REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fenomene stranii la Ghindăreşti?! Cad copaci pe case, dar primarul spune că sunt... răutăţi

Fenomene stranii la Ghindăreşti?! Cad copaci pe case, dar primarul spune că sunt... răutăţi

Replica API 4 noiembrie 2015 | 12:25 257

„De circa 2 luni”

„De circa 2 luni”

Locuitorii din localitatea Ghindăreşti sunt revoltaţi de faptul că un copac a căzut pe acoperişul unei case, al cărei proprietar este plecat pentru mai multă vreme şi nimeni nu ia nici o măsură. În plus, alte guri susţin că, de fapt, totul ar fi pornit în timpul unei acţiuni a Primăriei, care a vrut să taie respectivul copac, numai că rezultatul a fost altul şi anume să distrugă o casă. De partea cealaltă, primarul Adrian Vartolomei susţine că este plecat din localitate şi că nu este nimic adevărat.

Fenomene stranii la Ghindăreşti! Poate că pentru locuitorii zonei nu ar fi ceva ieşit din comun însă pentru alţi locuitori ai judeţului Constanţa poate că fenomenele petrecute în ultima perioadă ar putea fi încadrate în alte categorii, mai puţin lumeşti - ca să spunem aşa. Mai exact, este vorba despre un nefericit eveniment ce s-a petrecut în urmă cu vreo două luni.

Potrivit unui localnic, se pare că a fost o acţiune de toaletare a unui copac, hotărându-se până la urmă ca acesta să fie tăiat. Numai că, parcă decupat din legile lui Murphy, pomul nu a vrut să cadă unde au bifat muncitorii un x pe pământ, ci direct pe acoperişul unei case din apropiere. „Dă-te, dă-te, bă, că… cade”, ar fi putut striga cei aflaţi în exerciţiul funcţiunii, numai că locuinţa nu prea ar fi reacţionat prea tare.

“A vrut primarul să toaleteze, să taie un copac. Şi a căzut pe casă. Ce este grav se leagă de faptul că proprietarul este plecat pentru mai mult timp. Cred că sunt două luni de atunci, dar copacul încă e şi acum pe casă”, a declarat, pentru „Replica”, o persoană care ar fi asistat la toată grozăvia. Contactat telefonic, Adrian Vartolomei, primarul din Ghindăreşti, a spus că nu este nimic adevărat şi că totul se leagă de răutăţi gratuite.

„Eu sunt plecat din localitate dar nu m-a anunţat nimeni. Dar cine v-a anunţat? Acestea sunt doar aşa… că nu se mai aude nimic de Ghindăreşti şi hai să spunem că a căzut un copac. Nu ştiu nimic. Că mă suna cineva dacă era. Doamne fereşte. Este şi furtună afară ca să cadă un copac. Vă spun, astea sunt răutăţi deja”, a declarat acesta pentru „Replica”. Numai că, ulterior, au apărut şi fotografiile. Să fie oare fenomene stranii?

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108