REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Deputatul Focșa, răspunde acuzaţiilor că şi-a bătut soţia: Am luat-o de după gât

Deputatul Focșa, răspunde acuzaţiilor că şi-a bătut soţia: Am luat-o de după gât

A.V., A.F. 7 ianuarie 2023 | 00:00 3144

Deputatul bătăuș, Dumitru Focșa, a dat primele declarații după acuzațiile de violență domestică asupra soției, agresiuni care au avut loc joi, 5 ianuarie, în jurul orei 2:00. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Agresorul era chiar Dumitru Focșa, deputatul AUR.

Dumitru Focșa și soția

„Am stat bine să mă gândesc dacă este bine să fac această postare, dar după câte mizerii și neadevăruri se tot vehiculează pe media plătită cu milioane de euro de PSD și PNL, fără a cere permisiunea conducerii AUR, am considerat că trebuie să știți "din gura acuzatului" adevărul.

Sunt un simplu om care a intrat în politică să lupt pentru binele românilor dar se pare că ajutorul meu potrivit până acum doi ani nu a putut să-mi fie alături și-n viața politică și asta și datorită faptului că nu am acordat suficient timp să o pregătesc.

Cu privire la incidentul petrecut în familia mea, în data de 5 ianuarie, vreau să aduc următoarele lămuriri pentru a scuti pe mulți care trăiesc din titluri de scandal în presă, de osteneală, dar și pentru a le potoli setea de diversiune.

Da, de când am intrat în politică, viața noastră în familie s-a schimbat covârșitor de mult. Timpul cu familia nu-l mai pot aloca ca atunci când reveneam după 2-3 luni de contract pe mare și stăteam zi de zi acasă 2-3 luni.

Da, suntem fiecare la a doua căsătorie din 2010. Atât eu cât și soția, avem câte un băiat. Al meu, este de 30 de ani și, a ales meseria mea. Cu al soție, băiatul de 21 de ani, ne zbatem să depășim prin tratament medicamentos și terapie, o tulburare obsesiv compulsivă ce-l chinuie de peste 3 ani.

Pe lângă acești doi copii ai noștri, mai avem o fetiță, Naomi Andreea, luată în plasament de la vârsta de 2 luni, din 2013, pentru care am demarat un proces de adopție.

Nu vreau să conving pe nimeni, nu mă disculp de nimic din cele petrecute, dar există în viața fiecăruia, momente când ești depășit de situație.

Din dorința de a face cât mai mult din poziția în care am fost investit la alegerile din 2020, pentru români cât pentru partid la nivel național, noi fiind doar o mână de oameni în Parlament, am fost mai mult pe drumuri.

Lipsa prezenței mele din casă, așa cum era obișnuită soția când reveneam din contractele de muncă scurte, schimbarea mediului de lucru de la cel solitar dar între bărbați pe mare, la așa expunere publică, a făcut ca în casa noastră să apară discuții de tot felul pe care nu doresc a le explica aici, dar este lesne de dedus.

Un exemplu: înainte eu aveam poze doar de familie sau cu prietenii; acum în atâtea apariții publice, s-au generat destule imagini despre care aveam de dat zeci de explicații acasă la soție. Dar mă învățasem să am răbdare și să explic, fiindcă sunt un familist dedicat, care nu și-a neglijat casa lui, ba mai mult, dorința de a fi și tată de fată, îmi umplea inima când mă uitam la Naomi Andreea care a făcut primii pași lângă noi.

Trebuie sa fie clar, că, eu nu am ridicat mâna să lovesc soția în fața copilei în noaptea de 4 spre 5. Însă, puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare, fapt ce mă împovăra și mă destabilizau tot mai rău în activitatea mea.

Aproape toate aceste puseuri de gelozie ale soției, erau urmate de "fuga la mama" spre a se aduna sau reculegere, spunea ea.

Am înțeles-o mereu, pentru ca ea era cea lângă care am stat atâția ani din dragoste nu de silă sau din folos personal. Ea era aceea persoană care îmi scrobea cămășile mele oriunde mergeam în public, ea avea grijă de cei doi copii acasă.

Am luptat și voi lupta să am o familie cu Claudia, indiferent ce vor înșira unii și alții care trăiesc din aruncatul cu lături în oameni.

Am fost lângă ea și voi fi pentru a-l ajuta pe Victor să devină o persoană autonomă.  Ce s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, este, categoric,  condamnabil și regretabil!

