REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DEZBATERE PUBLICĂ pentru blocul cu 15 etaje care urmează să fie construit în zona cluburilor din Mamaia

DEZBATERE PUBLICĂ pentru blocul cu 15 etaje care urmează să fie construit în zona cluburilor din Mamaia

Replica API 28 septembrie 2019 | 15:05 1123

Intenţia investitorului Ilie Panait de a construi un bloc cu 15 etaje, între cluburile din Mamaia, avansează. La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa fiind a fost solicitat avizul de mediu şi a fost anunţată o dezbatere publică pentru luna octombrie a acestui an. În paralel, investitorul a depus la Primăria Constanţa documentele în vederea obţinerii autorizaţiei de demolare a construcţiei care figurează momentan pe terenul unde ar urma să fie construit imobilul S+P+12-15 etaje + terasă circulabilă în staţiunea Mamaia, aleea Lamia nr. 16.

Chiar dacă încă nu are toate documentele necesare pentru demararea lucrărilor, investitorul a lansat pe Internet şi oferta pentru viitoarele apartamente din viitorul bloc. Situaţia nu poate decât să nemulţumească ceilalţi investitori din zonă, care reclamă că un asemenea bloc va distruge conceptul de zonă destinată cluburilor. “Dacă a avansat atât de mult cu demersurile pentru construcţia blocurilor şi a şi lansat anunţul de vânzare a viitoarelor apartamemte, înseamnă că are certitudinea că va putea construi; poate că şi-a aranjat pe la primărie lucrurile şi-atunci nu ne mai rămâne decât să demolăm cu toţii cluburile şi facem blocuri. Stricăm zona de cluburi, care este motorul economiei în staţiune şi asta e! Facem cu toţii blocuri”, a declarat unul dinte reprezentanţii cluburilor din zona de nord a staţiunii Mamaia. Cu siguranţă, a adăugat acesta, va participa la dezbaterea privind construcţia blocului.

De precizat că Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa poate emite sau respinge solicitarea de emitere a acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la APM de luni până joi, între orele 8.00 – 16.00, iar vineri, între orele 8.00 – 14.00. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 22.10.2019 la hotelul Bulevard, începând cu ora 14.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului până la data de 22.10.2019.

Mai amintim că blocul la care facem referire urmează să fie construit între cluburile de fiţe de la capătul staţiunii Mamaia, lângă Loft, Nuba, în locul fostului “La Mama”, în prezent “Nikos Taverna”: IATĂ DOCUMENT (click pe imagine!):

Mai multe detalii aici:

https://www.replicaonline.ro/bubuie-un-scandal-in-mamaia-bloc-de-15-etaje-in-mijlocul-cluburilor-de-fite-396430/

