REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dăncilă: Remanierea trebuie să aibă loc, vom avea o şedinţă a CEx şi vom decide

Dăncilă: Remanierea trebuie să aibă loc, vom avea o şedinţă a CEx şi vom decide

Replica API 17 mai 2019 | 00:45 464

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Târgu Mureş, că remanierea guvernamentală trebuie să aibă loc şi că decizii în acest sens se vor lua într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

"Am văzut răspunsul dat de domnul preşedinte, un răspuns care arată că s-a referit doar la oportunitate, oportunitatea aparţine primului-ministru, mă aşteptam să fie probleme de legalitate pentru că aşa trebuia să arate motivarea. Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remanierea. Remanierea trebuie să aibă loc avem trei miniştri interimari", a declarat Dăncilă, întrebată când va avea loc remanierea guvernamentală, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declarase anterior că pentru el subiectul este închis deocamdată, până după alegerile europarlamentare.

Premierul a fost întâmpinată la Târgu Mureş, de circa 100 de protestatari, care au huiduit-o şi i-au cerut "să renunţe la Dragnea".

Aceştia au arătat că au venit să îi transmită premierului că nu le place cum conduce ţara şi să protesteze împotriva modului în care se prezintă sistemul de sănătate din România, pancartele expuse de aceştia la intrarea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având înscris "Viorico, Mureşul nu te vrea!", "PSD=Cancerul sistemului de sănătate", "Unde sunt spitalele regionale promise?".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cexul asta pare a fi similar cu rect,trece nu trece sau se fasaie,muiepesde
3
0
Wow! Super postarea "Barlogul HOTILOR: CEX" ! Pupincuristii lui Dragnea! Bravo, mult adevar! Felicitari maxime!
7
0
da-i la muie ma-tii , in timp ce noi i-o dam in cur , asa-i place , festival ca la noi pe litoral !....sa nu se sperie si sa te muste ....
0
5
Tututa Romania nu-i condusa de CEX, de un HOT ca dracnea, clawuni ca codrin stefanescu, radulescu mitraliera penalului, ciordache, niculicea, serban nicolae si alti pitecantropi psd-isti de doua parale! Romania trebe sa fie condusa de Guvernul Romaniei nu de-o stransura obedienta lu DRACnea! Panarame penale ce sunteti!
6
1
superproasta de dancila nu ar trebui remaniata dimpreuna cu pedofilul dracnea,muiepesde
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108