REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Polițiști de frontieră, înjughiați de traficanții de migranți pe A1. Atacatorii sunt căutați!

Polițiști de frontieră, înjughiați de traficanții de migranți pe A1. Atacatorii sunt căutați!

Georgiana BOGLEA 1 mai 2024 | 10:22 2081

Scene șocante într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş. Doi poliţişti de frontieră au fost atacaţi cu cuţitul de traficanţii de migranţi. Pentru a-i prinde pe atacatori, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă. Cu toate astea, gresorii au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi.

Politisti de frontiera, injughiati de traficantii de migranti pe A1. Atacatorii sunt cautati!

În noaptea de marţi spre miercuri, doi poliţişti de frontieră care se aflau în misiune au fost răniţi de traficanţii de migranţi. Cei doi agenţi se aflau în apropierea unei parcări de TIR-uri de pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara din judeţul Timiş, când au observat 8 migranţi şi 3 călăuze care încercau să urce într-un autocamion.

Poliţiştii de frontieră i-au somat pe migranţi şi pe călăuze să se oprească şi au încercat să îi reţină, însă unul dintre traficanţi a început să îi atace pe agenţi cu cuţitul. Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit în gambă, în pulpă, în zona fesieră şi la nivelul unui genunchi.
 
Pentru a-l opri pe agresor, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical. Ei au reuşit să îi captureze pe cei 8 migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. Cei doi atacatori au reuşit să fugă şi acum sunt căutaţi.
 
Poliţişti de frontieră răniţi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale şi potrivit medicilor sunt în afara oricărui pericol, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Afganii vin dintr-un mediu salbatic si se comporta peste tot la fel. Sunt paraziti in vestul Europei traind in majoritatea cazurilor din ajutoare sociale. La capitolul infractiuni sunt numarul 1 in special in ceea ce priveste violurile, actele de pedofilie si alte delicte sexuale. Odata cu venirea lor, copiii romani nu vor mai fi in siguranta pe strazi la ei acasa. Multumiri lui Ciolacu care a anuntat mandru ca si anul acesta aduce 100.000 de "muncitori".Vom multumi PSD-ului si PNL-ului la urne. Abia astept!
0
0
Cand pistolul e la mine, plange ma-ta, nu mama. Restu-s amanunte.
2
0
La Vama Veche e plin de pietari ca Gheorghe Dinca care fac transport ilegal politia doarme
5
0
Pai tu tatutu nu ști cu se face uzul de arma când vezi că vine la tine cu cuțitul, cine va angajat?
5
0
la ce s-a ajuns, mor oameni care-si fac munca, structurile astea de traficanti de migranti trebie destructurate, adica ii desfiintati din timp, altfel ajungeti sa-i fugariti si sa va injunghie
3
0
Impuscati pe loc traficantii tradatori ai natiei care aduc inamicul pe teritoriul nostru
8
1
Bravo procedura! Adica esti atacat si tu tragi in plan vertical? Legile sunt tembele si chiar incurajatoare pentru infractori,in Romania curului. In cap! Da,in cap,in inima,in locuri vitale,acolo se trage cand esti atacat de moarte,natarai legiuitori! Sa va vad pe voi,parlamentarii,cam ce ganditi daca sunteti atacati de criminali! Probabil ziceti ca si criminalii ,,ie oameni si are drepturi'' ? Politia trebuie sa nu abuzeze,insa trebuie sa fie sigura ca se poate apara si poate apara cetatenii. Altfel,e doar o grupa de oameni cu uniforme care se incurca si incurca.
8
0
Comisarul Dedu Gabriel Nicolae din otopeni este corupt pana in oase si colegi lui.
3
0
datoria publica a depasit 52% din pib pregati portofelele ca voi platiti nu mafia psdnl care a facut datoria
1
0
Politia de frontiera este in cardasie cu traficantii,nu s-au inteles la pret!
8
0
POFTIM? Astia vor sa ne apere de rusii lui Putin? Daca nici de hahalerele astea de traficanti nu scapam...ce pretentii sa mai avem..Auzi baaaai...atac cu brisca ...comedie de p***t gust sau cu un gust amar...la final
14
2
Este exact asha cum i s-a raspuns celui din al doilea comentariu,cum sa fii taiat de golan cu cutzitul si tu ca politzist sa tragi cu pistolul din dotare in plan vertical,trage ma in plin pentru ca ai fost atacat tu sau colegul tau caci ai martor colegul ranit de cuzit sau ucis,chiar daca mortzi nu vorbesc se poate stabili dece a murit,pentru ca altfel ii incurajezi pe totzi derbedei care spun:"da-l ma in pwla mea de g***r cu pistolul lui caci nu ii da voie legea sa folosesca pistolul din dotare contra mea nici daca il tai".
20
0
p***t instruiti. De fapt neinstruiti macar sa se apere singuri. Ce sa mai zici ca ii duce si capu? Cum a luat atatea lovituri de cutit si a tras 13 focuri in plan vertical. Nu se leaga Probabil ca erau acolo sa ia taxa de protectie si nu s-au inteles la bani. Ptr asta de jos care se da instruit.Esti militian se vede. Mananci bataie cu pistolul in mana.De legitima aparare ai auzit? 7 metri? Ce vorbesti prostii aici si te dai stiutor.Esti o gaina caraitoare.
19
2
Daca ai fi facut armata ai fi stiut ca este demonstrat ca daca esti atacat cu un cutit de la o distanta mai mica de 7 m nu ai timp sa scoti pistolul si sa il folosesti inainte de a fi taiat de atacator. De aceea ar trebui sa actionezi cu pistolul deja pregatit. Doar ca nu prea te lasa uzul de arma sa faci asta. Ca pe strada nu e ca in filme si ca politist trebuie sa respecti niste reguli in timp ce infractorul nu respecta nimic. Ca daca incalci regulile ca politist ajungi la puscarie inaintea infractorului. Si nu mai are cine sa ti plateasca ratele la masina la casa la....Dar scriu degeaba ca oricum nu intelegi ce citesti.
7
15
Ce politie avem daca cu pistolul in mana este injungheat si criminalul scapa fara nici-o rana ?
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515