În fața soției îmi cer iertare și nu a celor care îmi judecă mie viața!

Am trecut prin multe, am muncit pe mare peste 20 de ani și voi trece onorabil și asumat și peste acest mare hop din viața mea, un moment de cumpănă, generat de doi adulți care nu au reușit să-și gestioneze emoțiile, fie prin lipsa unei comunicări corespunzătoare, fie prin orgoliile scăpate de sub control.

Incidentul generat de soție prin gelozie extremă, după ce la ultima plecare de acasă (eu nefiind prezent!), în 27 decembrie 2022, cu revenire în 31 decembrie seara, care s-a lăsat cu sustragerea telefonului alocat de Parlament de pe care a virat suma de 3000 lei din banii alocați cabinetului parlamentar (din suma forfetară!), a sădit în inima mea neîncredere și am blocat accesul la telefoanele mele. Asta a produs și mai mare frustrare pentru ea.

Revenind la seara fatidica de 4 spre 5, totul s-a petrecut pe fondul acumulării de frustrări si stress, în care încărcătura de stress atinsese cota maximă.

La ora 00.00 trebuia să-i administreze medicația băiatului dar acesta intrase într-o  compulsie care dura de mai bine de o oră și jumătate. Nimeni nu dormea. Am intervenit și cerut să nu mai stea după Victor să-și termine compulsiile că nici fata nu poate dormi. Asta se cam tot repeta în ultima vreme. Trebuia oprit din "starea lui de statuie", date acele pastile și apoi putea să fie lăsat să-și continue compulsia. Atunci am primit o replică de genul:"vezi-ți de curvele tale!", înșirând persoane cu care eu nu am nimic în comun decât că am dat un "Like" la un comentariu lăsat pe pagina mea de FACEBOOK, vina mea era ca eu nu verific ce poze au acele doamne sau fete  prin profil, unele fiind mai sumar îmbrăcate,...sau de ce am dat aprecieri și acolo prin postările lor.

Aceste reproșuri repetate și la care se tot revenea, chiar dacă împreună conveneam de fiecare dată, să nu se mai repete,(la fiecare revenire a soției acasă), m-a făcut să fac un gest regretabil: am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu "gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!"....și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea. Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! Nu știu nici acum, și regret că nu m-am stăpânit, cum de am putut face asta, dar eram complet devastat de atâtea reproșuri însoțite de plecări repetate, ciclic cam de 2-3 ori pe lună se tot repeta asta de doi ani.

Dacă printre vorbele mele, mai mult strigăte, "tu cu capul ăsta mă înnebunești de cap!", după ce am făcut asta de două ori, ea a fugit spre telefonul din dormitor strigând că sună la 112, dar acolo, la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează nasul.
 

Totul s-a petrecut în mai puțin de un minut. Văzând că fetița a început să țipe, am încercat să împac copilul, iar soția a reușit să fugă în curtea vecinului, membru PSD, și să-i alarmeze. Un vecin cu care suntem în relații excelente.

M-am dus cu fetița după ea, dar ea era deja în  apel cu 112. Chiar dacă îi ceream să nu facă asta, auzeam  cum cerea și ambulanță și echipaj de poliție. Nu am intervenit să-i opresc conversația căci nu avea nici un rost. Am lăsat să încheie  cu bine dialogul. O vedeam foarte speriată.

Dacă conducerea AUR îmi va cere să-mi  dau demisia din Parlamentul României, o voi face spre binele colegilor mei și al românilor care cred în AUR, nu că cere Sorin Roșca Stănescu prin  pastila lui pe YouTube asta.

Toate lichelele și slugoii sistemului s-au trezit acum lupi moraliști.

Da, repet, este mai mult decât regretabil și nu mă ascund de adevăr. Sunt om și am limitele mele. Îmi cer iertare față de toți pe care i-am dezamăgit cu incidentul din casa mea!

Dar, pentru toți măscăricii care se cred mari jurnaliști, de profesiei, vedeți că românii trăiesc tot mai rău nu datorită faptului că Focșa sau alt om politic a greșit în viața lui personală, ci pentru ca voi, cei care urlați în studiouri acum, ați susținut pe milioane de euro pe acești hoți și trădători care au devalizat avuția țări iar pentru asta voi stăpâniți vile de milioane de euro și conduceți bolizi pe străzile cu gropi după 33 de ani de jaf.

