REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOUĂ ÎNGRIJITOARE DE LA CREŞA nr. 20 DIN NĂVODARI, DATE AFARĂ! MALTRATAU COPIII!

DOUĂ ÎNGRIJITOARE DE LA CREŞA nr. 20 DIN NĂVODARI, DATE AFARĂ! MALTRATAU COPIII!

Replica API 11 mai 2019 | 00:11 766

Cercetarea disciplinată desfășurată la nivelul Primăriei Năvodari s-a încheiat, în urma acesteia, stabilindu-se drept sancțiuni desfacerea contractului de muncă în cazul celor două îngrijitoare acuzate de părinți că agresau verbal și fizic prichindeii de la Creșa 20 din localitate.

Cercetarea disciplinară a fost finalizată, vineri, 10 mai a.c., au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari. Potrivit acestora, măsurile de sancțiuni constau în desfacerea disciplinară a contractelor individuale de muncă pentru cele două îngrijitoare acuzate de părinți de rele tratamente aplicate minorilor. Este vorba despre Iuliana Dănăilă, infirmieră, și Iuliana Pricope, îngrijitoare.

Totodată, șefei creșei, Tamara Cvas, i se va aplica un avertisment scris.

„De asemenea, ȋn cel mai scurt timp se va proceda la luarea unor măsuri pentru o mai bună organizare, control și verificare a activității ȋn cadrul Creșei nr. 20, pentru preȋntâmpinarea altor astfel de incidente nedorite.

Primăria Năvodari este deschisă ȋn relația cu părinții copiilor, asigurându-i ȋn continuare de toată susținerea și disponibilitatea”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni mai mulți părinți s-au adresat Secției Poliției Transporturi Năvodari, sesizând că în urma montării unui sistem de înregistrare audio în incinta creșei au confirmarea că două îngrijitoare le abuzează copiii. Din înregistrări, spun surse apropiate anchetei, se aude cum femeile țipă la copiii de doar câțiva ani, îi fac „proastă”, „umflat” și îi amenință cu „te bag cu capul în oliță” sau îi pun să se spele cu apă din toaletă. Plângerea penală se află, în continuare, în atenția Serviciul de Investigații Criminale de la nivelul IPJ Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PE BADESCU LAURENTIU MENEJERUL PACALICI DE LA AMBULANTA CIND IL DATI AFARA. E UN SCHIZOFRENIC SI MALTRATEAZA ANGAJATII. EL SI CU RETARDATA DE NEVASTASA RELI AU DISTRUS AMBULANTA. PACALICIUL DE BADESCU CREDE CA E AMBULANTA LU MASA DAR O DEA CANCERUL IN EL SI FAMILIA LUI DE SCHIZOFRENICI SUNT ATIT DE INGIMFATI EL SI CU RELI CA NU ISI DAU SEAMA CIT DE PROSTI SINT FURA BANI PRIN CONTRACTE CU PARANDARAT SI AU OMORIT SI O FATA DIN NAVODARI. CREDE CA VA SCAPA. NU VEI SCAPA BADESCULE. VEI PLATI PT CRIMA IDIOTULE. LA MULTI ANI CU EXECUTARE CRIMINALULE.
1
0
Esti cam.proasta !!! Nu vezi ca au zis despre faptul ca au dat.afara ingrijitoarele ? BRAVO CHELARU ! MASURA POTRIVITA ! DURA, DAR POTRIVITA !
5
0
Nu a fost data nimeni afara ? Chiar asa ?. Nu se poate ! Noi , mamicile ... de abia asteptam alegerile de la anul !
4
2
Cercetati si o sa vedeto ca femeile respective au fost angajate pe pile . Directoarea nu e straina de lucrurile petrecute acolo
3
2
Si totusi ai semne clare de retard...
9
1
Cand eram la camin si la gradinita ne bateau la palma si ne puneau la colt in genunchi. Nu era frumos, dar vad ca nu am innebunit! Cred ca acum si copiii sunt f rai si razgaiati!
1
12
Foarte bine le-a facut. Trebuiau date afara mai demult. Conducerea nu stia nimic ?!....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108