REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dăncilă, mesaj pentru Iohannis

Dăncilă, mesaj pentru Iohannis

Replica API 1 mai 2018 | 00:00 540

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis luni un mesaj președintelui Klaus Iohannis care i-a cerut săptămâna trecută să demisioneze de la conducerea Guvernului.

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, Vioricăi Dăncilă i-a fost adresată următoarea întrebare: ”Domnul Iohannis vrea, dumneavoastră nu vreţi, constituţional nu are elemente, viaţa merge înainte, da?”.

”Categoric, pentru mine viaţa merge înainte şi duc mai departe implementarea programului de guvernare, un program aşteptat de români”, a răspuns premierul, potrivit Știripesurse.ro, citat de b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE FATA AI DRAGA PARCA ACU TEAI RIDICAT DE PA CACATOARE.SILOS REGURGITANT OM.SPERAM SA NE SCUTESTI DUP MANDATUL ASTA SI SA TE INTORCI LA MEDITATI.
0
0
ce program,miscarea asta dobitoaca de mutare a ambasadei in ierusalim unde este prinsa,dai din melita ca o proasta ce esti,nici macar codoi care avea patru clase nu era asa de proasta ca tine dozeci doazeci
0
1
Bagaboanta asta de la Videle chiar ca mananca rahat cu ghiotura ! In pizda ma-si , cine dreacului o vrea la conducerea tarii ?
2
1
am impresia ca tantita asta s-a bagat in ceva ce nu cunostea, acel ceva este penalul draknea care, dupa ce momeste, actioneaza- in cazul acesta prin presiune asupra ei si a familiei. O meritati cu totii, nemernicilor. V-ati imbuibat, ati puat tara ca pe mostenirea voastra, va permiteti sa jucati alaba neagra cu noi, dar va veni scadenta- veti ajunge cu toti dupa gratii, in frunte cu tudorel, dorneanu si toti cei pe care i-ati mituit in defavoarea tarii
4
1
Tantita asta, este inconstienta. Chiar nu realizeaza ca este o marioneta, ca este presul lui Dragnea !? O Doamne, cat de ridicola si penibila este ! Un dezastru, un adevarat DEZASTRU pentru tara, da !!
5
2
care program proasto si inculta ce esti.e un dezastru a-ti distrus tot ce a fost bun plecati nenorociti ce sunteti ca romanii nu va mai vor ...comunisti profani ce santeti
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108