Vreau să vă asigur pe toți că voi lupta pentru familia mea și am în vedere să mergem împreună la un consilier de profesie care să ne ajute să depășim acest moment trist. Soția mea are nevoie de un timp de liniște și vă rog să nu o mai agasați cu telefoanele, voi cei de la Antene și alții.
 Soția, poate fi convinsă că eu pot trece peste asta și o înțeleg perfect de ce a acționat așa, chiar dacă am văzut o dorință a ei de a se răzbuna pe mine, intrând în casa unui pesedist pentru ajutor. Soția acestuia fiind în Biroul OL PSD Lumina.

Familia pentru mine este sfântă și Naomi Andreea trebuie să crească lângă noi.

Închei, cu scuzele de rigoare pentru repetiția comisă intenționat, prin a vă asigura pe toți de regretul meu pentru cele petrecute! Nu doar că imaginea AUR a fost pătată prin mine, fapt pentru care sunt gata să renunț la poziția mea de deputat dacă AUR o va cere, dar regret modul defectuos prin care am gestionat atâtea probleme survenite pe parcurs în casa mea.“ a declarat deputatul AUR Dumitru Focșa.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Divorteaza, Ioano! Imagineaza-ti numai cum o sa rada colegii si prietenii copiilor tai de ei. "Betivul ala de tac-tu", "Bate la ochi ca nea Mitica", le pune piedica la scoala si rad de ei ca "le-a fugit presul de sub picioare". Sau "tatal tau e Aladin". "Te rupe beitivul de tac-tu cu bataia", imagineaza-ti numai la ce circ asista copiii lui Focsa cand nenorocitul asta violent se imbata. A mai luat si copil in plasament. Doamne fereste! E si marinar. Fix cum voia cu doar 2 zile inainte de actul de violenta, George Simion sa dea o lege "cu dedicatie" pentru marinari si alti Focsa d-astia, sa poata adopta copii, chiar daca sunt plecati "pe vapor" luni, ani de zile si traiesc practic tot fara un parinte sau doi. Pai, daca ei divorteaza acum. Sotia ia copilul "in plasament" dupa ea? Sau isi gaseste alt sot si face copil cu el? Cam multe complicatii, nu-i asa? "Familia traditionala" cu copii in plasament si neveste cu 20-30-40 ani mai tinere, bosorogi betivi si impotenti ( ca Focsa ) de 60-70 ani (politicieni) care iau pitipoance de sotii (18-25 ani) apoi adopta copii pentru ca ei sunt impotenti. Deci, este fix metoda "copii pentru alocatie". Cica "familia traditionala". Hahahaha! Hahahaha! Spui AUR si tragi apa!
5
0
"A luat-o de dupa gat". Pai, asa sunt AURolcii, dupa juma' de tuica/votca si sotia arata tot ca o sticla, o iei dup gat, o dai pe gat, o dai cu nasul de perete sau usa, mai ales cand "fuge presul" sau mai ales atunci cand FUGE PAMANTUL DE SUB PICIOARE CU TOT CU PRES! Ha ha ha ha! Ha ha ha! Ha ha ha ha ha!
5
0
Iti mai amintesti, ba, Focsa? Te-am avertizat, dar ne-ai ignorat. "Am auzit ca dai bine cu pumnul, nea Mitica!". In tot acest timp te-am jucat ca pe o marioneta. Ignoranta va face veseli, nu-i asa? V-ati pus cu cine nu trebuie, rusofililor! V-am avertizat ca "NU EXISTA CORTINA CARE SA ASCUNDA TOT CE VEDEM NOI DESPRE TRADATORII DE TARA SI DE NEAM DIN AUR SI SOS." Nu ati vrut sa ne ascultati. Asa-i, Rodico? Noi suntem anonimii care nu uita si nu iarta, nea Mitica! Cand erai tanar fecior, peretii aveau urechi. Dar in era digitala noi "intram prin pereti", nea Mitica. Nu avem limite. Avem DIVINITATEA DE PARTEA NOASTRA, voi ati luat NUMELE LUI DUMNEZEU IN DESERT, iar acum culegeti roadele. Noi suntem anonimii CARE NU UITA SI NU IARTA". Suntem "fantomele trecutului", suntem "vocea eroilor romani torturati, talhariti, violati si ucisi de satanistii rusi in cele 12 invazii rusesti pe pamanturile romanesti, nea Mitica. Noi nu dam cu pumnul, nu dam cu capul in gura, nu luam adversarii "de dupa gat", dar va distrugem sistematic, pe cai legale, cu 2 click-uri. All eyes on you, ruski! In fiecare secunda suntem cu un pas inaintea voastra. Inca mai credeti ca "sunteti in control"? Mai tineti minte cine si cand a spus "Moarte cotropitorilor!"?
