REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Deputatul Robert Boroianu anunţă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

Deputatul Robert Boroianu anunţă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 557

Deputatul PNL Robert Boroianu spune că se aştepta ca preşedintele PSD să fie condamnat cu executare. Era previzibilă o astfel de soluţie, spune el, având în vedere că este la a doua abatere, a mai avut o condamnare cu suspendare. „Lucrurile merg într-o direcţie normală în România şi iată că, deşi Liviu Dragnea părea intangibil, astăzi justiţia a arătat că este independentă şi şi-a spus cuvântul în România aşa cum este corect şi fără echivoc”, a completat parlamentarul constănţean, mărturisind, totodată, că PSD nu se va mai putea ridica dupăa ceastă lovitură, indiferent cine îl va conduce. „PSD nu mai face demult faţă în România, PSD este de vină pentru dezastrul din ultimii ani şi jumătate, cu Viorica Dăncilă sau fără Viorica Dăncilă, cu Olguţa Vasilescu sau cu Gabriela Firea...nu contează cine va veni, PSD nu va mai fi un partid legitim care să conducă România. Ar trebui ca toţi să-şi dea demisia”. Boroianu i-a şi atenţionat: nici unul nu are uşa PNL deschisă, în cazul în care intenţionează să se reorienteze. „La cât rău au făcut în România, ar trebuie să se ducă să se pensioneze sau să-şi vadă de alte lucruri. În nici un caz, nu vor avea o uşă deschisă la vreun partid”, spune deputatul. Boroianu a mai precizat că luna viitoare urmează ca PNL să depună o moţiune de cenzură la adresa Guvernului. „Cred că colegii parlamentari de la putere, de data aceasta, vor avea foare mare grijă şi vor fi foarte atenţi cum vor vota pentru că semnalul dat de români nu poate fi în nici un fel ignorat şi cred că de data aceasta opozia va avea succes pentru că este nevoie urgentă să se schimbe Guvernul, având în vedere şi rezultatul fantastic de ieri al opoziţiei”, a încheiat deputatul PNL.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia de la replicaonline primiti pachete de la gepeto .de ce stergeti comentariile .
1
0
si in constanta este la fel . La Trocadero sunt garaje in spatele blocurilor LE 37 , LE 34 si LE 33 , de care nu se leaga nimeni . Stimata Primarie , ori e lege , ori e tocmeala ?
2
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
A inviat si mortul asta...unde ai fost pana acum ... ce firma ai mai falimentat?!?! Afara din PNL cu buruieni si bou-rceni!
4
1
Mai,Escrocule,Sarlatanule,Infractorul tu vorbnesti de Dragnea ca e intangibil.La fel esti si tu la C-ta,intangibil,Borfasule si a-i si tupeu sa si vorbesti.Ca le ai spalat creieru la IPJ,DNA,si PCA C-ta,cu Av vostri cu spagi prin licitatie relati, descurcareti si cu influenta din structura Prc Mandarina,Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor,la ce categorie de cetateni ai Constantei, romaniei sau PNL de adresezi tu Infractorule.Ca va tin in brate cei din umbra.Care vau ajutat sa ascunda si sa musamlizeze adevarul.
11
1
bai boroianule tu esti cel mai mare hot taci si zi mersi ca nu teai dus la puscarie ordinarule
9
1
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului, Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje in spate la CEC bank cinematograf Pescarus; Bld. Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
10
0
asa pe mama lor! taiti tot ajutoare sociale ,pensii ,salarii mai ales la medici si profesori ca tot dam spaga pe unde mergem , inchideti sistemele de irigatii ca vrem doar produse alimentare cu gust de plastic din vest ,aia cu serele cu rosii banii inapoi ,auzi program sa poti sa-ti cumperi casa pana la 45 ani cu dobanda fixa, mariti TVA vreau taxa pe mediu reintrodusa, scoateti plafonarile la preturile de la gaz si curent, ROBOR, TVA 24%taxe mai mari !Sa venim noi multinationale bancile, PNL USR la guvernare sa i footem pe romani ca lor le place sa o ia la mooie sclaveti prosti !
3
3
Pe ei si pe mama lor! Nu-i lasati sa-si revina. Europa ne sustine.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212