REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Directiva PSD împotriva spălării banilor, respinsă în Parlament!

Directiva PSD împotriva spălării banilor, respinsă în Parlament!

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:26 489

Proiectul care previne combaterea spălării banilor, respins în Camera Deputaților! Două votuiri au lipsit pentru ca Legea PSD să treacă în Parlament. Au fost 163 de voturi și avea nevoie de 165 pentru a trece. Se pare că reprezentanții ALDE în Parlamentul nu au votat pentru. Reamintim că, recent, Comisia Juridică a Camerei Deputatilor a adoptat un raport de admitere cu un amendament la Legea pentru combaterea spalarii banilor, potrivit căruia Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spalarii Banilor transmite lunar catre ANAF raportare pentru tranzactii cu sume in numerar.

"Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor transmite lunar catre ANAF raportare pentru tranzactii cu sume in numerar, rapoarte privind transferurile externe in si din conturi si rapoartele privind activitatile de remitere de bani primite de la entitatile raportoare care au obligatia transmiterii informatiilor respective catre Oficiul National de prevenire si Combatere a Splalarii banilor", prevede amendamentul depus de PSD si adoptat in sedinta de luni a Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
2
0
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
0
cu mosnegii din Papusile Muppets aia 2 care erau vesnic nemultumiti 2 panarame ajunse prin jocul hazardului in pozitii cheie.
4
0
S-a repetat votul in mod ilegal si atunci s-a reusit verdictul dorit.
1
5
iar ai facut sex cu ma-ta ....iar navasta-ta cu noi ! oare cati km de pula pot suge , de la USR , ca sa ai tu bani de bautura ? sa ma cac pe botul tau !
4
4
Doi excroci
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108