REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dezastru la Tulcea: TOATE drumurile judeţene sunt închise!

Dezastru la Tulcea: TOATE drumurile judeţene sunt închise!

Replica API 3 februarie 2014 | 00:00 119

La Tulcea se aplică practica naturală a deszăpezirii: se aşteaptă să se topească. Dacă, în alte judeţe, se face bilanţul de după viscol, în judeţul Tulcea nu se circulă pe nici o bandă, toate drumurile fiind închise. Transportatorii au ajuns la limita disperării, pentru că de mai multe zile nu pot opera transporturi de persoane. F.M., reprezentant Ford pentru judeţul Tulcea, a contactat Redacţia Replica de Constanţa pentru a semna "minciunile care s-au spus". Acesta susţine că toate drumurile sunt închise şi nu se lucrează pentru deszăpeziri: "S-a anunţat aseară că se circulă pe o bandă. Aş vrea să ştiu şi eu unde e banda aia de circulaţie. Pe noi nu ne anunţă nimic, nici Prefectura, nici Consiliul Judeţean, care are drumurile în subordine. Ei ştiu foarte bine că noi nu circulăm, de aceea nici nu ne deranjează pe treaba asta. La ora actuală nu circulă. Ieri, am plecat şi la jumătatea drumului de la plecare din Tulcea ne-am întors. Toată lumea tace din gură. Ar trebui să vină toate televiziunile să vadă minciuna!", a conchis F.M., pentru Replica.

De partea cealaltă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, George Şişcu, a confirmat cu jumătate de gură acuzaţiile transportatorului. Greu de contactat, Şişcu a bâjbâit: "Nu toate drumurile sunt închise, dar aproape toate. Se lucrează, normal că se lucrează. Vorbim mai târziu".

Situaţia este disperată la Tulcea, drumurile judeţene fiind închise, iar comunicaţiile dintre localităţi sunt inexistente.

Vom reveni cu detalii!

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108