10
0
O concluzie e certă: omul e tarat rău de tot, se vorbea în autobuzul de Lumina că ar fi fost abuzat sexual pe vapor, prin metoda " săpunul". Pe de altă parte e și cam laș, dacă tot se dă smardoi cu femeile, de ce nu a încercat și cu doamna Șoșoacă?
0
0
Bai valutistuleee !
3
0
Foarte bine punctat fiindca noi avem in program pastrarea familiei traditionale si bataia nevestelor chiar este o traditie la romani asa ca nu vad care este problema
3
1
Chiar aveți un comportament de huligan!Sa va fie fie rușine!ca v-ati bătut soția iar aceasta a fugit în curtea unui vecin, tot în politica o dați?oricine este de vina,dar numai voi în politică sunteți cei mai cinstiți! Demisia d-le deputat,asta dacă în cazul ca mai aveți onoare!
7
2
Eu te-as fi crezut, dar tinand cont ca ai intrat in politica si ca esti membru AUR, asta spune despre tine mult mai mult decat faptele tale. Deci, cred ca esti un mare imbecil si mincinos si violent. Mai cred ca erai si stropitor pe la vapor...
7
1
Chiar mă doare in p u l a mai ales de cei care v-ați ostenit să scrieți cat mai mult.
5
11
Bine omule! Am avut rabdare sa citesc comentsriul KILOMETRIC si inclin sa iti dau dreptate! AUR astia sunt periculosi !
11
1
De obicei jegosii astia sfarsesc singuri, pentru ca nevestele lor cunosc ADEVARUL despre ei si adevara lor personalitate. Cum pe Putin l-a parasit nevasta in 2015 ( dupa invazie) la fel si pe Dragnea si restul. Astia nu au familie, nu au niciun Dumnezeu. Sunt ratacitori, cum spunea Iisus. Sunt maniosi pe Dumnezeu si pe noi toti, vor doar razbunare, imbatati fiind de "putere, faima si bani". Iar faptul ca indivizii astia joaca "o piesa de teatru" in politica, sa para altfel, nu face altceva decat sa le distruga familia. Ce a postat putinistul asta de Focsa acum pe facebook arata faptul ca nu si-a "iubit" nevasta, el afirmand ca "nu mai are timp", ca e prea ocupat cu partidul si "VIITORUL ROMANIEI". Hahhahahahaha! Adevarul este altul, ca este ipotent, are aproape 60 de ani si ca vrea sa-si ia o copila pe post de viitoare sotie, precum a facut George Simion, precum a facut Liviu Dragnea, precum a facut propagandistul ala (naistul) Nicolae Vociulet care a luat copila aia de vreo 18-20 ani de sotie (Alexandra Ciubotaru) dupa ce sotia sa Oana l-a parasit pentru ca "nu i se mai scoala decat cat sufla in nai sau gauri maro ale rusilor si chinezilor". Hahhahaha! Cred ca la batranete am sa iau si eu de sotie o "nepotica" sa imi oftic vecinii ca inca mi se mai scoala, iar lor NU. Hhahahahaha! Hahahaha! Vai de capul tau, nea Mitica! Vai vai vai! Hahaha! Eu am remarcat inca din prima sa aparitie in partidul AUR ca este prea agresiv si am stiut ca este doar o chestie de timp pana "il imbata puterea" si ies basinile de lux la suprafata. Acum se va ineca cu proprile basini de lux, caci femeia a declarat ca va divorta. "Tot raul spre bine", nu? Sa vedeti ce pitipoanca isi trage acum din banii partidului. Ii aduce Simion si partidul alta "mai tinerica si mai in putere", o colega de facultate a Ilincai Munteanu. Nu-i asa? Pai nu-i vor parasi copilele astea cu tot bani cand ei vor pierde alegerile, averile sau alegerile? De ce a plecat Irina Tanase de langa Liviu Dragnea? Hahahaha! Ce sa faca saracuta, sa-si iroseasca tinereata langa un mos impotent cu probleme la coloana, ramas fara partid si care a fost violat in inchisoare de catre "opozantii" PSDului pe care l-a condus el? Hahhahaa! Voi ati vazut circul CRINGE de sarbatori cu Liviu Dragnea care gateste? Circul realizat la realitate tv si "culisele statului