REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dana Budeanu îi face praf pe fotbaliștii români pentru stilul lor: „Niște țărani!”

Dana Budeanu îi face praf pe fotbaliștii români pentru stilul lor: „Niște țărani!”

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 2271

Designerul vestimentar Dana Budeanu, concediată de Pro TV în urmă cu câteva săptămâni pentru un mesaj dur prin care ataca un ONG, a publicat pe contul său de YouTube un clip în care vorbește despre obiceiurile nocive ale fotbaliștilor români. Aceasta consideră că jucătorii autohtoni dau prea multă importanță aspectelor materiale, în loc să se axeze pe partea sportivă.

„Exemplele fotbaliștilor români sunt alți jucători internaționali extrem de celebri, extrem de bogați etc. De aici vine și discrepanța. Ca fotbalist din România, atât timp cât n-ai ajuns unul foarte mare pe plan internațional, n-ai cum să te compari cu ei, pentru că n-ai ajuns la acel nivel financiar. Din niciun punct de vedere, nici vestimentar, pentru că ești sărac!

Ăia au un salariu de 100 de milioane de euro, n-ai cum să trăiești ca ei. Eu înțeleg, trebuie să vă tundeți ca Beckham, să vă luați gagica aia, mașina aia. Dar Beckham are 100 de milioane de euro, iar mașina lui, care costa 300.000, e un nimic pentru el. Tu câștigi un milion pe an și îți iei o mașină de 150.000. Ești un țăran! Sunteți niște țărani pe care vă preocupă mai mult ce gagici și ce mașini aveți, în loc să jucați fotbal.

Ia întrebați-l pe Hagi, care după părerea mea e Dumnezeu: «Bă, Hagi, tu când ai ajuns mare și ai avut primul salariu, ți-ai luat imediat o mașină scumpă?». Eu spun 100% că nu” - Dana Budeanu

Dana Budeanu a trecut apoi la caracterizarea ținutelor vestimentare ale unor nume celebre din fotbalul românesc.

Despre Denis Alibec

„Stilul tău vestimentar este unul care se vrea a fi vizibil. Îți place să te îmbraci, să te dezbraci, îți place să-ți arăți glezna. Nu este mișto ce faci, chiar dacă îți iei multe haine. Îți stă capul mai mult la haine și nu e ușor. Cu cât vă stă capul mai mult la haine, cu atât vă concentrați mai puțin pe sport. Arăți bine, pentru că ești sportiv și e ok, dar caută-ți stilul”.

Despre Gabi Torje

„Torje este exemplul perfect de fotbalist român mediu care trebuie el neapărat să aibă costumul acela, tricoul polo căruia să-i ridice gulerul șamd. Acești băieței provin de cele mai multe ori, deși nu este absolut nicio rușine, din familii cu posibilități financiare limitate. Nu este nicio greșeală că îți dorești, te-ai chinuit, ți-ai rupt picioarele, este normal, dar nu trebuie să ieși în evidență cu orice preț”.

Despre Tătărușanu

„El e un băiat extrem de decent. Mă gândesc la el cum mă gândesc la Cristi Chivu. Are același vibe. Omul nu s-a ras în cap azi, mâine nu s-a tatuat. E ok, este sportiv. Sportivii nu trebuie să epateze prin nimic altceva decât prin performanță”.

Despre Adrian Mutu

„Mutu este considerat unul dintre cei mai frumoși fotbaliști români ai tuturor timpurilor. E mișto, să vină să antreneze la națională mică. Arată cumva și ca poză. Te îmbraci bine! A avut o perioadă scurtă de derapaj din punct de vedere vestimentar, care era o perioadă de derapaj și din punct de vedere al anturajului. Aia a fost marea lui problemă”.

Despre Adrian Cristea

„Ți-au plăcut hainele ție, mai puțin fotbalul, pentru că nu a durat foarte mult cariera ta. Există mici exagerări câteodată, dar este ok cum arată, se îngrijește. Inspirați-vă de la Adi Cristea, țărăneii! Este pe locul 1 din generația asta nouă. Și are și ciorapi”.

Despre Cristi Chivu

„Chivu respectă foarte bine tematica unui eveniment întotdeauna. Are un stil unitar. N-o să-l vezi mâine ca pe un papițoi și după aia să se întoarcă la stilul lui. După părerea mea, are un stil curat”.

