REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Doi politicieni PSD s-au luat la bătaie într-un club

Doi politicieni PSD s-au luat la bătaie într-un club

Cristina BĂRBUCEANU 14 noiembrie 2022 | 00:00 776

Doi politicieni PSD s-au luat la bătaie, sâmbătă noapte, într-un club din Focșani, la puțin timp după încheirea alegerilor din cadrul organizației PSD Vrancea. Cei doi politicieni implicați sunt fostul parlamentar Dragoș Bârlădeanu și șeful cancelariei prefectului, Cătălin Răducanu.

stânga, Dragoș Bârlădeanu, dreapta, Cătălin Răducanu

Fostul parlamentar a scris pe Facebook despre întâmplare și spune că a depus plângere la poliție. „Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreuna cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Bârlădeanu pe Facebook.

Scandalul și bătaia dintre politicieni vine la puțin timp după încheierea alegerilor din cadrul organizației PSD Vrancea. În urma acestor alegeri, Nicușor Halici, președintele interimar al organizației, a fost ales în fruntea acesteia. Alături de el, au fost aleși și vicepreședinții – Angel Tîlvăr și Cristi Misăilă. Nicușor Halici, noul șef al PSD Vrancea, spune că i-a cerut demisia lui Răducanu după incident. „Înțeleg că a fost o altercație într-un bar în care doi dintre colegii noștri, la un moment dat, nu au mai putut face față, probabil, licorilor bahice, și s-au îndreptat către alte lucruri – reprobabile, regretabile și, cu siguranță nedorite și neacceptate în cadrul unei societăți civilizate, cu atât mai mult în cadrul unor organizații sau instituții.

Eu știu că erau foarte buni prieteni de mulți ani. În relațiile interinstituționale există, ca și în altele, diverse, să-i spunem, derapaje. În rest, nu știu. Sunt foarte mâhnit pe de-o parte și deranjat și dezamăgit pentru că oameni cu un asemenea nivel mai pot recurge la asfel de acțiuni. E reprobabil, nu mai este șeful meu de cabinet din această dimineață. I-am cerut demisia. Pot să fac și o demitere, dar abia mâine pentru că, știți, funcționarii astăzi sunt liberi. Așa că i-am cerut eu demisia.

Din punct de vedere politic urmează ca organizația ai căror membri sunt ambii să ia o decizie și să o transmită spre validarea organizației județene și acolo vom analiza și vom lua decizia politică statutară. Cei doi riscă excluderea. Nu m-am mai confruntat, mă confrunt acum, din păcate, era bine să nu ne confruntăm niciodată cu un astfel de gest regretabil, ca să fie fără echivoc și reacția mea și atitudinea față de astfel de, hai să spune, chiar dacă sunt omenești într-o anumită măsură, dar nu mai corespund nivelului de civilizație și anului în care trăim”, a spus Nicușor Halici într-o reacție telefonică, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bosorogilor club le trebuie...mai au si atitudine de huligani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108