paralel" cu amanta lui Mihai Fifor, Anca Alexandrescu. Prea-cunosuta "AMANTA PARTIDULUI PSD" care a fost "mana dreapta" (hahahahahahahaha) si a lui Liviu Dragnea si a lui Adrian Nastase si a multor altora. Hahahaha! Ati vazut ce CRINGE erau cum incercau sa-i creasca imaginea lui Liviu Dragnea ca vezi dom'ne ce bun bucatar e si cum stie el retate de carnati, de pus varza, de facut jumari si alte cele? Dar pe I O S E F I N A-PA SC AL ati vazut-o cum lauda cat de "ingrijita e pisica lui Dragnea" si ce "tatic" gospodin este? Hahhaha! Cea din FABRICA DE TROLI RUSI (e dovedit faptul ca primeste bani de la "Bucatarul lui Putin", cel care a creat grupul de mercenari teroristi WAGNER, Evgheni Prigojin) pentru propaganda pro-Rusia in Romania, adica pentru ridicarea AUR, SOS si PSD in sondaje si "preferintele romanilor". Am multe dovezi in sensul asta, inclusiv detalii despre iubitul ei care este hacker Qanon admirator al lui Trump, dar si Putin, care sunt putinisti acum pentru ca vor sa-l alunge pe democratul Biden si sa vina "prietenul Rusiei" Trump la putere in SUA sau alt republican. De asemenea individul e un ciudat pasionat de ponei desenati si toate rahaturile alea "hentai" tipice trolilor putinisto-trumpisti din Qanon. Nu e de mirare, nu? Caci si ea e pasionata de hentai si cosplay, aceasta i.os.e.fi.na..pa.sc.a.l (sunt cenzurate anumite nume/prenume aici pe site). Si am gasit-o pe aceasta individa in fotografii din media americana la protestele de la capitoliu impotriva democratiei si a lui Biden, cand au invadat Capitoliu toti Qanonii lui Trump. Am folosit sisteme de recunoastere faciala pentru a strange mai multe informatii despre individa si am gasit aceste detalii, inclusiv cu ea la acele proteste, cu sapca "m**e america great again", in multime etc. Nu vorbesc aiurea, tot ce scriu e dovedit, spre deosebire de ei care imprastie doar propaganda ruseasca, precum face si SOSoaca cu stiri false de pe siteuri "fantoma" facute de idiotii din partidul ei ( tot fiind pro-rusi si mare marte din ei sunt sustinuti de intreaga echipa SPUTNIK care a fost interzisa in lumea civilizata). "Fruncea" sputnik este nevasta dubiosului octogenar Gelu Voican Voiculescu (mai tanara cu aproape 43 ani decat el), individa pe care am urmarit-o in comentariile la postarile lui George Simion de pe facebook, fapt ce imi confirma multe teorii cu argumente irefutabile ca toate slugile SPUTNIK, QANON si fabricile de troli rusi ale "Bucatarului Lui Putin", sunt implicati in PROPAGANDA DE PARTID PRO-RUS a AUR, dar si se numara printre acei 500.000-1.000.000 de "cozi de topor" tradatoare sau idioti utili ai putinistilor din partid precum huliganul George Simion, rusofilul eurosceptic Calin Georgescu, fascistul legionar Tarziu, fondatorul oficial in acte al AUR M.ar.i.u.s..Lu.le.a, Sosoaca (fiica a unei membre a masonerie din Romania, fiica a ginecologului Tatiana-Alice Florescu-Bleotu). Prea multe informatii reale, trolilor? Va doare adevarul? Va ard ochii cand cititi si aplaudati din urechi (ca Simion) de suparare? Hahahha! Bun!!! Caci asta era si intentia mea. Mai vreti? Mai am, mai am. Voi muri de gat cu voi, sa nu ajunga Rusia "la conducerea" Romaniei. Enjoy!
16
0
ce om, ce patriot care vrea numai binele poporului. Un mwist bataus de femei. De ce nu da in mine kktul ??? Ca as vrea sa-i arat ceva.
13
2
asa i-a invatat Putin! mizerie de om!
14
2
Asta-i unul din terminatii HAUR, care o ard intr-una cu familia traditionala. Aia in care femeia trebuie batuta si calcata in picioare, iar barbatul trebuie sa se imbete si sa urle, asa cum ii sta bine unui barbat traditional. Ce sa mai, traditional de la un cap la celalalt. AUR si Biserica, cele mai toxice caacaturi pe care le-a avut Romania in ultimii 30 ani. Dar cand ai 70 la suta din populatie semi-analfabeta, astia sunt in elementul lor in tara asta.
