REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

EXCLUSIV! Ozana BARABANCEA se PLIMBA liniștită prin SINAIA chiar dacă avea CORONAVIRUS

EXCLUSIV! Ozana BARABANCEA se PLIMBA liniștită prin SINAIA chiar dacă avea CORONAVIRUS

Replica API 19 iunie 2020 | 02:31 7129

Ozana Barabancea se numără printre vedetele care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Cunoscuta jurată a emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost internată joi, după ce testele au arătat că este infectată. Ea se află într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului "Matei Balș", întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

Surprinsă de reporterii Replica

Ozana Barabancea a fost surprinsă de reporterii Replica, week-end-ul trecut, în timp ce se plimba în stațiunea Sinaia, alături de o prietenă. Vedeta a intrat în contact cu mai multe persoane aflate la terasă, însă și-a continuat plimbarea după câteva minute, nedorind să se așeze la vreo masă. Pe contul de Facebook, Ozana Barabancea a postat și un filmuleț din care se înțelege că a făcut și o vizită la mormântul părintelui Arsenie Boca, după vizita din Sinaia.

De asemenea, cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus miercuri seară și a fost transportat cu izoleta la spitalul "Matei Balș". În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii "Te cunosc de undeva", acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu, ambii depistați pozitiv ulterior virusul SARS-CoV-2. Producția emisiunii a fost momentan suspendată din cauza cazurilor de infectări.

Ce spune Antena 1

Grupul de presă menționează că emisia postului Antena Stars continuă la fel ca și până acum, cu măsuri de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță.

"Filmările pentru emisiunea sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru urmează a fi reluate după perioada de carantinare.", se arată în comunicatul emis de Antena Grup.

S.H.; L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIOCU MIC JEGURILOR,CA IN SINAIA NU EXISTA COVID-19,AICI ESTE RAIUL PE PAMANT.
1
0
legati maimuta barabancea in pripon!
3
0
Prostii de pesedei, daca mai lungiti maciuca, adica votarea, o sa va crape electoratu de sulovirus pana la scrutin. Patru M a la longue
2
4
Omoara oameni!!Doamna cu guvidul nu a dat coltzul de la acest virus mortal,interesant,presa abia astepta asa ceva. Sa vedeti ce isterie va provoca aceasta stire ...Pam-Pam
2
1
de bucuresteni baga boala in toata tara!!!
5
0
Eu cred ca tot CHITAC e de vina! Nu-i asa ba idiotilor?
5
8
nu e vedeta e doar o vaca imputita o grasa infecta cu pretentii ,Sper sa-i bage furtun pe git ca tot zicea ca si altii din turma pesede ca nu exista covid si e doar ca guvernul sa puna botnitza .
13
1
Pai infectia aia de post Antena si cu infectia de Viculescu infecteaza de mult toata Romania
19
2
Primarul din sinaia se mandrea ca nu exista niciun infectat la el in oras. Dupa relaxarea din 15 mai au navalit bucurestenii la munte si i-au umplut de covid pe brasoveni si sinaeni.
17
0
O lume intreaga se confrunta cu acest virus care sa dovedit ca exista numai roamnii , nu inteleg ca este un pericol major si sa inteleaga ca nu este de gluma . Bine , roamnii sunt indemnati la nerespectarea regulilor de catre cine credeti , de catre ciumati . CIUMATI NU SE DEZMINT . NU DEGEABA LI SE SPUNE CIUMATI . INDEAMNA POPULATIA PRIN EXEMPLU LOR LA NESUPUNERE . SI MAI ESTE UNU GEORGESCU CARE BATE CAMPII . SI UITE ASA IN LOC SA SCAPAM DE COVIT O SA FIE SI MAI GRAV .
17
5
dupa coronavirus dar va fi prea tarziu, mai bine asa decat niciodata!
8
0
spalatai ba cocalara ozana cu clor,sa nu mai infesteze oamenii.Cum e maimuto,exista covidul sau nu,infectato?du.te la voiculescu acasa sa stranuti!
27
3
mama ce si-o iau astia de au zis ca nu exista virusul. ei sunt cei pe care-i ataca si posibil sa si moara. vaca asta, dupa ce ca e in grupa de risc, mai si face pe nebuna, dandu-si cu parerea despre un subiect despre care nu are cunostinte. cand veti fi macar medici generalisti, sa va dati cu parerea despre subiecte ce tin de medicina, prostii draq ce ati contaminat un glob intreg. meritati sa fie stare de urgenta 1 an caci alfel nu respectati nici o regula sau lege, animalelor needucate
31
7
e manipulare....virusul nu exista ....e inventia guvernului mondial.... ozana e putin racita, ca asa e ea ,in etate si are comorbiditati . a scris si pe pagina ei de facebook ca nu exista covid si e manipulare mondiala. e o inventie ca sa tina lumea in casa ....noroc ca ccr ,psd,alde,proromania si cu avocatul poporului,ne-au eliberat din case ca sa mergem la terase. jos covidul ,sus partidul !
19
24
asta are si boala vacii nebune
37
3
O retardata
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108