REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
11° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Doi tineri au murit într-un accident cumplit, după ce un șofer de 20 de ani a intrat cu mașina în copac

Doi tineri au murit într-un accident cumplit, după ce un șofer de 20 de ani a intrat cu mașina în copac

A.F. 12 noiembrie 2023 | 17:13 3183

Doi tineri - o fată de 27 de ani şi un bărbat de 28 de ani - au murit într-un accident rutier care a avut loc, duminică după-amiaza, pe drumul judeţean DJ 892, între localităţile Sârbova şi Bacova, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, pe contrasens.

Doi tineri au murit intr-un accident cumplit, dupa ce un sofer de 20 de ani a intrat cu masina in copacimagini de la locul accidentului, cu autoturismul făcut praf

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat că şoferul de 20 de ani a fost rănit, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, conform Agerpres.

ISU Timiş a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic.

Doi tineri au murit intr-un accident cumplit, dupa ce un sofer de 20 de ani a intrat cu masina in copacimagini de la locul accidentului, cu autoturismul făcut praf

"În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane. Două victime au rămas încarcerate. O victimă de sex masculin a fost extrasă şi predată echipajului medical, în stop cardiorespirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Cea de-a doua victimă, de sex masculin, a fost extrasă în stare conştientă şi cooperantă, fiind transportată la spital. Cea de-a treia victimă (femeie) a fost declarată decedată", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Zoriţa Mircov, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RELU si ESCU frustrati? Tampiti, nu frustrati.
1
1
RELU și ESCU sunt doi frustrați comentatori la orice știre zilnic. Bă, voi n-aveți alta treabă?
2
2
pe departe cei mai pro sti din toata tara. Ii fac pe vio latorii din vaslui sa para genii pe langa ei.
6
2
replica poate publicati niste cifre statistice pe varste si cauze ref accidente grave sa vedem cam cat la suta sunt pensionari. intrebati la politie. sa vedem cum stam.
6
6
Rămân surprins, de obicei pensionarii sunt protagoniștii unor astfel de evenimente. Niște smintiți propuneau chiar, să li se suspende carnetul de conducere... Dumnezeu să-i ierte pe cei trecuți în neființă, iar eroii tastaurii să ia aminte!
6
2
Ce ai facut mai shoferule vitezoman ti-ai omorat prieteni sau rudele"in articol nu scrie daca erai prieten sau erau rude cu tine fata si baiatul mort"tu eshti in spital iar cand ieshi mergi sa dai cu subsemnatul,cemai tzi-ai omorat apropiatzi si tzi-ai distrus viatza,poate intzeleg si ceilaltzi idiotzi despre care cand spuneam ca nu este bine sa circule cu viteza imi raspundeau mie si altora ca suntem ofticatzi pentru ca nu avem mashini tari ca ale lor,dar ii intzeleg pe proshti care nu este deajuns ca nu gandesc trebuie sa se si laude cu prostia lor.
12
3
Superb.
3
4
Încet și sigur leii șoselelor vor beli pu la la 2 m adâncime...more and more
6
5
Iar tineri? Tineri sânt viitoru țări
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407