REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Diana Iovanovici Șoșoacă: Sunt mai tare decât toată Federația Rusă! Video

Diana Iovanovici Șoșoacă: Sunt mai tare decât toată Federația Rusă! Video

Mariana MURAT 10 octombrie 2023 | 16:01 4375

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă, membră a partidului S.O.S. România, fostă membră a partidului AUR, dezvăluie într-un live pe pagina acesteia de Facebook, că este mai tare decât federația Rusă. Cauza răbufnirii este vizita președintelui Zelenski, în Parlament. 

Diana Iovanovici sosoaca: Sunt mai tare decat toata Federatia Rusa! Video

Ți-e frică de Șoșoacă? Pe bune? Asta spune un președinte? Păi înseamnă că sunt mai tare decât Putin, sunt mai tare decât toată Federația Rusă, sunt mai tare decât Statele Unite ale Americii. Înseamnă că am o forță inestimabilă. Am instituit frica? Bravo! E perfect, înseamnă că o să ascultați”, a transmis aceasta.

Reamintim faptul că  Diana Iovanovici Șoșoacă a anunțat că se opune acestei vizite. „Președintele unei Ucraine care și-a bătut joc de România, care distruge minoritatea românească din această țară și care vrea să ne împingă în război nu are ce căuta pe teritoriul românesc.”

Video:          

