REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeile care AU RUPT un minor cu BĂTAIA, într-o școală din Constanța, au fost trimise în judecată

Femeile care AU RUPT un minor cu BĂTAIA, într-o școală din Constanța, au fost trimise în judecată

Replica API 28 februarie 2018 | 00:00 306

Rasid Sevigean, Memet Ghiulgian și Memet Nerghiul au fost trimise în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe. Urmează a se stabili primul termen în proces. Menționăm că femeile au agresat un elev în vârstă de 14 ani, la data de 30 ianuarie, în cadrul școlii nr. 28 Dan Barbilian.

”În jurul orelor 13.00 mamele a doi elevi ai clasei a V-a, au solicitat accesul în școală pentru a depune plângeri la adresa comportamentului violent al unui coleg de clasă asupra copiilor dumnealor. Profitând de faptul că elevii erau în timpul recreației, mamele au mers pe holul instituției întâlnind elevul în cauză. După o discuție purtată cu acesta, s-a iscat o altercație între cei trei. Profesorul de serviciu a intervenit cu promptitudine, despărțindu-i. În scurt timp, la fața locului au ajuns directorul adjunct, gardianul și alte cadre didactice care au scos din incinta școlii mamele agresive”, au precizat reprezentanții unității școlare. Ancheta a fost preluată de oamenii legii, cele trei femei fiind arestate la domiciliu. De cealaltă parte, cele trei mame au precizat că elevul pe care l-au agresat este unul problemă și își agresează colegii ori de câte ori are ocazia.

Liliana CHIRU

Video:

Citește și: https://www.replicaonline.ro/minorul-batut-in-scoala-28-este-un-copil-problema-a-batut-groaznic-si-a-chinuit-copiii-timp-de-6-luni-344252/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala era copil traumatizat venit din siria unde a vazut crime etc copilu este de vina ala e drac nu copil
3
1
Sunteti siguri k sunt femei ..mame ...
1
0
rom sau roman tot dracul ala e
8
11
Cand institutiile, care au atributii in rezolvarea cazurilor de violenta provocate de minori in scoli, nu intervin sau se plang ca nu au ce sa-i faca agresorului, la astfel de actiuni pe cont propriu se ajunge. Da, cele 3 mame au gresit ca l-au agresat pe minorul problema dar, pentru sanctionarea si eliminarea micutului si plapandului copilas din scoala, s-a facut ceva? O sa ajungem ca in statele africane, fiecare cu aplicarea propriei legi. Cand voi vedea ca si batausul a fost pedepsit, abia atunci voi fi de acord cu condamnarea celor 3 mame.
14
1
Pai femeile e bine ca platesc pentru fapta. Dar unde este decizia de demitere a directorului , dirigintelui si profesorului de serviciu si unde este rezilierea contractului cu firma de paza ? Dar exmatricularea tiganusului unde este Opaaaa problem
19
1
Tigancile ar trebui premiate ca l-au batut pe umflatul ala nesimtit. Au avut sange in ele sa faca singure dreptate cand au vazut ca profesoarele alea nu fac nimic, ca de obicei. romancele nu au sange in ele. Bravo tigancilor. Serios acum. Daca nu i convine emifratei din siria cu boracii ei cu tot sa se care inapoi sa ne lase.
27
3
Si jegosul de minor?
21
2
Puscarie 10ani ciori imputite
5
24
la fel as fi procedat cu derbedeu ala!!astia care le-ati arestat ocupati-va de derbedeii reali care creeaza probleme!!!!nu casunati pe mamele care si-au protejat copiii.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108