REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputatul Bogdan Huţucă: 'Băi, voi sunteți normali la cap?'

Deputatul Bogdan Huţucă: 'Băi, voi sunteți normali la cap?'

Replica API 25 ianuarie 2019 | 01:01 549

Deputatul PNL Bogdan Huţucă atrage atenţia asupra unei iniţiative periculoase, care se referă la "îndrăzneala" românilor de a-i critica pe politicieni în mediul online.

Conform deputatului, liderii PSD-ALDE vor ca românii să facă pușcărie pentru "insultă și calomnie". "Ce înseamnă asta? Înseamnă că dacă cineva strigă pe stradă unui politician că este hoț, atunci acel român ar putea ajunge la pușcărie. La fel, dacă doriți să-i ziceți unui politician ceva pe pagina lui de facebook, acel politician vă poate trimite după gratii. Asta înseamnă o limitare drastică a dreptului la liberă exprimare și deschide calea unor abuzuri inimaginabile. Dar mai e ceva. Pesediștii vor ca românii să facă pușcărie pentru vorbe, în schimb în timpul ăsta ei scot violatorii, tâlharii și criminalii din închisori! Băi, voi sunteți normali la cap?", transmite liberalul constănţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti striga uite hotul sau uite infractorul atat cat nu au ei puterea. Dupa ce ajung deputati sau senatori toti devin la fel. Deci au aclamat slogane populiste inainte de alegeri sau cand nu sunt la putere, crezand ca suntem prosti cu totii. Atat pnl cat si psd sunt niste minciunosi si prefacuti. Din fericire pentru ei sunt multi prosti care sa-i creada.
5
0
Uitati-va cine a ajuns sa conduca RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de firia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Si mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
8
0
Voi PNL-isti fara infractorul Boroianu R.Aurel,in Parlamentul Ro nu aveti,succes nici acuma nu vati convins.Ca daca nu aveti Hozii in parlament nu suna bine pentru Ro.
1
4
Numere de Suedia pentru toti politicienii jegosi in frunte cu flausatul .
10
3
Sa va iau psdul in pla
8
7
Esti o zdreanta Bogdane. Invata de la Luigi
14
6
S-AU TERMINAT TOATE PROBLEMELE IN PNL?
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108