care a primit 4 ani după ce a mutilat un om . Poftim justiție!
21
3
Beneficiari acestor sevicii sexuale , sunt tocmai acei care ar trebui sa modifice legile si cei care ar trebui sa le aplice si mai sunt acei asa zisi oameni de afaceri care de prea mult bine cauta sa-si bata joc de copii nevinovati . Pedepsele ar trebui majorate . Numai ca acesti benefeciari nu vor face asta , ar insemna sa se indrepte impotriva lor . Toti cei care fac trafic de carne vie , traficanti de droguri , violatori , agresori , ar trebui condamnati la nai grei de detentie . Chiar si acei care inghid ochii la asemenea fapte , ar trebui condamnati .
19
2
Comentez aici la articolul lui Lupu moralist. Pentru inceput va ibtreb, era treaz sau ca la bariera? Sa ne lase domnul lupu cu vrajelile lui, nu a facut nimic pentru judet, doar pentru interesul personal. Din cauza lui copiii din Valu lui Traian ingheata in statia de autobuz, deoarece soferii nogayului nu opresc pentru ei, cunoscand ca au abonamente. Prefera sa ia pasageri carorara nu le emit bonuri. Nea lupu, lasa-ne si dute unde iti e locul, la lada de gunoi a istoriei.
16
3
CEI 40 DE MUCENICI DORITORI DE SECS CU UN COPIL NU LE-A DAT NIMENI DE URMA,CA PE ASTA DACA L-AU ARESTAT AU FACUT SI O PERCHEZITIE INFORMATICA,ANIMALELE ALE DE OAMENI CARE AU VIOLAT PRACTIC UN COPIL NU AU VAZUT PE CINE AU IN FATA, CA VARSTA NU SE POATE ASCUNDE,SI CEI CARE SUNT PARINTI STIU CUM ARATA UN COPIL DE VARSTA AIA,E NOAPTEA MINTII,CHIAR E CORUPTIE GENERALIZATA
24
2
Cu pedeapsa de 2 ani! Sa dea dzeu si maicuta domnului sa ajunga si fata si nepoatele judecatorului victimele cio roilor borati!
24
1
când îți lipsește o fata de 12 ani de la orfelinat, anunți politia și politia începe căutările, dar cei din orfelinat nici măcar nu s-au deranjat sa facă sesizarea, și uite asa fata a avut timp sa stea în chirie, și mai e și complicitatea vecinilor din blocul unde închiriaseră aceștia apartamentul, adică ca vecin când vezi ca o fata de 12 ani sta acolo și este mare trafic la acel apartament, ca vecin preocupat anunți politia și politia își face treaba
33
1
REALIZEAZA CINEVA CA E UN COPIL DE 12 ANI,EU AM COPIL DE ACEEASIVARSTA SI STIU CE NAIV ESTE SI NEAJUTORAT ESTE ATUNCI CAND I SE INTAMPLACEVA,DAR UN COPIL FARA NICI UN AJUTOR DE LA UN CENTRU DE PLASAMENT,UNDE E DGASPC -UL CU TOTI BENEFICIARII ANGAJATI ACOLO,A ANUNTAT CINEVA POLITIA CA A FUGIT COPILUL ALA ,S-A FACUT O ANCHETA SOCIALA SA VEDEM UNDE A AJUNS,S-A INDRAGOSTIT,SUNTEM IREMEDIABIL TIC NITI,AVEM CEVA GRESIT IN ADN DE INCERCAM SA GASIM ALIBIURI UNOR BESTII DE OAMENI CARE ISI BAT JOC DE COPII, SI AU ATRACTIE SEX UALA FATA DE UN COPIL
32
0
2 ani??????!!!!!
14
1
Cum poti da o pedepsa de soar 2 ani unui proxenet care sa folosit de un copil de 12 ani . Acestia sunt judecatorii cei cu pensii nesimtite care zic ca sunt stresati de cate dosare au . Ei mai mult incurajeaza acest fenomen prin astfel de pedepse .
48
1
"Sărăcia și lipsa de educație" sau "să își accepte soarta" sau "s-a îndrăgostit nebunește" astea sunt minciuni ale celor care acopera sclavia umana josnica promovata si protejata de autoritatile noastre; in peste 90% din cazuri e vorba de violuri, batai, amenintari si presiuni puternice la care o fata pur si simplu nu poate sa reziste iar cu cat este mai mica cu atat cedeaza mai usor iar ticalosii stiu asta mai bine ca oricine; autoritatile protejeaza sclavia umana ca si traficul de droguri ptr ca sunt lipsite de scrupule, ptr ca aduc foarte multi bani si ptr ca nimic nu misca in tara asta daca nu se unge unde trebuie asta inseamna coruptie generalizata
32
3
aia din centrul de plasament ce au facut ??? Iar astazi ce fac ??? Salariul merge ???
56
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407