REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elena Băsescu, candidatul PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Elena Băsescu, candidatul PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:00 1928

Partidul Mișcarea Populară, filiala Constanța, a finalizat listele de candidați pentru cele două camere ale Parlamentului. Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, deschide lista pentru Senat, iar Elena Băsescu va deschide lista pentru Camera Deputaților.

„Constanța este a doua mea casă, familia mea este de aici, iar pe perioada campaniei mă voi stabili aici. Claudiu Palaz mi-a propus să candidez aici și am acceptat.”, ne-a precizat Elena Băsescu.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca face o teava scurta are un vot asigurat!
2
0
Baiatul asta de culoare numit Palas tot candideaza nu vede ca nici el nu se voteaza se agata de functi sa fure. Acum a vazut ca PNL nu il va pune vicepresedinte la CJC. Cum sa pui un hot pe functie toata campania spunea voteaza psd sa nu iasa PNL acum a venit in genuchi la PNL un sclav tigan
2
0
De ce va agitati atat mai gugustiucilor, pe Turcescu nu l-ati votat tot voi? Ce a facut pentru Constanta?? Asa ca mucles si hai la vot, dupa aia ne vedem fiecare de treburile noastre!!!!
2
0
Poate candida oricine. Dar chiar mai voteaza cineva pmp????
2
0
... a ramas fara job si are copilasi de crescut, viitori candidati. De cand nu mai e tata nici Luxten nu mai e. In parlament e caldut. Dar toata societate e la fel. Tata si toate neamurile. Ori medici, ori magistrati ori politicieni, ori capuse prin "ferme" de stat. Toti si neamurile lor. Fraierii raman mereu pe "afara". Intrebare daca menirea lui Palaz e sa faca liste, cine il plateste si pentru ce munca?
4
0
Ce dreaq cauta ponorama asta la Constanta?
9
0
Sa vezi ce o sa se ingramadeasca constantenii sa o voteze pe analfabeta. Constanta o sa aiba ce merita, cred eu. Imi pare rau pentru concetatenii mei dar mi-am pierdut increderea in capacitatea lor de discernamant.
11
0
boarfa mai vrea niste succesuri lichide in gura? II DAM!
10
0
Fiecare vot acordat unuia dintre astia doi facuti la betie, Palas si Elenuta beline-ar puta, fiecare vot numarat va arata cat de multi idioti sunt in Constanta. La noi in Buc chioru a luat bot cat cuprinde, in Cta sper sa ia si in cur avortonii astia doi
11
0
Base a mai sustinut o fata ,,isteata"ptr functia de presedinte . Nu va mai aduceti aminte cum garanta ptr ea ? Ati uitat despre cine este vorba ? Daca ati uitat inseamna ca ne meritam soarta, ,,dragi romani".
11
0
Excelent! Acum o sa iasa la iveala cati cretini si babuini are orasul si judetul nostru.
13
0
Ia sa vedem noi acum cati idioti, cu sau fara diploma, locuiesc in Constanta !
13
0
tot am ramas fara veorica, ne trebuia alta tuta!
18
0
candideaza pe varianta
17
0
Aceasta parasuta este promovata de Palas Claudiu ???
22
0
succesuri, elena
13
2
principiile mele nu coresound standardului functiei- nu accept, din respect fata de cei ce si-au pus stampila pe PMP, ca membrii familiei, rudele acestora sa fie plantate le locuri eligibile, cu atat mai mult cu cat aceasta doamna nu a facut prea multi purici din pozitia de europarlamentart. Bunul simt trebuie sa primeze, iar pentru pozitia tatalui tau, chioar daca dorinta ii apartine in totalitate- trebuia sa renunti. Pacat acestia sunt oamenii carora noi le dam votul, iar ei profita- nu poti,inadmisibil, dovedeste pe propriile-ti forte ca esti capabil de ceva in viata, pe picioarele tale, D
15
0
Sunteti absolut CRETINOIZI cu multe SUCCESURI a la Leana Base! Ne am tacanit de tot!
19
2
Ea si cu parazitul de Palas fac o echipa de trista amintire pentru Constanta.Acum se vor paraziti in parlament. O lepra ca tac-su care a furat flota si a dat pe mana Elenei Udrea retrocedarile.Au furat milioane.
26
1
o sa participi la dispute electorale televizate? vrem sa te vedem in actiune!
21
0
EBA are sa reprezinte constantenii in parlament? de fapt nici nu conteaza cu cine votati ca iese ea si fara sa o votati, o mizerie de om are sa va reprezinte, o nulitate care n-a fost in stare de nimic, dar a putut ajuta la deschiderea magazinelor de vise din Romania
23
0
Succesuri Elena
20
0
hahahahahhahaha
19
0
Tu Eleno,tu ori minti,ori ii iei pe toti Constanteni de prosti,ori esti cu capul in nori ca sa nu spun proasta cand spui ca Palaz ti-a propus sa candidezi aici si tu ai acceptat,nu tu fato Cladiu Palaz nu ti-a propus asa simplu,Claudiu Palaz a primit ordin de la tactu sa te puna pe lista sau i s-a sugerat lucrul asta lui Palas de vreun lingau de la centru tocmai pentru ca sa se dea bine pe langa taticu tau,asta este adevarul.
30
0
Nu va mai ajunge...
20
0
Bravo meriti esti frumoasa si desteapta ca si Claudiu Palaz sa va de-a Dzeu sanatate la intreaga familie
10
24
rusine,rusine ,rusine ,rusine,rusine,rusine,
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108