REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeia cu barbă de la Eurovision a defilat cu „sânii“ la vedere pe covorul roșu

Femeia cu barbă de la Eurovision a defilat cu „sânii“ la vedere pe covorul roșu

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 605

Conchita Wurst

Conchita Wurst, în vârstă de 30 de ani, a șocat din nou! Cântărețul austriac pe numele lui real Tom Neuwirth a fost prezent la Gala Golden Camera Awards, din Berlin, Germania, care a avut loc sâmbătă. Travestitul care s-a ras în cap la începutul lunii martie a defilat pe covorul roșu îmbrăcat cu un corset negru, pantaloni mulați, cizme cu tocuri și cu pieptul la vedere. Wurst a câștigat Eurovision în 2014 cu piesa ”Rise Like a Phoenix”.

Femeia cu barbă de la Eurovision, după cum este supranumit Conchita Wurst, a șocat din nou cu o apariție excentrică la Gala Golden Camera Awards, din Berlin, Germania. El/ea a defilat cu ”sânii” la vedere pe covorul roșu. Artistul austriac în vârstă de 30 de ani a declarat încă din 2017, că și-a înregistrat imaginea de ”femeie cu barbă” pentru a nu îi fi furată de marile case de modă și că imaginea ”reprezintă un alter ego” artistic. Wursta a purtat un corset de piele, pantaloni negri mulați și cizme cu tocuri cui.

Mulți au fost frapați de faptul că nu și-a mai mascat pieptul, dezvăluindu-și integral toracele neepilat. La această ținută neobișnuită, Conchita a purtat și niște mănuși înalte care îi acopereau antebrațele. La eveniment au mai participat Jessica Chastain, trupa Westlife și Katie Melua. Melodia cu care a venit Wurst a fost ”Hit Me”, în videoclipul căreia apare cu părul alb și barba vopsită cu apă oxigenată. Conchita Wurst a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că a fost diagnosticat cu HIV și că ține în frâu boala cu medicamente antiretrovirale.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are nicio valoare. Doar exibitionism bolnav. Dar categoria lor s-au infiltrat incet incet in functii politice de decizie si in ultimii zeci de ani si-au legalizat tampeniile.
1
0
Musulmanii radicali, nu sunt interesati de aceasta persoana ?
8
0
Cat de bolnav este acest individ...!
9
0
este un gunoi. sa moara in anonimat
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108