REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Evită coada de la Paşapoarte! Te poţi programa online dacă vrei să îţi eliberezi documentul la Constanţa

Evită coada de la Paşapoarte! Te poţi programa online dacă vrei să îţi eliberezi documentul la Constanţa

Replica API 17 octombrie 2017 | 14:51 438

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu, alături de directorul de la Serviciul de Pașapoarte, Adrian Manea, au lansat în cursul zilei de luni, 16 octombrie, aplicația disponibilă pentru programări pentru eliberarea documentului. Mai precis, pe site-ul www.epasapoarte.ro, poți selecta cu cel puțin o zi înainte, data și ora la care vrei să intri, pentru a nu mai sta la coada infernală care se formează zi de zi.

„Pentru a evita aglomerația de la ghișee și pentru a scurta timpii de așteptare, am decis să implementăm această aplicație dezvoltată de specialiștii Direcției Generale de Pașapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Această aplicație nu implică costuri suplimentare pentru realizare și întreținere”, a punctat Ioan Albu.

Adrian Manea, a punctat clar că aplicația este perfectibilă și este asemănătoare cu sistemul de la permise. „Este o aplicație ca oricare altă aplicație de uz public, este accesibilă gratuit, foarte ușor de identificat. Adresa de web este epasapoarte.ro. Oricine poate intra, programa, instrucțiunile sunt destul de ușor de urmat, așa cum sunt postate. Există o serie de precizări. În primul rând, trebuie să aveți documentele necesare și apoi să aveți documentele online”, a spus Adrian Manea, directorul de la Serviciul Pașapoarte.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa primeasca premiul Nobel pentru aceasta realizate.. va dadeam pe toti afara daca aveam aceasta putere.. ardeti gazul degeaba.. scaunele pe care stati sunt mai utile decat voi..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108