REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

EROUL de la accidentul rutier din VALU lui Traian: Am făcut rapid o EVALUARE!

EROUL de la accidentul rutier din VALU lui Traian: Am făcut rapid o EVALUARE!

Replica API 9 iunie 2021 | 15:18 9900

Un accident rutier a avut loc, în dimineața de miercuri, 9 iunie, în Valu lui Traian. Două autovehicule au intrat în coliziune, unul dintre ele răsturnându-se. La fața locului au fost solicitate cadrele medicale și oamenii legii, însă primul care a intervenit a fost un pompier din cadrul ISU Dobrogea, fiind vorba despre plt.adj. Bucur Mihail Octavian. Acesta se îndrepta spre serviciu și a oprit imediat când a văzut nefericitul eveniment.

"Dimineață, mergeam spre serviciu, gândindu-mă la ce am de predat pompierilor care sunt la cursul de prim ajutor calificat. La un moment dat, am văzut în fața mea un accident. Am oprit imediat si am văzut 2 mașini lovite. Ambii soferi aveau nevoie de ajutor. Una dintre mașini era răsturnată pe plafon, erau scurgeri de combustibil și uleiuri. Șoferița era prinsă în centură, așa că am ales să intervin si să o extrag de urgență. Am reușit să o duc intr-o zonă de siguranță, am făcut rapid o evaluare și am văzut că avea multiple contuzii, dar niciuna care să ii pună viața în pericol imediat. Apoi i-am explicat unei doamne care s-a oferit să ajute ce are de făcut si am alergat la celălalt șofer care era confuz, dar conștient. Avea multiple plăgi de la geamurile sparte. L-am pansat cu ce aveam în mașina mea, l-am adus lângă cealaltă victimă să îi pot supraveghea pe amândoi până au sosit echipajele de prim ajutor să ii preia.", a spus plt.adj. Bucur Mihail Octavian.

Acesta este încadrat la ISU Constanța din 2006 și, din 2012, instructor la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicala de Urgență.

Amintim că, în cursul zilei de miercuri, 9 iunie, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre strada București către Calea Dobrogei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, în urma căruia unul dintre acestea a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un alt vehicul parcat.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, o femeie de 43 de ani, respectiv un bărbat de 39 de ani, precum și a unui pasager de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește detalii aici: Accident rutier GRAV la Valu lui Traian: O mașină s-a RĂSTURNAT

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat sa te lauzi cum le-ai protejat coloana cervicala! Daca tot te-ai laudat ca esti formator!
2
1
Daca un politist prinde un hot este erou,un medic salveaza viata unui omm tot erou,un tip de la I.S.U.salveaza un om tot erou,dar voi pentru ce sunteti platiti mai"eroilor".
2
1
soferilor sa vedem aptituni medicale,teoretice si practice privind conducerea pe drumurile publice.Si de acolo vedem vinovatul.
5
6
femeile sunt ass la volan.
10
3
Bravo! Felicitari!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468