REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Expertiză tehnică pentru două imobile situate pe Tabla Buții

Expertiză tehnică pentru două imobile situate pe Tabla Buții

Replica API 22 august 2019 | 01:58 457

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința publicului demararea procedurii de consultare a pieței pentru achiziționarea serviciului de expertiză tehnică extrajudiciară privind studierea din punct de vedere urbanistic a două imobile situate în municipiul Constanța, str. Tabla Buții.

Descrierea serviciului:

- studierea din punct de vedere urbanistic în conformitate cu reglementările urbanistice aprobate a două imobile situate în municipiul Constanța, zona Faleză Nord, str. Tabla Buții, în suprafață de aproximativ 100 mp fiecare.

Primăria Municipiului Constanța va pune la dispoziția expertului documentațiile de urbanism aprobate.

Cerințe: expertul tehnic trebuie să facă dovada acreditării ca expert tehnic judiciar sau extrajudiciar în domeniul urbanismului sau amenajării teritoriului, potrivit prevederilor OG nr. 2/2000 privind organizarea activității de expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară.

Durata contractului: 30 de zile de la data semnării de către părți a contractului de prestări servicii.

Aspecte supuse consultării: se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului având ca obiect expertiza tehnică extrajudiciară pentru imobilele descrise mai sus.

Data afișării anunțului: 21.08.2019.

Data limită de transmitere de oferte de preț: 30.08.2019, ora 15:00.

Modalitatea de desfășurare: Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate mai sus, la adresa de email urbanism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: Ofertă de preț pentru elaborare expetiză tehnică extrajudiciară în domeniul urbanismului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..la cate locuri din orasul acesta au fost concesionate,inchiriate date in folosinta gratuita,date in administrare si ajunse bombe poluante,locuri in care activitatile desfasurate sunt bile negre pentru intretinerea si infrumusetarea orasului,locuri ce incalca normele de convietuire sociala,a ordinii publice,a linistii publice era imperios necesar o expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara la reinnoirea autorizatiilor de functionare,la reautorizari si reavizari,imobilele sunt stiute de cei nascuti in acest oras distrus..
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108