REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Eugen Teodorovici, măsură fără precedent împotriva șefului ANAF - Ionuț Mișa are INTERZIS să comunice cu presa

Eugen Teodorovici, măsură fără precedent împotriva șefului ANAF - Ionuț Mișa are INTERZIS să comunice cu presa

Replica API 24 octombrie 2018 | 02:32 429

Tensiunile dintre ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi directorul ANAF, Ionuţ Mişa, sunt tot mai evidente! Un ordin de ministru îi înterzice şefului de la Fisc să mai comunice cu presa despre activitatea instituţiei fără a obţine înainte aprobare, conform stiripesurse.ro.

Este vorba despre un ordin al ministrului Finanţelor din data de 30 august, obţinut de Antena3, care arată că, începând cu această dată, toate structurile subordonate ministerului, inclusiv ANAF, trebuie să obţină avizul ministerului pentru activitatea de comunicare publică, arată Adevărul.

Astfel, totul, de la răspunsurile date de ANAF până la participarea lui Mişa la diverse conferinţe, trece prin biroul de presă de la Ministerul Finanţelor.

Tensiunile dintre Eugen Teodorovici şi Ionuţ Mişa, care înainte de poziţia de la ANAF a deţinut chiar funcţia de ministru al Finanţelor, sunt evidente încă de la începutul colaborării. De altfel, Teodorovici nu a ezitat în a anunţa că ăl va demite pe Mişa la finalul anului dacă nu va întruni toate cerinţele care i-au fost trasate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si, sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
0
0
Tatal lui mi-a dat carnetul... Cate apartmente are maicasa....si fratele lui ..tembelu.....
1
0
Misa este un prost si hot notoriu a fost omul PDului in Constanta si a facut toate hotiile posibile pt smecherii din port. Traiasca PSDul Constantean care pune si mentine in functii numai membrii PD si PNL!
3
0
domnilor nu exsagerati cu vorbele platiti ce aveti de platit la Fiscsi totul va fi excelent ca nu va plateste nimeni datoriile personale nici PNL niciUSR si fiti mai ingrijiti la vorba ca nu strica cei 7 ani de acasa ca astea nu ajungeau acolo fara facultati pe bune
1
2
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
5
1
si asa nu stie sa lege doua vorbe
4
2
Mai fraerul asta de Misa trebue luat de DNA,DIICOT sa vedeti cate scoateti si bine verificat,El e sub arpa lui Dragnea la furaciuni.
8
1
Tipic comunistilor din pesede. ANAF arma a partidului pentru colectat bani. Ciocul mic si adu banii .
7
1
si Ceausescu si parintii comunistilor care ne conduc, la fel au inceput.... nu vorbesti decat cu acordul partidului si zici doar ce vrea partidul... adica liviu draqnea si colectia lui de secretare si personal de serviciu... , tov. teodorovici doar miorlaie ce-i transmite darius valcov.... sictir
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108