REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Doi bărbați, bătuți măr în fața sediului One Star Security

Doi bărbați, bătuți măr în fața sediului One Star Security

Virgil STOIAN 24 octombrie 2022 | 00:00 4869

Laurențiu Mihăesei, Marian Radu și Cosmin Soare au fost condamnați la câte 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă (2 acte materiale). Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 21 octombrie 2022 și nu este definitivă. Cei trei, fiind agenți de intervenție la firma de pază One Star Security, sunt acuzați că au bătut victimele, care veniseră să își revendice drepturile salarial restante pe care societatea le datora în baza unor activități prestate anterior.

Potrivit rechizitoriului, victimele s-au deplasat la sediul One Star Security din incinta Portului Constanta,  pentru a-și revendica drepturile salariale restante pe care această societate le datora în baza unor activități lucrative prestate anterior. În timp ce se aflau în fața clădirii administrative a One Star Security SRL, inculpații Laurențiu Mihăesei și Soare Cosmin au intrat într-un conflict cu una dintre victime, căruia i-au aplicat mai multe lovituri. După ce au văzut că victima cealaltă încearcă să se îndepărteze de la locul agresiunii, cei doi au solicitat sprijinul inculpatului Marian Radu, iar împreună cu acesta au prins și agresat și cealaltă victimă, aplicându-i mai multe lovituri la nivelul corpului. În urma agresiunilor suferite, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal nr. 2539/794/A2 agresiuni/2016, iar cealaltă victimă a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal nr. 2500/780/A2 agresiuni/2016.

 

 


Instanța a constatat că sub aspectul laturii subiective, infracţiunile de purtare abuzivă au fost comise cu forma de vinovăţie a intenţiei directe, deoarece, din modul concret de realizare a faptelor reţinute, rezultă că inculpații au prevăzut rezultatul socialmente periculos al acţiunilor şi au urmărit producerea lui prin săvârşirea acestora, urmărind astfel prin aplicarea loviturilor cauzarea unor suferințe fizice și leziuni traumatice persoanelor vătămate. Nu s-a putut reține în nici un caz circumstanța atenuantă a provocării în cauza de față, întrucât inculpații nu s-au aflat sub impactul unei puternice tulburări sau emoții când au comis faptele, cauzate printr-o atingere gravă adusă demnității persoanei inculpaților sau printr-o acțiune ilicită gravă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne meritam soarta dacă am ajuns sa ne căsăpim între noi pentru patroni care culmea nu plătesc salariile oamenilor .Bătăușii nu au puțin creier sa gândească ca la un moment dat pot ajunge in situația celor care au luat bătaie acum fac pușcărie pentru patron poate la pușcărie le vine mintea la cap .
8
0
Este firma CLANULUI mazare !!!
4
0
Ce pretentii sa ai de la niste taranoi.mai multa purcarie trebuia
7
0
Eu i-am pus sa ii bata si pe mine ma doare la pu.a , fraierii sa mearga la puscarie , asa fac cu toti , pe soferi ii pun sa mearga tare si cand le ia carnetul ii dau afara , ii fraieresc cum vreau eu
6
0
Sa ai ajutam sa primeasca doar 1 stea pe google , cine participa ? Cautati frima One Star Security pe google si la review acortadii doar 1 steluta !
10
0
Prea putini anii pentru bataia care au primito !!! Trebuia sa primeasca peste 5 ani de puscarie !!!!
9
0
Agresorii,mainile taiate,punct
13
0
Prostie omenească, cum să-ți bați foști colegi care au venit să-și revendice niște drepturi ale lor, au vrut să se dea bine cu patronul firmei sau ce, prostia nu doare, așa că patronul își continuă afacerea bine mersi iar proștii la mititica
25
0
Sa iei nana pentru dreprul tau.....doar la oss....PS....nu mai merg la gala ca poate iau si eu nana ca vreau sa ma uit:))))offff RUSINICAAAAAAAA ONE STAR
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212