REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dumitrache Economu, patronul de la Filicori, înmormânt sub ochii înlăcrimaţi ai familiei

Dumitrache Economu, patronul de la Filicori, înmormânt sub ochii înlăcrimaţi ai familiei

Replica API 17 martie 2017 | 07:51 2092

Jale și tristețe la Cimitirul Central din Constanța! Omul de afaceri și patronul lanțului de cafenele Filicori a fost condus pe ultimul drum, joi, 16 martie a.c. Dumitrache Economu, sau cum era cunoscut printre prieteni, Dumi, s-a sinucis pe 14 martie. La cimitir au fost prezenți aproximativ 150 de persoane.

Rudele celui care era cunoscut drept Dumi pentru apropiați nu și-au putut stăpâni ultimele lacrimi marți, când l-au condus pe cunoscutul om de afaceri pe ultimul drum. Coroanele, care erau formate din trandafiri albi, erau cărate de familie, în tăcere, cu lacrimile care curgeau pe obraji. Oamenii care s-au adunat la înmormântarea lui Dumi, pășeau tăcuți, iar printre lacrimi se auzeau suspine fără putere. Dumi a lăsat în urmă doar durere odată cu sinuciderea sa.

Reamintim că patronul cafenelelor Filicori din Constanța, dar care avea în administrare mai multe afaceri, a fost descoperit spânzurat. Dumi Economu, așa cum era cunoscut, locuia în cadrul complexului Arena Regia, acolo unde i-a fost declarat decesul.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină marți, 14 martie a.c., la complexul Arena Regia aflat în Mamaia Nord. Acolo au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani spânzurat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat protocolul de resuscitare. Din păcate, acesta a fost declarat decedat! Este vorba despre Economu Dumitrache, patronul lanțului celebrelor cafenele Filicori, dar care avea mai multe afaceri! Vestea a căzut ca un trăsnet pentru rude și cunoscuți.

Claudia CORBU

Video:

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/patronul-filicori-constanta-gasit-spanzurat-la-un-hotel-din-mamaia-nord-311339/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un zgarcit... un nesimtit, un tupeist cat cuprinde!! Averea si-a facut pe munca necinstita si pe ecploatarea angajatilor care nu tb sa carcoteasca ceva!! Un machidon mai putin... un zgarcit mai putin. Hagi Tudose a fost! Nu mi-e mila de cei care si-au luat viata... viata pe care Dzeu ne-a dat-o!
0
5
Un prieten pe care nu-l vom uita niciodata! Dumi, sa ai liniste acolo unde esti! RIP!
7
0
Hai ca se poate , toti make sa crape ca numai ai loc de in cta . mama lor de oieri .
4
5
Ce a fost asta ma? Vizionar? Ha ha ha.
3
3
SA VA LASE FUNIA MOSTENIRE ,,
2
3
un om inteligent nu va fi niciodata rau, rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare. bafta Dumi, nu te voi uita.
8
1
Pacatde, de morti numai de bine dar oamenii puternici nu se sinucid! Sa-i fie tarana usoara!
6
3
A murit un om...chiar nu va puteti abtine. Ca e machidon ca nu stiu ce a facut. E om. Lasati l sa se duca in liniste
18
1
Nu am importat pentru ca nu aveam relatiile lui de comunist securist si venea controlu sa ma execute. Ai uitat ca traim intr o tara de tip mafiot ? Sau esti si tu vreunul din ei ?
12
7
sa sugi pula la toti mucanii tantar MUIST
10
9
De ce nu ai importat si tu mucane ? Erai prea ocupat cu beutura . Saraciie ce esti, invidia va duce la pierzanie. Sa realizezi macar 5 la suta din ce a facut el si apoi sa vorbesti . Dar acum ti-ai facut rate la un smart phone si iti permiti sa comentezi anonim. Dumnezeu sa-l odihneasca !
10
20
Ce inovatie si ce viziune? O fi fost si asta vreun om de stiinta si n-am stiut noi? Importa utilaje de alimentatie publica si le vindea cu adaos de 300%. A mers la inceput, dar apoi s-a prins lumea ca se pot achizitiona mult mai ieftin direct de la producatori. Hai sifon!
26
7
Nu filicori l-a facut cunoscut. Vizihnea si inovatia de care dadea dovada l-au remarcat. Horeca Expert brandul care l-a construit de la zero ! D-zeu sa-l ierte, rabdare si alinare paruntilor si familiei indoliate !
10
6
Daca atat te duce capul este grav. Stai jos 4.
10
2
Ba dar numele de familie care era? ca atat i-au dus capetele machedonesti sa ii puna 2 nume de familie
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108