REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

EMOȚIA l-a UCIS. Cine este BĂRBATUL care a MURIT în timpul susținerii EXAMENULUI pentru PERMISUL AUTO

EMOȚIA l-a UCIS. Cine este BĂRBATUL care a MURIT în timpul susținerii EXAMENULUI pentru PERMISUL AUTO

Replica API 9 ianuarie 2021 | 00:05 13985

Destin tragic pentru un bărbat de 46 de ani din localitatea constănțeană Mereni. Copleşit de emoţii, a făcut infarct la volan, tocmai când dădea proba practică la examenul pentru permisul de conducere. Dănuț Boureanu, bărbatul decedat în timpul probei practice, era din localitatea constănțeană Mereni și avea 46 de ani.

Bărbatul a pierdut controlul mașinii în trafic. Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, 8 ianuarie a.c., pe un bulevard circulat din oraș. Evenimentul a avut loc la intersecția străzii Ion Rațiu cu bulevardul Mamaia.

Cum s-a petrecut evenimentul

Polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, vineri, 8 ianuarie, prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Mesajul familiei

Zeci de mesaje au apărut la scurt timp pe pagina de socializare a bărbatului. Fiica bărbatului a fost prima care și-a vărsat amarul. ,,Nu pot să cred așa ceva tăticul meu, ne-ai lăsat singuri, ai grijă de noi de acolo de sus.. Ești un înger.. Dumnezeu să te ierte” a fost mesajul plin de tristețe al acesteia.

A susținut examenul auto pe o altă mașină decât cea pe care a învățat

Potrivit surselor noastre, bărbatul a urmat cursurile la Școala Leader Auto YTC, dar după finalizarea acestora a ales să-și retragă dosarul. Reprezentanții școlii au confirmat cele vehiculate. ,,Într-adevăr a efectuat cursurile în cadrul școlii noastre. După finalizarea acestora și-a retras dosarul și ales să susțină examenul pe o altă mașină.”

Citește și: TRAGEDIE! Un BĂRBAT a MURIT în timp ce dădea EXAMENUL pentru PERMISUL AUTO

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SPAGA! SPAGA! SPAGA!
1
0
Rutiera dati-i si voi ca omagiu permisul post mortem sa-l puna familia pe cruce!Ce va costa?
0
0
..GOLANUL psd-ului cernavodean...un jeg de om...un hot..notoriu...fura tot..pana si cacatul de caine este al lui..el este seful tuturor..seful celor care se aseamana cu el...
3
0
Un oras plin de tigani cu permis de la nea EMIL,DNAul doarme,doar este uns!
12
0
Vezi ca militienii de la examenul auto nu-s de la Circulatie! Asta ma intreb si eu insa: ei nu stiu sa faca o resuscitare?
6
1
Dumnezeu sa il ierte. Vreau sa afirm ca la constanta merge spaga la permis tip si urlu de 5ani ca merge spaga la ct
13
0
Doar in romania se poate intampla asa ceva.. jumatate din cetateni si au luat permisul cu spaga sau au facut unul fals prin strainatate si l au tradus si legalizat la noi in romania. Iar restul care suntem corecti, stam cu emotii sa nu ne pice politaii astia. Sunt ft multe persoane care conduc foarte bine in prezenta instructorului, iar la examen pierd din cauza emotiilor. Si tiganii aia borati nu cunosc nicio regula de circulatie si au noroc la traseu de il iau din prima.
11
1
Bai acum cred ca v ati invatat minte sa veniti cu spaga de rigoare ca daca nu .... e normal ca daca nu dai spaga tremura chilotii pe tine si faci infarct de frica dar daca dai stai linisti nu iti mai creste adrenalina si traim si noi si voi. Nu mai fiti incapatanati ca uite ce se intampla..
8
1
Cu cine a dat examen cu Stelian nevroticul ala?
16
0
vezi ca ala a murit din cauza unui infarct. N-are nicio treaba cu vaccinul.
10
1
Se relateaza ca un barbat a fost gasit in stare de inconstienta apoi a fost declarat decedat.Pai decedatul nu.era insotit de politist la examenul auto?.Domnii de la circulatie nu stiu sa acorde primul ajutor?.Sa inteleg ca domnul politist a fugit din masina de examen si a dat telefon la 112.Acesta nu se incadreaza la un accident de munca iar politia rutiera cu victima???
38
3
Toti sunte niste ordinari, Secareanu, poponarul ala de Raul, Militianul de laurentiu Dima, niste gunoaie de militieni. Si la inmatriculari cint iese si striga zici ca ai fututo pe masa, sa le dau la mwie
38
7
O fii dat examenul cu ala chelios care este frustrat si pica pe toata lumea, cica s ar numi Secareanu.
45
5
Esti tu sigur ca sunt romani? In Dobrogea sunt o gramada de rase de alogeni
16
7
Comentacii de sub mine sunt ROMANI. Asa e natia asta. Nu trebuie sa va mirati...astia suntem...
8
16
cand esti prost numai trebuie sa spui si lumii intregi
14
17
Imi pare rau ca a murit un om ,Dumnezeu sa-l odihneasca,dar oare cum a trecut de vizita medicala?
38
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272