REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

DEVINE REALITATE. Toate firmele din judeţ MĂRESC TARIFELE la transportul de persoane

DEVINE REALITATE. Toate firmele din judeţ MĂRESC TARIFELE la transportul de persoane

Replica API 3 august 2019 | 23:42 937

Modificarea tarifelor pentru biletele la transportul de persoane în judeţ devine realitate, indiferent de rută sau de firmă. După anunţul făcut de transportatorii de pe traseul Năvodari – Constanţa (JTA, GMS), conform căruia preţul unui bilet se majorează cu 2 lei (de la 6, la 8 lei), iată că şi restul firmelor de transport transmit decizii similare.

Aşa cum se poate observa în imaginea de mai jos, şi Transevren a adoptat decizia majorării:

Aşa cum arăta „Replica” de Constanţa încă de alaltăieri, transportatorii au comentat că decizia lor reprezintă „preţul corect”: „Toţi ridicăm preţul, cam cu 2 lei, pe toate traseele din judeţ. Nu doar la Năvodari. Peste tot, pentru că acesta este preţul corect. Noi am greşit că nu am făcut acest lucru treptat, dar am tot ţinut preţul jos. Însă nu mai putem supravieţui aşa. Ieşim pe minus! Anul trecut am fost pe minus pentru fiecare autobuz”, ne-a declarat reprezentantul unei firme de transport”. (mai multe detalii AICI!)

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pretul ca pretul, cand modernizati autobuzele?? Nu mai folositi vechituri! Nu mai permiteti pasagerilor sa stea in picioare! Suntem cu ochii pe voi!!
2
0
Nu ne intereseaza, noi suntem niste zdrente fara etica si morala care ne-am asociat in clanuri de hoti, sa-i furam pe fraieri, sa nu platim taxe, si sa punem monopol pe tot orasul, si prostii ii lasam sa se duca la vot odata la 4 ani, ca dupa aia tot sclavii nostrii st la putere si pe noi tot in penis ne doare de voi..... mici si fraieri sunteti
5
1
Consiliul Concurentei sa se autosesizeze pentru blatul pe care-l fac transportatorii de persoane. De ce se liciteaza,ce se ofera , cum suntem pacaliti, cum se sicaneaza microbuzele cu calatori, se opresc, se iau la bataie ca isi fura clientii Dumacris vs MTP in Ovidiu,etc..
6
0
de sub mine,esti tare ca fularul,stiu ca mai mult nu poti
2
2
nu ne intereseaza, noi nu ne ducem la munca si doar tragem pe nas, si ne tatuam pe cur soricei sau suntem curve destepte si stam la biuro la stat degeaba , masini noi in rate si vile luxury, mai vindem un teren, mai ardem un fraier.... mheeeee mheeeeee gusta
1
4
Munir turcu prost din techirghiol e patron cu familia lui de japite borate soferi prosti si criminali care incalca legile secunda de secunda au marit pretul inainte! pariu ca mai maresc o data?
8
1
Cine are autoturism si merge la Cta, sa mai ia 3-4 persoane cu 5 lei si or sa fie toti multumiti mai putin GMS etc.
6
0
Cta_Eforie Sud costa 8 lei dar in 6 zile am primit doar 3 bilete in loc de 12 bilete _---deci Evaziune fara rusine
7
1
si la techirghiol sa bage ITC ul ca ne am saturat de hahalerele de la timona si transevren
8
1
cine se urca si ocupa un loc in picioare inseamna ca accepta situatia. ce ce va inbulziti sa urcati daca nu aveti locuri pe scaune si pe urma faceti galagie ?! frumos si corect era ca pe raza intregului judet sa existe autobuze de stat si microbuze particulare
4
3
Oamenii trebuie sa inteleaga ca se incalca legea concurentei,iar daca ii reclamam, daca facem cat mai multe sesizari, amenzile alora ii vor face sa inchida firmele. Trebuie toti sa fim uniti si sa nu mai votam psd. Este singura solutie sa scapam de aceste microbuze si sa avem in tot judetul transportul RATC-ului cu preturi corecte.Stroe si Fagadau nu dau 2 bani pe noi, de vreme ce nici mesaje nu accepta vita,asa ca nu mai votati psd pt nimic pe lume. Pe caldurile astea, nici aer conditionat nu au si sunt lasati sa circule de coruptii din politie, rar, etc Uniti ii putem elimina noi pe ei.
8
4
Alooooo treziti va oameni buni..de ce trebuie sa platim pe niste jeguri de masini un bilet de 8 lei cu conditii improprii si.miros de transpiratie .de ce nu se baga autobuze in loc de aceste microbuze care stau sa se prabuseasca si cu soferi plini de ei si de un tupeu si nesimtire fantastica
9
0
va dati seama ca citi din banii astia se duc la pesede? ca vine campania electorala si fara sprijinul pesede nu vor mai putea ciscula cu cosciugele alea pe sosele
10
4
Dimineata pe linia 305 GSM....sa faca control in intervalul 06.30......07.00
9
3
Bai sarmanii, nu mai pot supravietui asa. Pai lasa-tii pe altii sa poata. Doar ca nu au loc de manevrele voastre . Daca nu mai puteti tine pretul actual, dati-va la o parte si lasa-tii pe alti care se multumesc cu putin si decent. 8 lei inseamna 1.7 litri de motorina. Daca scadem celelalte cheltuieli aferente, tot va raman curat 2 lei de pasager. Ia mai calculati daca puteti supravietui. Sunt firme care te duc la B cu 60 de lei si firme care te duc cu 40 de lei. Deci?
12
0
Va face lumea autostopul...E mai ieftin cu masina personala...
14
0
Eu zic sa fie scoase in afara legii si sa se bage linia 23 pe Navodari
12
1
bine au facut, prostii merg la bucuresti sa strige muie psd, cred ca ii intereseaza pe aia cat dau ei pe bilete la cta!!!
11
5
Foarte bine,atunci cand faceti cu mana ca disperatii si nu oprim insemneaza ca toate locurile pe scaune sunt ocupate si asteptati-l pe urmatorul care va fi la fel!
1
12
Militienii sa-i opreasca in trafic pt cei in picioare si sa verifice daca fiecare are bilet.
22
0
Pe minus au iesit in acte , dar in realitate au facut saci de bani
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272