REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi POLIȚIȘTI din CONSTANȚA, în vizorul ANI: erau angajați și în alte părți!

Doi POLIȚIȘTI din CONSTANȚA, în vizorul ANI: erau angajați și în alte părți!

Replica API 20 noiembrie 2020 | 12:45 3965

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 15 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Printre acestea se află și doi funcționari publici cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Este vorba despre Ioan Adrian Adochiție, care, potrivit ANI, în perioada 11 iunie 2019 – 11 martie 2020, a deținut și exercitat simultan atât funcția publică cu statut special (agent poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța) având și calitatea de polițist rutier în cadrul I.P.J. Constanța, cât și funcția de instructor auto în cadrul unei societăți comerciale. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

În vizorul ANI a intrat și Virgil Caraș, care, în perioada 22 septembrie 2017 – 07 decembrie 2018, a exercitat simultan atât funcția publică cu statut special de șef post de poliție comunal cât și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăți comerciale, atribuţiile exercitate ca funcţionar public fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate în sectorul privat.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa incepem cu inceputul.Gaborii trintori,pleonasm,ies la pensie pemla 45 de ani ptr ca,cica,un an de munca la noi inseamna un an jumate de asa zisa munca la ei.Deci ore de noapte,weekenduri,sint incluse in bani ani pensie,etc,fAra numar ptr ei,dar platite de noi.Se pare ca si luna aia de concediu pe an valoreaza tot o luna jumate. Deci de milt ce muncesc mai au inca doua joburi,din care unil lermanent este protejarea infractorilor,asa cA despre ce vorbim? cine.i casteeaza pe astia sa.i puna la munca odata,pe banii lor,ca de pomeni sint grasi cu toii!
1
0
Si la Navodari nu sunt instructori auto profesor si politisti?
0
0
Tablagiul asta are firma de tractari care culmea este doar ea la accidentele rutiere.. Zafer ia de-aici
2
0
daca ar fi numai cei doi as zice cava faceti datoria in mod extra .numai ca sunt sute.faceti ordine ca in loc sa-si faca datoria la serviciu vin obositi fara chef de treaba umbla numai dupa concedii madicale si zile libere,mai dau in stanga si dreapta si totul numai pentru bani,munca ce o au o lasa pentru firmele de paza.RUSINE ACESTOR FUNCTIONARI CU TOT CU STATUTUL LOR.
4
0
mamca te ar cancerul si buba neagra...tot limbist si turnator ai ramas! Ranchiunos si imputit, ca ma ta aia! Hai sictir jigodie! Astia care cititi ,nu va miroase a turnatorie de a lui Costica?
2
2
Sa mancati pizda la politai. Daca ea spaga nu e bine, daca trage de volan pentru inca 1000-1500 lei iar nu e bine. Ce pizda mea vreti ma tara de cacat. Sa le sugeti belita la ei doi si pasarica mea mirositoare.
5
6
Mananci kakao! Afacerea este a lui fiu sau, Cristi, nu a lui Ion Zorila. Dancu construia blocuri cand era inspector sef si nu l vedea nimeni...
10
1
Si fostul cdt al politiei cernavoda Nicolaie emilian are pescarie si acvariu cu guvizi pt Spania ,inca decand era militian acum s-a extins in UE
5
2
Si Zorila Ion este politist si are si firma de tractari, vinde si masini
6
2
Si eu sunt instructor auto la Danautocond Cernavoda...Unii colegi la firmele PROXENETILOR LEFTERICA DANIEL si PIRON MADALIN.Minunat!
7
2
Cautati mai bine. Sunt multi cu firme ascunse, cu toate neamurile si cunostintele intre ei. Sunt si avocati. Luati si judecatorii la periat cu venituri cu tot.s.a. cu birouri de avocatura,avocati si cu firme particlare cu alte domenii de activitate nu au nicio treaba cu avocatura.Lista ar putea continua.Capusele nesatule sug banii si de la stat si privat.Daca ii controleaza si la afaceri,nici acolo nu sunt curati.Au bube multe in cap.Cand cei de sus sunt corupti,cum vreti sa fie ceilalti?
13
2
Vedetii pe cei de la "pulitia locala" Mangalia, "instructori" la scoala de soferi. Sau astia nu se pun...tot statut de functinari publici au..
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108