23
6
Are dreptate omul daca ai o nebuna deasta in casa te face si pe tine cu capul si credeti ma ca stiu ce vorbesc
5
16
In urma cu 4 zile - George Simion - "George Simion, împreună cu un grup de parlamentari AUR, vrea să modifice legea adopțiilor, astfel încât și navigatorii maritimi să poată adopta copii din orfelinate, chiar dacă absentează temporar din ţară." Apoi, 2 zile mai tariu - viitorul puscarias Dumitru-Viorel Focșa - " Timpul cu familia nu-l mai pot aloca ca atunci când reveneam după 2-3 luni de contract pe mare și stăteam zi de zi acasă 2-3 luni." Hahahahaha! Hahahahaha! V-am zis, ba, ca putinistul George Simion "schimba legi cu dedicatie" pentru acolitii sai din partid? V-am zis, sau nu v-am zis? Ati sarit repede comentacilor AURolaci si SOSocisto-PSDisto-FSNisti cu aberatii "ca nu mi-am luat pastilele", ca "sunt drogat". Uitati dovada clara, f**u-va-n gura de idioti ai partidelor ce sunteti!!! Focsa asta si-a batut-o pe nevasta-sa iar si iar, dar acum inteles ca e deja a 2-a oara cand cheama politia. Sa vedem "BREAKING NEWS" dupa ce pierde AUR alegerile, ca a injunghiat-o betivul asta si alte tragedii de genul, dupa ce l-au dat afara din partid si ramane si fara pensie speciala, fara "afacerile" din gloata de partid, dar si fara familia pe care nici macar in prezent nu o mai are, betivanul infect. El este "fost marinar", care vrea sa adopte o copila impreuna cu nevasta pe care o agreseaza in permanenta si femeia NU a depus plangere NU NUMAI PENTRU CA SE TEME sa nu o bata sau omoare asta. Daca depune si e arestat nenorocitul asta, pai va PATA DEFINITIV imaginea AUR, deci pun toti infractorii din AUR PRESIUNE pe saraca femeie sa nu depuna plangere, sa nu pateze imaginea lui Focsa si a huliganului George Simion ( al carui tata, Constantin Simion, are dosare cel putin 6 dosare penale pentru ULTRAJ si alte violente, caci a batut 6 politisti romani. Ce se naste din pisica... tot putinisto-rusofil se numeste... Violente, talharie, violuri, crime, crime de razboi, astia sunt rusofili "pur-sange"... Asta vreti? Asta ati vrut? Asta ati votat, asta veti vota in 2024? Sa va ierte Dumnezeu, ca noi romanii adevarati nu va vom ierta NICIODATA pentru tradarea de tara si de neam si sabotajul politic pro-rus, adica in favoarea SINUGURUL si UNICULUI INAMIC AL ROMANIE care a invadat pamanturile romanesti de 12 ori de-a lungul istoriei noastre). E diferenta de 2 zile intre "LEGEA CU DEDICATIE" pentru ca "fostul marinar" Focsa sa-si poata adopta copii LEGAL chiar daca e plecat pe vapor. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA! E fix ce faceau PSDistii lui Liviu Dragnea, cand voiau sa dea legi si ordonante de urgenta, sa-l scoata NEVINOVAT pe Dragnea. V-am tot zis, spui AUR si PSD si apoi tragi apa! Nu votati asa ceva, oameni buni! Sunt niste impostori, tradatori si grupuri infractionale carora le curg balele la pensii speciale, la salarii babane si la "ciolanul" poporul roman din care se infructa ei ca niste veritabile HIENE!!!
41
1
Mai secat la coaie cu pensiile nesimțite...chiar ii doare in p**a pe johandel și guvernanții pulii de tine și de romani
7
5
Astia incaseaza lunar pensii de 30000 de ron din taxe si impozite si parcari. Rusine talharilor , furati pensii pe viata cu legea in mana . Va pensionati la 50 de ani cand nicaieri in lume nu se dau pensii asa de mari la varsta asta.
10
4
De polițiști comuniști sa dea declarații proxenetii și interlopii care și au făcut imperii sub protecția voastră de masculi impotenți corupți.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468