REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Diana Șoșoacă cere arestarea lui Florin Cîțu după ce a fost comparată cu teroriștii

Diana Șoșoacă cere arestarea lui Florin Cîțu după ce a fost comparată cu teroriștii

Replica API 13 martie 2021 | 00:02 2354

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă i-a dat o replică premierului Florin Cîțu după ce acesta i-a comparat cu 'teroriștii' pe cei care militează împotriva vaccinării și a măsurilor de distanțare socială.

Diana Șoșoacă

„Dacă solicitarea nostră de a fi respectată Constituția, Convenția de la Oviedo ratificată de România și care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacienților, înseamnă că suntem teroriști, atunci mă declar unicul senator terorist în Parlamentu României și pe dl Citu și pe toți cei de la guvernare îi acuz de genocid și de crime împotriva umanității și solicit tuturor organelor competențe să îi aresteze și să ii ducă în spitalele de psihiatrie acolo unde sunt duși toți activiștii civici”, a reacționat vineri, la România TV, senatoarea Diana Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor 'terorişti'.

"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are că obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile", a afirmat premierul la Palatul Victoria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carte multa nu stie ,desteapta --nici atat ,dar are muuuult tupeu :a gasit inca un motiv sa se bage in seama- si are noroc de admiratori de aceeasi teapa...Cine pune in pericol cu fapta sau vorba starea de sanatate a populatiei e terorist. Nu merita condamnati ,merita scuipati
2
1
Auzi fa DA O MUUE NU VREI TU??? Ahahahahahahahaha Conventia de la Oviedo Genocid Crime Impotriva Umanitatii. Doamne, trebuie sa i schimbe tratamentul acestei scroafe. Groh groh groh
4
2
Purcea grohaitoare aceasta somoioaga
5
3
!La fel faceati si cu Vadim si sa vazut ca a avut dreptate!Comentatori lui cacat!
1
8
va inchipuiti ce este la ghiotul ei gras , mananci carabusi , te lasi sigur de sportul asta ...
10
2
matahala asta de sosanca e buna de arestat si la casa de nebuni cu ea. Chiar si la circu nu o mai angajeaza , e naroada rau de tot
13
8
Asta e dusa cu pluta rau de tot,dar si jurnalisti aia de la Romania Tv slabi,foarte slabi;pai daca era DanDiaconescuDirect facea ala niste spectacole cu asta de nu se mai uita nimeni la"Las Fierbinti".
13
4
Grohh, grohh, guitz, guitzz, guitzzz !
12
6
Sosoaca e avocata?Pai ea e prima care incalca legea,pe care nici nu o cunoaste,de buna ce e a pierdut toate procesele cu Teodosie si altele. Nu mai vorbesc de tupeu si nesimtire mare cat Casa Poporului,apanajul moldovenilor inculti si aroganti ca ea! Ea crede ca are dreptate cine tipa mai tare,dar NU e asa! Este doar o oportunista bezmetica si parsiva,care pacaleste oameni needucati si cu probleme,o fufa PENIBILA SI PENALA! Cum este si AUR,partidul din care a plecat,ca nu crede nimeni ca a fost data afara. AUR e un partid de extremisti legionari,asta au votat tiganii,sa se spele pe cap cu ei!
11
8
SOSOACAAAAAAA AAAAAA
7
3
Stiti ca sosoaca s-a vaccinat si tot ce face e doar teatru si spectacol pentru fraieri ,da? mocofanii nataraii si analfabetii sunt undeva la 50% din populatia tarii. ea are nevoie sa o voteze macar un sfert dintre ei si s-a scos
11
7
Sosoaca e bolnava cu capul ! Nu trebuie bagata in seama !,
16
7
Sosoaca cu fofleaca,si Npoi cerem arestarea ta,nesimtita scroafa urita si proasta ce esti! luati-va de mina si infectati-va intre voi,toti prostanii "orpimati" de purtarea mastii. daca te vad fara masca linga mine te scuip in fata,ca din greseala,vita!
13
7
Iar apare TURBATA, asta, ZDRUNCINATA asta ??!! Alo, spitalul nr. 9... FITI PE FAZA! Ascundeti CASCADA URLATOAREA. E dusa rau, rau de tot. Ce cauta in parlament, platita din banii nostri ?!
20
12
::::::::::::::::
12
5
Noi stabilim cine ii ia locul nu voi.
12
2
Se rauceste Vadim in mormant cand vede cine vrea sa ii ia locul. Si nu doar ca se rasuceste, dar paznicul de la cimitir sustine ca noaptea, cand uita televizorul din ghereta pe Romania TV, se aude o voce puternica strigand de dedesubt : "Taci, fa sosomaldoaca dracului!".
18
17
halal prim ministru, vai depoola noastra!!!
18
22
Pune-i bijboasca pe ochi chiparosului
18
20
coruptiaucide!!!!
13
14
Articole copiate de pe stiripesurse...Sa suit purceua-n pom.
16
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108