REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Făgădău i-a mai DAT încă un ETAJ lui Ion DUȘU la imobilul din Tomis 2!

Făgădău i-a mai DAT încă un ETAJ lui Ion DUȘU la imobilul din Tomis 2!

Replica API 11 septembrie 2020 | 12:05 5648

În urmă cu doi ani, afaceristul Ion Dușu a obținut autorizația în vederea construcției unui imobil cu 2 etaje situat pe strada Doctor Nicolae Sadoveanu numărul 25. Iată că investitorul și-a propus să urmeze o procedură des practicată în acest domeniu, și anume supraetajarea imobilului cu un nivel.

Și a primit avizul pentru modificare proiect autorizat cu A.C. nr.898/23.07.2018 prin recompartimentări și refațadizare, modificare acoperiș și supraetajare cu încă un nivel, în limita a 20 % din suprafața construită desfășurată a clădirii conform legii nr.50/1991.

Precizăm că Dușu a pus mâna și pe fostul hotel Intim, din Piața Ovidiu. Prin firma sa, SC DGN - ROMAG S.R.L., Dușu a primit undă verde de la Mediu, anul trecut, pentru reabilitarea monumentului istoric. De asemenea, recent DGN-ROMAG SRL, prin George Dușu, a obținut de la primărie undă verde pentru reabilitarea imobilului.

Ion Duşu, din Constanţa, este pe lista celor mai bogaţi afacerişti din România, clasându-se, anul trecut, pe poziţia 46. Duşu mai este asociat în firmele Celco SA, Complex Condor SA, Logistic Park.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa numarul mare de comentarii invidioase, rautacioase si mincinoase cred ca o sa se finalizeze o casa frumoasa.
1
0
Fagadau si acolitii in Puscarie ! Averile confiscate !
2
0
Istanbul se scrie cu n , nu cu m, regula nu se aplica la nume.... aoleo
1
1
nu- i dusu care avea pe vremea luiraposatul restaurantul nord la intrare in satul de vacanta daca-i el era prieten cu mazare automat si cu fagadau viceprimarul lui mazare
1
0
mwepnl!!!!!
2
1
dupa cum vb. tu n ai trecut dincolo de dunare.poate ai auzit si tu de istambul,se compara cu constanta?
1
1
nu ma mai mira nimic din ce se intimpla in tara si in Constanta. Pe strada de la abator spre gara se construieste un bloc. E bine, numai ca blocul e construit pe hat, cum se spune, iar balcoanele sint "pe trotuar". E posibil tov din primarie???
3
0
MIRELA PASCAL
2
4
Bani negri albiti de machidoni jegosi.
7
2
daca nu stii taci draqu.Dusu a sonsorizat la Bucuresti, nu pe Stelian Ion.
2
5
Papu, esti un makidon coclit si imputit, care a trecut prin scoala, probabil la scoala 30, pe branza si casul de la papu. Felul cum scrii , cam asta denota. Rusine! La oi cu tine! Pentru Danutza, careia ii cam place ...putza, ii transmit doar doua initiale sau un acronim cum ar spune cei care stiu ce-i ala...S.P. Adica pe intelesul tau SUGI PWULA. Makidonii ar trebui exterminati, au prapadit orasul asta cu manglele lor, cococati fiind, la toate nivelurile. Ratata esti tu makidoanca cracanata si urat mirositoare. Vezi ca eu stau la Dacia. Acei oameni chiar daca stau la P6 sau CET, sunt oameni.
5
6
Dusu detine partial si Chimpex, Convex, firme mari din port. Dusilor, Stelica, jos labele de pe Constanta!
5
7
Pun pariu ca toti ratatii astia care comenteaza de machedonii investitori din oras stau in garsoniere pe la CET sau Poarta 6. Nu dorm ei bine noaptea ca a mai facut vreun mache un bloc nou.
5
11
Daca machedoni nu facea investiti orasu a-r fi aratat ca un sat turcesc prapadit
7
11
sa io dau lu felix sa mio frece
3
4
dar de ce nu i-o sugi tu ca de fiecare data fara sa ne mai anunti si pe noi...?!? sau te pomenesti ca esti gelos ca te-a cam neglijat in ultima perioada si felatia pe care i-o faci a devenit mai rara...
5
4
ASTA A BAGAT BANI LA NOI, Dar vad ca si la FAgadau, ce sa faca Stelian Ion sa ii avantajeze pe astia.
3
3
sponsorul USR nu se mai satura de bani! trebuie luat la puricat acum, ca tot s a implicat politic,. Deci Dusule sau Dusilor cum ati facut voi milioane in 30 ani de la revolutie, avand in vedere conditiile pe care le stim cu totii?cinstit?ma indoiesc!si vreti sa va mearga bine si ati mizat pe usr? care e intelegerea? ce vreti inapoi?
12
7
Fagadau cand nu isi primeste spaga si vrea sa blocheze un proiect perfect legal face Sondaj de opinie pe site-ul Primariei, pe care il masluieste corespunzator. Exemplu proiectul imobiliar Str Mircea cel Batrin 47. Insa cand are interes da de la el etaje fara numar... inca 18 zile si scapam de el...
18
5
Felicitari Nelule! Strada dr. Sadoveanu devine din ce in ce mai frumoasa. Sa faci revelionu in casa noua .
9
12
ca sa vedeti blatul P.S.D - U.S.R, fagadau ii aproba inca un etaj la o cladire istorica -cine a mai vazut- si dusu il sponsorizeaza pe stelian ion. Asta este mostenirea Mazare, imbarligate toate.
21
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108