REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Dacă POLIȚIA nu-l GĂSEȘTE, constănţenii îl CAUTĂ...

Dacă POLIȚIA nu-l GĂSEȘTE, constănţenii îl CAUTĂ...

Replica API 23 decembrie 2021 | 00:32 5996

Constănţenii s-au mobilizat pentru a-l căuta pe Căprilă Damian, bărbatul din Constanța, dispărut fără urmă și căutat de polițiști și familie de zile întregi. Oamenii au luat cu asalt reţelele de socializare prin postări intitulate „ SĂ-L GĂSIM PE DAMIAN!”, ba chiar au creat şi un eveniment online numit „În căutarea lui Damian”.

Cetăţenii şi-au arătat suportul faţă de familia Căprilă prin postări pe reţelele de socializare, ba chiar au creat şi un eveniment online numit „ În căutarea lui Damian”, unde au invitat sute de persoane pentru a strânge cât mai multe informaţii despre Damian. Unul dintre strigătele disperate de ajutor vine din partea familiei şi este prezentat astfel „AJUTOR!!!!! PERSOANĂ DISPĂRUTĂ OFER RECOMPENSĂ GENEROASĂ!”

Bărbatul dispărut suferă de Alzheimer

Pe data de 15 Decembrie 2021, a fost sesizată dispariţia unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa, ce răspunde la numele de Căprilă Damian. Potrivit declaraţiilor familiei, acesta este bolnav neurologic, fiind diagnosticat cu Alzheimer. Persoana dispărută are înălţime 1,74 m, păr scurt, chelie proeminentă, mustaţă, ochelari fumurii de vedere. În ziua dispariţiei, Damian purta geacă şi fes de culoare bleumarin, pantaloni de trening cu dungi verticale laterale albe şi ghete din piele maro. Din cauza problemelor de sănătate, acesta „nu vorbeşte aproape deloc”au precizat membrii familiei.

Soţia bărbatului a relatat firul dispariţiei „La ora 15.30 ne-am îmbrăcat să ieșim un pic la plimbare. Până să îmi pun geaca și încălțările el a coborât. Când am ajuns și eu afară, la distanță de 3-4 minute, el nu era nicăieri. Noi stăm pe Unirii și chiar în față este stația liniei 14. Noi credem că s-a urcat în microbuz că altfel nu avea unde să dispară atât de repede. Se deplasează greu. Suntem disperați. Cineva ne-a spus că aseară în jurul orei 20 era la Trocadero, se îndrepta spre Coiciu.”

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
il cauta politia prin birouri ai doare la cashketa .. daca raspunde la numele Damian sa punem cetele de colindatori sa il strige sia asa urla prin totae cartierele si nu primesc nimic macar asa vor primi o recompensa generoasa
2
6
Doamna e ajunul Craciunului! Chiar nu va puteti abtine de la rautati? Uite ca sotia celui disparut nu i-a pus bratara! Sa o omoram acum? Tocmai ca stiti ce presupune boala asta ar trebui sa o imbarbatati nu sa ii dati cu bata in cap! Credeti ca nu se simte deja destul de rau, nu se simte deja vinovata?
18
4
Ati si gasit tzap ispasitor. Militia. Nu ii simpatizez, dar articolul e tendentios tare.camerele video tot politia le a luat. Ceea ce inseamna ca se fac cautari. Mai departe..bine zice cel de sub mine
15
6
Cucoana, si eu am tata cu Altzheimer dar nu-l las nesupravegheat. Are in permanenta la mana bratara cu GPS si e mereu in prezenta cuiva din familie.
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468