REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dușu de la CELCO, fiind preocupat de imaginea sa, ne-a trimis un drept la replică!

Dușu de la CELCO, fiind preocupat de imaginea sa, ne-a trimis un drept la replică!

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 3740

Nicolae Dușu, investitorul celor două blocuri de 9 și 6 etaje pe care le ”trântește”, în cartierul Coiciu, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, este destul de preocupat de imagina sa. După ce Replica a publicat articolul cu titlul ”DUŞU de la Celco, după ce a RIDICAT blocul între case, şi-a adus aminte că NU are PARCARE!”, afaceristul a ținut să lămurească situația, trimiţându-ne un aşa zis drept la replică, precizând că titlul este tendențios (?!), solicitând o dezmințire. Îi facem pe plac numai că, îi atragem atenţia că ceea ce ne-a transmis prin intermediul unei adrese este publicat și în materialul cu pricina.

Redăm punctul de vedere al firmei controlată de Nicolae Dușu, DDN Global SRL

Prin proiectul inițial autorizat conform Autorizației de construire 42/23.01.2020, au fost prevăzute un număr de 65 de locuri de parcare la nivelul solului (supraterane) în incinta proprietății, număr care acoperea necesarul de locuri de parcare conform normelor legale. Fără a avea vreo obligație legală,a m decis dublarea numărului de locuri de parcare prin executarea unei parcări suplimentare sub parcarea de la nivelul solului. În acest sens, a fost solicitată modificarea proiectului, modificare pentru care a fost emisă autorizația de construire 1186/31.08.2020. În aceste condiții, afirmația dumneavoastră în sensul că ”și-a adus aminte că nu are locuri de parcare” este total neadevărată și tendențioasă. În ceea ce privește afirmația ”a ridicat blocul între case”, vă solicităm să observați că terenul pe care este amplasat ansamblul rezidențial, în partea de Sud, unde are deschiderea cea mai mare la strada Barbu Ștefănescu Delavrancea 56 (ml) și în partea de Vest, se învecinează pe două laturi și cu blocuri de locuințe”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt. Escu Pescu atarnator somer. Procentul este mult mai mare de zdrente psd iste care asteapta pomana socialista. Romanii se omoara cu munca ha ha ha . Draq de secaturi zdrente betivi
1
0
nu mai cumparati frate de la makidonii astia jegosi. de ce cumparati ap de la ei? sa le ramana pana ajung la sapa de lemn beli-mi-ar pula de branzari jegosi
1
2
du-te ba cocalarule ca ne strici orasul
5
0
Usr te iubeste dusule, la cat ai dat la ISR poti sa faci si tu un bloc fara atatea comentarii
2
2
Ansamblul se numeste Salcamilor Residence, dar sa ne uitam pe barbu delavrancea ca sunt si blocuri. Dar pe salcamilor se vede frumos? Ii place dlui Dusu?
3
0
Alo REPLICA! Ati primit ordin de la stapanii vostrii sa-l atacati pe Dusu?
6
9
Dar puscarie pentru fals in acte pentru toti cei implicati de ce nu se poate, ca sa-i spele putin pe la spate cei de la Poarta Alba
5
3
Bai Gigele; farsiroti,cipani sau alti machidoni impreuna cu tigani sunt recunoscuti pentru ca nu le placea munca pe timpul lui nea Nicu,dar machidoni spre deosebire de tigani mergeau la scoala si uni chiar faceau o facultate insa apucaturile de hoti nu dispareau daca aveau scoala ci se perfectionau iar dupa abrogarea legi 18 a venit raiul pe pamant si pentru machidoni prosti care au fost invatati de"frati lor"scoliti cum se fura statul cu si mai mult spor. Tu Dusule mai bine te abtineai pentru ca ai"un trecut glorios"in spate,asa ca zi mersi pentru ca doar s-a scris despre tine,nimic mai mult.
11
4
Doarme toata ziua si dupa-amiaza face masaj sexual, un depravat si un pervers
10
4
decat sa aiba grija de imaginea lui, mai bine ar avea grija de salariatii de la firmele pe care le detin. Ii trateaza ca pe sclavi, ii platesc cu salariul minim si le-au taiat toate drepturile. Bine ca isi fac lor curu mare, sa vedem cum or sa le ia pe lumea ailalta pe toate.
10
3
Verii Dusu sunt aromani adevarati nu cipani salbatici si invidiosi.
10
13
Ce seamana patronu asta cu raposatul Dan Adamescu ! Aceas morga de intelectual subtire, ochelari de afacerist londonez... Cine se aseamana se aduna ?!?
6
7
cand o sa muriti sa le luati cu voi in mormant si tu si var-tu , nesatuilor, parca ati manca cu zece guri
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108