REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Deputatul Boroianu, despre Mohammad Murad - candidat la Primăria Constanța: ‘În continuare cred că e o variantă bună’

Deputatul Boroianu, despre Mohammad Murad - candidat la Primăria Constanța: ‘În continuare cred că e o variantă bună’

Replica API 9 ianuarie 2019 | 16:55 346

Conducerea PNL Constanța este greu de abordat zilele acestea: pentru unii vacanța încă nu s-a terminat, în timp ce altora le este indiferentă soarta organizației. În același timp, în interiorul organizației liberale continuă “bătălia” pentru dobândirea statutului de candidat la Primăria Constanța. Dar, așa cum s-a petrecut și în 2016, se prea poate ca și în 2020 să candideze oricine altcineva din partea PNL, în afară de persoana initial anunțată. În momentul de față, trei liberali s-au înscris în competiția internă: Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava. Și, dintre toți, există deja unul foarte preocupat să fie desemnat candidat – mai exact, sunt anumiți oameni care fac tot posibilul ca George Niculescu să fie “alesul” partidului pentru alegerile din 2020.

Robert Boroianu

Momentan nu există încă o decizie în PNL Constanța, iar președintele organizației județene, deputatul Bogdan Huțucă, se “sfiește” să comunice în ce stadiu al desemnării candidatului se află partidul. Mai dezlegat la limbă este deputatul Robert Boroianu, cel care saluta, anul trecut, intenția omului de afaceri Mohammad Murad de a candida la Primăria Constanța, eventual din partea PNL. De altfel, Boroianu nu exclude nici acum această variantă. “Se fac sondaje interne din 3 în 3 luni, pentru a vedea care este cel mai bine poziționat dintre cei care și-au exprimat intenția de candidatură. Dacă pe parcurs își exprimă intenția și altcineva, vreun primar din județ, o personalitate, o luăm în calcul. Nu este nimic bătut în cuie la momentul de față”, a declarant Boroianu. Ce înseamnă aceste declarații? Că anunțul PNL în ceea ce-i privește pe Stanca, Niculescu și Sava nu înseamnă nimic. Nu este nici un fel de promisiune că vreunul dintre ei va ajunge să fie desemnat candidat; mai mult, Boroianu a comentat, la solicitarea ziarului Replica de Constanța, că în continuare consideră că Mohammad Murad ar putea fi un bun candidat pentru Primăria Constanța și, de ce nu, chiar din partea PNL, dacă... va mai dori acest lucru: “În continuare cred că e o variantă bună”. “PNL va furniza varianta câștigătoare în 2020. Vom avea candidatul care să debarce PSD de la Primăria Constanța”, a declarat Boroianu.

La rândul său, fostul președinte al PNL Constanța, George Dragomir, a precizat că, deși nu se mai impllică în activitatea partidului – și că ar oferi sfaturi doar dacă îi cer colegii – a reacționat anul trecut față de anunțul lui Murad. “Am salutat declarația lui referitoare la intenția de candidatură din postura de prieten. Nu am mai vorbit de mult cu el, nu știu dacă mai dorește să candideze”, a spus Dragomir.

A.C.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/pnl-il-abandoneaza-definitiv-pe-murad-se-face-campanie-din-om-in-om-pentru-candidatura-lui-niculescu-la-primaria-constanta-377986/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentatorul de la 18.13 are dreptate. Afacerile PSD-ului s-au facut si cu acordul PNL si ai celorlalti consilieri. Asa a fost mereu in Constanta. Toti sunt mana in mana. Rusine.
3
0
Bha pupincuristule...Murad, omul PSD...iar stati capra la PSD ?!?
1
0
PNL-ul este plin de aserviti, legati ombilical de afaceri cu PSD. Asta este motivul pentru care pnl constanta nu conteaza.
3
0
Slabi, foarte slabi.PNL Constanta nu-i nimic decat o gluma proasta. Nu au avut, nu au si nu vor avea niciodata un candidat real la primarie. Cel mai probabil vom ramane cu handicapatu asta de Fatalau pe cap. Jalnic oras.
5
0
Va place sa inflitrati oameni ai altor guverne din tari de lumea a 3a?e un hobby ul vostru?Cum era sa participe un roman in Siria?Un spion trebuie lasat deoparte ca nu are cum sa simta romaneste mai ales daca el e alta natie,valabil si pentru MANECHINUL TARICEANU
4
1
Nici daca il inviati pe Sultanul Murat, nu veti castiga Primaria Constanta. Taranisti v-au blestemat.
5
0
In momentul de fata PNL Constanta nu are nici un candidat cu sanse reale la functia de primar al municipiului Constanta!Si dupa cum merg lucrurile,nici nu cred ca va avea pana la ora alegerilor!PNL Constanta,dupa parerea mea este ca o echipa de fotbal care nu vrea sa faca nimic pe teren,ci asteapta un autogol al adversarilor!Nu aveti nici un nume cu sanse reale,nu ca ar avea Fagadau vreo imagine buna sau vreun altul din PSD-ul local!
6
1
Ai luat mita de la musulman.Daca faceti prostia asta ,in viata mea nu va mai votez.
8
0
Pnl a ajuns de caruta.asa ca sa ne lase
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108