Despre Ilie Dumitrescu

„Este autodidact, a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere. Legat de vestimentație, este extrem de îngrijit și îl felicit. Oricum, eu sunt încântată de tot ceea ce înseamnă fotbaliști din Generația de Aur, m-aș uita și acum la meciurile lor. Este o diferență foarte mare între ei și generația actuală”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dana ai perfecta dreptate. Fotbalistii nostri sunt niste taranoi cu jegul printre degete si mamaliga printre dinti. Cum strang o bruma de bani se arunca la masini de interlopi cu fite de cocalari.
4
2
Cum ma Ioane nu stii cine este comentatoarea?, e una care tocmai ce a venit de la Buda,se numeste Budeanu.
3
0
Cine e comentatoarea?!
4
0
asa.i dana.Problema e ca voi gagicile,cind e. vb de bani,va imbirligati cu toti analfabetii astiA.Si tu fa,cu citi ti.ai pus.o ptr bani,asa ca nu arunca tu piatra!
9
1
curva asta e fiica celui care a extras primul petrol din Irakul fara Saddam, mana in mana cu americanii. Nu trebuie sa mearga la munca pentru ca are bani. E desteapta si isi da cu parerea, doar ca sunt multi prosti care nu inteleg ce vrea sa spuna. Ah si cu siguranta are acces la informatii la care voi, prostilor, nu aveti!Dar hai sa dam in ea ca e prietena cu Firea. Cai vai!
10
10
Incredibil cum o promoveaza presa pe femeia asta , daca e femeie, urata si nefututa. Asta e o complexata.
21
4
Baba asta s.ar fute si cu Mihai Sora ,da nici ala nu o vrea
19
3
Mama, aflata pe bancheta din spate, mi-a zis sa-mi vad de drum, sa nu-l bag in seama. Asa am facut. La ani de zile distanta, il vad in Portul Tomis. Se plimba cu iubita. A trecut pe langa mine. Mic si indesat, urat, caraghios pana la grotesc. Cred ca imi ajungea pana la buric. Cu un sut l-as fi trimis drept in apa marii. L-am lasat si de data asta in pace. Un prost. Sa te umfli in pene atat pentru ca esti nepotul unui fotbalist.
21
1
Pentru cel care scrie despre Hagi mai jos: Acel Mercedes il conducea des retardatul de nepot al sau ,care locuia in zona Trocadero, la blocul mic, de 4 etaje, cu o singura scara, de langa fosta braserie Trocadero. Idiotul credea ca este valoros pentru simplul fapt ca este nepotul lui Hagi. Se dadea smardoi in trafic cu acel Mercedes. S-a legat si de mine, la un moment dat. Mergea aproape lipit de bara mea din spate. M-am dat pe banda 1 si am oprit, pe B-dul Tomis. A oprit pe banda 2, in paralel. Nu am scos niciun cuvant, doar l-am privit lung. Mi-a spus: Vrei sa ma dau jos sa-ti dau o palma?
18
2
Cum isi umfla ea jucatorii aia veniti pe o anumita retea,semi mafioto psd ista,fotbalistii se vad golani in ziua de azi...oare de ce?ce model au?cu cine isi fac poze pisa s ar pe lumea pe ele de umflaturi? PS...Haina lui Ilie Dumitrescu e luata in fuga de pe hol si a nimerit o pe a sotiei din greseala?de la blana aia de partzari vi se trage! V au spalat bulanii de la D&G si dsquared fratii rozeta creierele!!!!
15
5
Curva asta expirata in loc sa se duca la munca o freaca grija cum se imbraca smecherii la care ea nu o sa ajunga niciodata. Frustrare psihologica.
10
16
Stie sa suga pula nene :D :D :D
9
7
mai desteapto, taranii nu sunt oameni,sa-ti fie rusine
18
2
Nu mai baietel. Te bagam pe tine in seama. Ce stii sa faci de 50 lei?
10
9
Hagi si a luat si el prin 1993 un SL 500 avea B10HGH numarul . Era vreo 200000 de marci germane la vremea aia
18
1
O mai bagati pe tuta asta in seama ?
21
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108