REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DETALII EXCLUSIVE din DOSARUL minorului UCIS la MANGALIA: Totul a pornit de la... o fată!

DETALII EXCLUSIVE din DOSARUL minorului UCIS la MANGALIA: Totul a pornit de la... o fată!

Replica API 21 martie 2020 | 12:39 4583

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a minorului S.D.M., din Mangalia, pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este vorba despre tânărul snopit în bătaie, în plină stradă, un minor, care, ulterior, a murit la spital.

S-a reţinut, în sarcina inculpatului că, la data de 1 februarie 2020, în timp ce se afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, minorul I.A.C. de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat, în final, decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care aiu intervenit îndată pentru pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor şi sesizarea organelor de poliţie.

Menționăm că cei doi tineri au tot avut discuții, inclusiv pe Facebook, totul plecând de la o fată.

Astfel, la data respectivă, victima se întorsese din excursie și ajunsese în Mangalia, iar de aici urma să ia microbuzul pentru a ajunge la domiciliu, în Limanu. Numai că, a dat nas în nas cu agresorul, care ieșise de la sala de forță și care auzise că se află în oraș, plecând în căutarea lui. Apoi a urmat confruntarea, inculpatul întâmpinându-și victima: Ia zi creţule, mai eşti tare-n gură? Victima s-a întors şi l-a văzut pe inculpat îndreptându-se spre el, însă contrar spuselor inculpatului, nu a luat poziţie de bătaie, fiind luată prin surprindere de loviturile primite. Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii ceea ce a făcut victima să se dezechilibreze şi să cadă, iar în cădere inculpatul a continuat s-o lovească cu pumnii şi picioare, până când a rămas inconştientă la pământ. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei ce i se reţine în sarcină şi a colaborat cu organele de urmărire penală. Potrivit raportului de expertiză medico-legală întocmit în cauză, S.D.M a avut discernământ în raport de fapta săvârşită.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui interzise pacanelele si salile de forta.
4
0
a vrut sa l omoare, la cautat , la lovit in punctele vitale, e criminal si trebue s a plateasca , s a distrus tara cu sali de forta, jocuri de noroc , golanii de tot felul lasate la voia legilor de ca....
9
0
Ar trebui omorat
15
0
Iesi fetita. Bagat in butoi cu apa si electrocutat pana lesina!
12
1
ba,la cite coarde sint in mangalua,sa omori ptr una inseamna sa fii super prost.sa putrezeasca in inchisoare!
17
1
Astea sunt rezultatele asa ziselor scoli ale voastre, niste gunoie vin si se antreneaza cum sa omoare oameni pe strada. Mai multa selectie cand vin sa se inscrie.
16
0
Sa se ia masuri clare cu acest derbedeu pana cand urmatoarea victima nu va fi chiar unul din copii nostrii
14
0
De ce parintii tanarului decedat nu il omoara pe BORAT?!
24
2
Adica mananca bea foote se distreaza la tv si altul in pamant...si apoi cu suspendare ca este minor
20
2
sa putrezeasca in pirnaie.
25
0
bagat la puscarie si futut in cur de ceilalti detinuti..sa ia si el pozitia de lupta acolo mortii masii de pui de cioara borata..smecheria asta inchipuita se plateste pulica..
26
0
Puscarie pe viata, pentru golanul asta
26
1
L-a lovit nenorocitul in gat cand era victima jos, se vede in filmare.
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108