REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

De ce FĂGĂDĂU NU intră cu PRIORITATE în INTERSECȚIA de la DELFINARIU? VIDEO

De ce FĂGĂDĂU NU intră cu PRIORITATE în INTERSECȚIA de la DELFINARIU? VIDEO

Replica API 28 iulie 2020 | 23:41 3310

O problemă sesizată din ce în ce mai des de șoferii din Constanța este blocarea circulației în zona Delfinariu, din cauza celor care doresc să își cumpere un meniu de la McDrive. Astfel, banda întâi de pe bulevardul Soveja este blocată de mașinile care stau la coadă, iar cei care doresc să facă dreapta de pe bulevardul Mamaia nu pot din cauza acestor mașini.

Traficul în zona Delfinariu se blochează de câteva ori pe zi

Traficul este îngreunat în acea zonă, mai ales în sezon, de câteva ori pe zi, zeci de mașini asteptându-și rândul la McDrive. Cu toate că polițiștii intervin destul de des pentru a decongestiona traficul și amenda șoferii care încalcă regulile de circulație în acea zonă, se pare că forțele de ordine nu pot face față afluenței de mașini.

Autoritățile nu au gândit o rezolvare

Potrivit informațiilor noastre, chiar dacă această problemă este una destul de stringentă, autoritățile încă nu au gândit o rezolvare, rămânând la stadiul de a mai sta prin zonă, când și când. Astfel, mai mereu prima bandă este ocupată, spre disperarea celorlalți participanți la trafic.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe strada Nehoiului se fac umpluturi! Dar nu cu piatra si nu la grosimea standard! Inca 10 cm de argila cu putinica piatra....
0
1
cand interveneau localii sa va asigure banda 1 pentru viraj dreapta, i-ati impulit ca aveau ceva cu mcd, acum stati ca prostii si asteptati saracii sa-si cumpere un cacat criogenizat si dezghetat!
1
0
Sensul de intrare nu se poate schimba pt ca ar trebui modificat tot mcd
0
0
De prost ce esti mai virginele
0
0
Ori esti chior, ori bou, sau ti-ai luat permisul pe spaga daca te inscrii pe banda 1 cand vezi ca e ocupata, chiar daca vrei sa faci stanga, poti sa o faci si de pe banda 2, Soveja are 2 benzi pe sens, dobitocilor!
3
4
cum? noi avem primar?!!!! am crezut ca este doar un copac folosit de cainii vagabonzi
10
3
inchideti mcdrive-ul!
13
3
La fel ca problema cersetorilor in care edilii ne sfatuiesc sa nu le dam bani. Problemele trebuiesc rezolvate de cetateni nu de edili. Astia nu stiu sa gestioneze nimic doar sa cheltuie banul public
16
2
Constanta are primar? Serios? De cand? Sa speram ca din toamna...
21
4
Vorbiti cu McDonalds sa schimbe sensul de servire...sa intre de pe Mamaia,iar coada sa se faca unde stau aia cu taxiurle,si sa iasa pe Soveja direct,oe unde se intra acum...e ceva deranj,sa regandesti flow-ul,dar sa si blochezi o banda ca vrei tu Mc Flury e de porc..sincer
19
1
De opt luni, strada Nehoiului este zob. S-a "schimbat" conducta de canalizare, cea de beton cu una din fibra, probabil, cu o grosime de cca.2cm! Apoi, s-a asezat lut umed si piatra. Numai ca piatra are grosimea de 10cm. De atunci, a inceput calvarul. Tasari si chiar scufundari ale "noii" strazi. Chiar o masina a fost scoasa cu macaraua! Este o mare aventura, circulatia pe aici. Domnule primar, daca tot asa o sa ne "gospodariti" si de acum inainte, va recomand sa candidati pentru alt post, nu cel de primar.
10
4
Sa stai la coada la niste mizerii vechi si congelate apoi prajite la 300 grade ca sa nu se simta mirosul invechit, mi se pare...ne meritam soarta ..
23
2
Sa deschizi un mall in care cocalarii gen mec drive sa se plimbe cu masinile printre rafturi..... cred ca va fi o coada imensa , este plin orasul de putori motorizate !
32
1
Cel mai prost si influentabil primar din istorie. Un mascarici
35
7
Fagadau e slab tare ca primar. Nu merita reales.
34
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108