REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
14.6° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

FCSB - Farul 2-1. Derby spectaculos pe Arena Națională!

FCSB - Farul 2-1. Derby spectaculos pe Arena Națională!

Andreea VREJOIU 18 aprilie 2023 | 00:00 946

FCSB a învins-o pe Farul, scor 2-1, în etapa 4 din play-off. Roș-albaștrii au invins clar liderul după o prestație excelentă și au intrat cu șanse mari în lupta pentru titlu!

FCSB - Farul 2-1. Derby spectaculos pe Arena Nationala!

FCSB a relansat spectaculos lupta la titlu în SuperLiga după victoria obținută pe teren propriu cu 2-1 în fața liderului Farul Constanța, în etapa 4 a play-off-ului.

În urma acestui succes, echipa antrenată de Elias Charalambous s-a apropiat la doar două puncte de constănțeni și la unul singur de campioana CFR Cluj. Iar săptămâna viitoare ar putea urca cel puțin o poziție, deoarece primele două clasate vor juca între ele.

Nici FCSB-ul nu are un meci ușor, se va deplasa în Giulești pentru derby-ul cu Rapid, însă la ce formă arată giuleștenii în ultima perioadă o victorie e de luat în seamă.

FCSB - Farul Constanţa 2-1 (Compagno 35 pen., Fl. Coman 46 / Sali 52)

Min. 90+6: Fluier final.

Min. 77: Kiki aruncă lung de la margine, Băluță prelungește cu capul, iar Casap trimite peste poartă dintr-o poziție ideală.

Min. 60: Mingea șutată de Olaru din careu e deviată de un fundaș constănțean și se duce în corner.

Min. 52: GOOOL Farul! Șutul lui Mazilu din careu este blocat de Tamm, mingea sare la Enes Sali, care înscrie cu toată opoziția lui Târnovanu.

Min. 46: GOOOL FCSB! Florinel Coman primește o minge în careul advers, păcălește trei adversari și înscrie cu un șut plasat din 7-8 metri.

Min. 42: Coman pătrunde pe stânga, centrează în careu, Compagno reia cu capul, însă Aioani reține.

Min. 40: Alibec șutează violent de la peste 20 de metri, Târnovanu respinge greu în corner.

Min. 35: GOOOL FCSB! Compagno transformă lovitura de pedeapsă, deși Aioani ghicise colțul.

Min. 33: Tavi Popescu se plimbă cu mingea prin careului Farului, este deposedat la un moment dat de Kiki, dar fundașul oaspeților îi dă peste picioare când încearcă să degajeze. Aflat aproape de fază, Istvan Kovacs lasă jocul să continue, însă este atenționat din camera VAR, revede faza pe monitor și dictează penalty.

Min. 21: Centrare Sorescu de pe dreapta, Compagno îi ia fața lui Olaru și trimite cu capul, Aioani reține.

Min. 14: Șut șutează superb de la 20 de metri, Aioani respinge în corner.

Min. 5: Louis Munteanu șutează din afara careului, peste poartă.

Min. 3: Borza scapă în careu pe stânga, după o pasă a lui Alibec, dar șutează pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la FCSB - Farul

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Aioani – Boli, Larie, Kiki, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Mazilu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Marins Silva, Băluță, N. Popescu, Sali, Casap, Mateus. Antrenor: Gheorghe Hagi

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nici dupa atatea reluari tu nu ai vazut ca O.Popescu este faultat"nu a fost un faul tare dar O.P. a fost impiedicat sa alerge" este clar,cat despre faza de gol pai tocmai daia nu a vazut faristul cartonas pentru fault in careu,mai invata mai Duros.
1
0
am retineri la acel 11m Ala nu era intr-o faza de atac decisiva ci era cu spatele la poarta si se ducea spre exteriorul careului ca sa nu mai spun ca faultul a fost defapt o impiedicare involuntara Chiar daca nu-l ataca ala nu ar fi pus poarta in pericol deci nu ar fi dat gol niciodata
0
1
La precedentul meci dintre FCSB si Farul cand faristi au intors scorul in prelugiri toata presa spunea:"sa vazut diferenta dintre un antrenor de valoare si o echipa la care schimbarile se fac prin telefon",de data asta nu am auzit pe nimeni sa spuna ca finul Gheorghe Becali antrenorul din loje al FCSBeului a fost superior nashului si antrenorului de pe banca Farului,Gheorghe Hagi.
2
0
Un joc slab al Farului. Capul sus si Forzza Faru!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515