A.C., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati litoralul liber de constructii ! Ati facut di Mamaia un ghetou plin de constructii care mai de care mai urate !
0
5
Cluburile trebuie demolate, sunt surse de evaziune fiscala si consum de droguri. Unde ati vazut asemenea mizerii? tarile care fac turism au hoteluri si resorturi pentru familisti nu mizerii de cluburi pentru drogati si beizadele de bani gata.
6
0
Daca o sa fie un proiect frumos asa cum a facut si la celelalte blocuri , ar trebuii lasat in pace sa-si duca la bun sfarsit proiectele incepute. Va ganditi ce vom face fara acesti investitori care infrumuseteaza statiunea Mamaia ? Asa cum au plecat medicii in occident daca ar pleca si investitorii peste hotare vom ajunge sa locuim in corturi. Felicitari dl Panait si Succes.
6
7
Cluburile sunt ok unde sunt , jegosii de la De Silva si restu sa numai construisaca!! puse bila pe ele .
1
6
Cluburile sunt motorul economiei proprii a militienilor care i tin in brate pe acesti nenorociti a patronilor lor evazionisti a dealerilor de droguri ale pestilor care fac trafic de persoane si ale curvelor si tarfelor de bani gata careble frecventeaza. Sa crape toti la DNA cu ei
16
1
Sper sa ia toate cluburile foc caci in ele se vand droguri si se face foarte multa evaziune. La anul zilnic le fac la antifrauda reclamatie.. Ce castiga orasul de pe urma lor??? Nu baga bani la bugetul local ci numai in buzunarele lor evazioniste. Sunt toti colaboratori nenororcitii astia... Ei le vand ei ii filmeaza. Niste jeguri de oameni care si iau masini de sute de mii de euro si ne sfideaza cu aroganta lor josnica
27
0
Cluburile nu au autorizatie sa functioneze acolo. Locatarii din SUMMERLAND fac vara zilnic reclamatie legat de zgomotul cu mult peste cei 90 de decibeli legali... Ziarul asta de cacat platit de Razvan de la Brezee si care vrea sa manance de la Panait scrie numai de rau. De ce faceti ma boschetarilor reclama la Solid House ca inainte numai de ei scriati. De Rasauteanu cand mananca ca porcul de Nicusor la masa la Brezee cu Razvan si drogatul ala de la Nuba de ce nu scrieti...?
33
0
Cluburile sunt motorul economiei Subterane, poate a vrut sa se exprime . Doar economia subterana si la negru! Sa nu mai vorbim de ....
31
1
Cluburile sunt motorul economiei? Sunteti sanatosi? Care cluburi, alea care merg o zi pe saptamana? Motorul sunt plajele si unitatie de cazare. Si cu ce le afecteaza asa de tare pe cluburi?
30
1
Mai respira si tu, pune un punct, ceva, din cand in cand. Ce plm au distrus, ma? Ca te mancau serpii si cainii pana ajungeai pe plaja. Problema nu e ca s-a construit, problema e ca toti ghertoii inchiriaza la negru iar aia cu cluburile bat bonuri fix pe cat vor ei. Ce plm, cand erau balarii, ieseai la plimbare p-acolo?
1
25
hahaha ce am mai ras. cica bloc mic vila bloc mare duplex.... gen dinte gaura lipsa pauza hahaha, cica distrugem motorul economiei fabrica de pizde care fac bot ca pestii aia mici sanitari din acvariu, sugatorii dreacu, vreti economie faceti fabrici mai jegurilor, si puneti maimutoii de prin custi sa lase tigarea din foi de pll si sa munceasca.... bineinteles ca la cate prafuri au tras pr nas in 60min o sa le explodeze capul dar hei ce nu te omoara era deja inventat, prostii se nasc mereu prosti, si cta e un ghetou va iubesc pe toti pentru ca ati reinventat acest frumos oras. mmvdj
4
19
ma daca tot faceti , faceti ca la Dubai 40 de etaje si primaria sa numai dea autorizatie la toti fraieri ca ati stricat rau mamaia nord blocuri lipite vai de pula voastra un bloc mic unu mare ce cacat e asta , alo primaria pune gunoaiele astea care fac blocuri mici sa se combine intre ei sa faca minim 30 etaje si ar da mult mai bine decat cacaturile alea ce s au construit, chiar e tiganie mare in mamaia nord, cum e asta bloc inalt vila bloc mic casa bloc vila si pula mea in gura voastra ca ati distrus mamaia nord cu arhitectura aia de cacat ..pishu pe voi toti
13
21
Nu se sesizeaza un ong ca e margine apei
5
23
Fratilor eu zic sa lasam omu sa faca si la primarie poate o demolam si facem vreo doua blocuri sa fie bine sa nu fie rau.....facem dubaiii ce naiba
4
18
ce arman ma ? iar faceti toti moldovenii make ?
9
22
vezi nu-ti dau autorizatie peste bot
3
19
Armanlu nu cheari
6
28
O sa construiesti un kkt, cristi
3
24
asta ca sa intelegeti dc a luat foc clubul
10
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218