E-Coli în carne de mici, hamburger şi carcasă de oaie
E-Coli în carne de mici, hamburger şi carcasă de oaie
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestALERTĂ!
ALERTĂ!
Inspectorii sanitar veterinari au descoperit prezenţa Escherichia Coli (E-Coli) verotoxigenă la patru probe prelevate din carne şi produse din carne comercializate în supermarketuri şi carmangerii din Bucureşti şi judeţele Buzău, Gorj şi Tulcea, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Verificarea a avut loc în perioada 31 octombrie - 25 noiembrie 2016, fiind prelevate şi analizate un număr de 166 probe, din anumite categorii de produse. În perioada menţionată, a fost depistată prezenţa E-Coli la patru probe prelevate din: pastă de mici (carmangerie, municipiul Bucureşti), suprafaţă carcasă de ovină-test de sanitaţie (abator, judeţul Buzău), hamburger (supermarket, judeţul Gorj) şi mici, amestec porc cu vită (supermarket, judeţul Tulcea).
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News