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si doar atat? Cu asta ..sunt dezamagit...doar cu Scrofoaca ..hai ca poti mai milt mai postacule pro SCLAVA UCRAINA
0
0
Bravo ..pai va caut eu prin posturi ici colea ..mai grupat ...ATI INTELES...? Asumat vorbim...:)))
0
0
daca sosoaca l a gonit singura din gura pe zelenski din romania , ne miram total ca rusii nu l au putut decat trimite in zeci de excursii platite de ucrainieni ca sa faca actorie . cam seamana cu al nostru ca turist fara nici nici o rezolvare pentru tara . comedia umana .....
1
0
Sa votam Ciolacu și Ciuca . Ne mint frumos ne vorbesc frumos se îmbracă elegant.
1
1
Aceasta oligofrena ne face de ras! Oameni fara nici o realizare in viata, fara o meserie adevarata, au ajuns sa ne reprezinte si sa ne conduca! Poate la viitoarele alegeri , aceste specimene nu vor mai castiga destule sufragii si vor ramane acasa!
6
3
Mai frustrant si jenant este faptul ca are sustinatori retarda asta, deci nu-i una singura , are coada. Linia intai in frunte cu PORCminator asta
6
5
Cred ca laturile mancate la pranz de purcica asta erau contaminate cu vreun virus care mananca neuroni
5
3
Parlamentarii pluii, nu trebuie sa faca test psihologic?
4
2
Va faceti un mare deserviciu cu aceasta aratare.Presa a ridicat -o. IGNORATI-O . RUSINEEEE
7
3
RUSINE statului PESEDIST roman , ca lasa in libertate aceasta SATANA SOVIETICA numita SCROFOACA !!! IMPU.TITA asta, cu 200 de kg de slanina pe ea, este partasa la CRIMELE ODIOASE si BARBARE, pe care le savarsesc SATANELE SOVIETICE pe teritoriul UCRAINEI, unde ZECI DE MII CIVILI UCRAINIENI, COPII, FEMEI si BATRANI, au fost VIOLATI, TORTURATI si UCISI cu BESTIALITATE de catre CRIMINALII RUSI !!! De 3 ani de zile, ANTIHRISTA SCROFOACA, MITUITA LUNAR de catre FSB-KGB, pentru DESTABILIZAREA statului roman, a ajuns sa-si vanture BA.SINILE in orice si la orice ora !!! Poporul roman, NU ARE NEVOIE de O CRIMINALA precum SCROFOACA, care da limbi in cu.r la SATANISTII RUSI !!! A mai fost una care a incercat, pe nume robinson hannah, alias PAUKER ANA, sa SOVIETIZEZE poporul roman si a sfarsit ca o CIUMA SOVIETICA !!! SCROFOACA, DU-TE-N IAD, SATANA SOVIETICA !!!
10
8
Nu mai prezentați poze cu patrupede lovite de turbare. Credeam că bărbaților le plac femeile frumoase, dar unii se pare că sunt zoofili. Chiar va excita personajul? Aveți fantezii cu ea?
13
6
p*****a asta e originara din Macedonia ,nici măcar nu-i r*mâncă. Bunicii ei au venit în perioada interbelică, alungați de epurarile etnice din Balcani. Au primit ajutor din partea statului r*mân, pentru că s-au dat drept aromâni, dar erau de fapt macedoneni slavi.Azi vaca,asta e mare r*mâncă
12
5
pararea mea este ca doamna Șoșoacă ar putea face o opozitie mai civilizata si mai cu farmec, ar putea-o lua exemplu pe Marine Le Pen, doar că in R0mania ca sa te faci auzit trebuie sa fii foarte vocal si sa te dezbraci de caracter, puterea argumentului nu are ecou si nu convinge pe nimeni in R0mania, doamna Șoșoacă a inteles asta, la așa țară așa atitudine
16
7
Mamaaaaaa cati p****i sunt sub mine care o denigreaza pe ce mai patrioata femeie din Romania
14
26
Individa asta ne reprezinta tara! Cum va simțiți, stimati concetățeni? Va place? Asa e bine pentru r*mânia europeana, membra NATO, stat democratic?? Asa esuntem noi toți?
24
12
Dacă vrea să arate că are koaie, să elimine pensiile speciale și cumulul pensie cu salariu la bugetari. Să elimine pensionarea la 50 ani
22
5
Panorama asta nu spune nimic de pensii speciale.E mare patrioata,dar când vine vorba de tezaurul din Rusia tace mâlc. Urlă, zbiară dar nu a fost odată în Basarabia să vorbească cu oamenii de acolo.De r*mânii din Serbia nu zice nimeni nimic.Nici HAUR, nici Simion. Sunt toți frați cu sârbii. Doar panoramă, circ pentru p****i. Asta vor dacii
29
9
O mangalița
25
8
Sincer, nu o simpatizez dar este singurul politician care are curajul de a vorbi, bune, rele, le spune.
18
28
Ce drak o aratati pe purcica asta ma??? Ce sa invete cineva de la colesterolul asta ambulant, la la caltabosul asta ????!!! O p******a cu state de plata la Rusi ca si tot AUR,Simion and Co. Niste p******e , pe care cei care-i vor vota isi merita soarta !! Tara de k***t !! Asta ne mai trebuie !! Un Funar ,corcit cu un Vadin adica Romania Mare varianta de peluza adica aia p*****a,analfabeta !!!!pe bunee??
28
11
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
25
2
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
25
1
sa ne pisam pe ei de ukraineni. stati la pomana.
18
24
Bravo doamna SOSOACA!! Dna SOSOAIKA președintele ROMANIEI !!
15
42
Bat shit crazy
13
5
Cam are dreptate…
16
31
esti mai p r o a s t a decat prevede legea.
31
13
Erata de la sosoanca: "Sunt mai mare decat toata federatia rusa"
31
7
Sa o lingeti la pasarica pe sosoaca
11
40
Ba cat de p****i sunteți a dat statul r*mân bani la ucraineni și încă da și asta tine cu romani pai neam de p****i sa jignești aiurea fara logica
14
20
Mars de aici, butoi de grasime!
31
21
Vine Ignatul scroafo ! Nu-ti face planuri pentru 2024.
32
25
Esti doar o scroafa imputita!!!
37
25
Sosoaca de ce nu te duci sa te lupti tu in Ucraina , ca gura mare ai, barbat ai ? Sex mai poti sa faci la fundu ala care nu intra in autobuz?
33
22
balena asta s-a dus in parlament sa se filmeze si sa prosteasca votantii hauristi .
39
23
idioata, nebuna, etc!
36
24
Marioneta asta isterică, în afară de faptul că e frumoasă și aș vfute-o ar trebui luată de-o aripă și dată cu capul de pereți pentru instigare la ură. Ne place sau nu de Zelenski, e problema fiecăruia, dar ca parlamentar ai niște limite de respect și respectabilitate peste care nu ai voie să treci.
39
32

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407