REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Dan Voiculescu:

Dan Voiculescu:

Replica API 2 ianuarie 2019 | 00:00 585

"După ce timp de zece ani, în intervalul 2004-2014, România a fost transformată în 'stat mafiot' au urmat alți 4 ani în care, încet dar sigur, sistemul ocult a început să se dezintegreze"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai jeg uman care ai furat banii din contul securitatii!Bai burghez facut peste noapte si pe langa tine altii ale caror progenituri huzuresc si azi pe banii nostri lasati de Nea Nicu!Bai Dunarea Leasing poate vrei sa te intorci la ridicat fermoarul la bulza de training!Nu ti e rusine bai mos bashit?Bai securist nenoricit,criminal,cate destine ati sabotat sa ajungeti aici?Bai sluga imputita cu veleitati de sef sa nu indraznesti sa mai zici ceva pana nu zici cum ai luat banii si daca nu i ai luat tu cine?Baga mi as pula in copiii tai 15 generatii de acum sa i urmareasca blestemele,ancestral
5
0
Nici la unghia lui Voiculescu nu sunteti. Paradoxul acestei natii este ca nu invata nimic din trecut. Dupa atatia ani de dictatura sa ti doresti in continuare putere concentrata in mana unui singur om, presedintele, inseamna ca esti masochist. Dupa asazisa justitie in dictatura cand securitatea acuza si condamna in acelasi timp, sa ti doresti in continuare aceeasi practica si astazi inseamna ca esti retardat. Nu sunt de vina cei care manipuleaza ci cei care se lasa manipulati. Popor de tradatori, lasi si curve. Ciolos, johanis si gorghiu au invatat de la Basescu, Orban si Udrea.
1
3
Felix garoiul invizibil si satra cu antene
6
1
sa ne sugi pula
6
1
Propaganda securista inca functioneaza excelent. Omul asta a fost efectiv facut zdrente de securisti si sinstemul odios numit abuziv justitie,mai ales ca asa a droit cacanarul ala de Basescu. Prostii cu bale continua sa tina isonul porcilor care fac Romania sa ramana in urma.
3
8
cioara asta nascuta in cort ,are nativ rautatea , minciuna si hotia in sange cine sunt slugile ,mongolul oligofren maturizare intarziata gadea si in rest alte ciori toti negri de suparare. civica ursu,badea specimene pe care nu le-a angaja nimeni pe nicaieri .ei sunt constienti de faptul asta .niste ratati care urla si mint in fiecare zi . in afara de intretinuti si paraziti cca 150-200 de mii ,nimeni nu se uita la ticalosii astia bronzati.
9
1
Asta trebuia artestat intr-o tara normala.Este principalul incitator la ura si la violenta prin declaratiile lui publice si prin posturile lui de televiziune.Este finantatorul urii.Este cel care a strans in jurul lui incitatori,legionari,bolsevici,homofobi,extremisti de toate felurile,xenofobi. Nu-l vad bine.Va sfarsi asa cum a trait.Spuneti-i ca daca el are impresia ca acel stat imaginar mafiot a fost invins pe noi nu ne va putea invinge.Isi face iluzii.Este un om chinuiit si bolnav.Aproape ca il compatimesc.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212