REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FENOMENUL ZOMBIE. Încă un DROGAT cules din stradă! VIDEO

FENOMENUL ZOMBIE. Încă un DROGAT cules din stradă! VIDEO

Replica API 26 septembrie 2018 | 18:33 514

Fenomenul Zombie pare a fi scăpat de sub control la Constanţa, dar nu numai! Sunt tot mai dese sesizările cu privire la tineri dezorientaţi, care se clatină pe picioare în stradă ori pe bănci în parc, cu privirile în gol. Sunt acei tineri care consumă etnobotanice şi pentru care lumea sună la Ambulanţă ori la Poliţie, pentru a fi „culeşi” de pe stradă.

Un astfel de caz a fost înregistrat şi marţi seara, când Poliţia Locală Constanţa a fost sesizată să intervină în centrul oraşului Constanţa, în zona Grand. „Am stat 8 minute să văd ce e cu el. Era în lumea lui, se bălăngănea pe picioare. Nu reacţiona la ce i se spunea”, ne-a relatat un martor. La faţa locului au intervenit poliţiştii locali, care l-au preluat pe tânărul ce părea a fi sub influenţa drogurilor. În primă fază, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Locale, iar apoi a fost anunţată Ambulanţa, urmând ca acest caz să fie transmis şi Agenţiei Antidrog.

Băiatul „cules” din stradă are 18 ani şi locuieşte în cartierul Henri Coandă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care vand cacatutile numite etnobotanice!!!!!!!!11 TINERETUL ACESTEI TARI CARE CITI RANDURILE MELE: NU VA APUCATI DE DROGURI, TIGARI si ETNOBOTANICE! VA FAC FOARTE MULT RAU !!! NU MAI SPUN DE FAPTUL CA IMBOGATITI PE TOTI NENOROCITII DE PE LANTUL ADUCERII ACESTORA IN TARA: GUVER, SERVICII SECRETE, VAMESI, TRAFICANTI!!! Moarte lor!!!
2
1
DIN FURTURI ISI PROCURA DROGURILE .,
1
0
Iti iau familia in pula de sclav. Cica SIFON ... pisamas pe tine de sarac. Sunt cel mai mare sifon cand e vb sa fie prinsi tot felu se jeguri ale societatii ca tine . Ma pis pe familia ta direct din faleza nord pescarilor 55 muie
2
1
faruc e un lake ce isi da femeia la oula pri europa si zafi e un gumar aiurit
3
0
Faruk a devenit dealerul principal in Ct, protejat acum si de "rutieristul" Zafy. Il tine pe langa el pe Mihaita din Berceni, sa-i intre din nou in gratiile lui Montana, ultima data aproape ca il capacea!
4
0
Toti de acolo sunt zombie si fara droguri
4
1
faceti ca in olanda : dati-le iarba in doze atent masurate sa fumeze in localuri strict controlate si tineti-i acolo pana isi revin dupa aia le dati voie sa mearga pe strazi - asa cu prohibitie nu faceti decat sa creati cerere pe principiul fructului interzis si ii faceti sa treaca la droguri cu adevarat periculoase ca heroina
3
5
Foaie verde de topor, luati tiganii la omor!
10
0
O sa faci un cacat bai jetule vanzator de droguri borat ce esti. O sa afli pe mata facuta posta kkt retardat ce esti. O sa facem o descindere in mangalia o sa intram peste voi in case si o sa va turnam prafurile in gura voua si familiilor voastre pana faceti spume ca sa va invatati sa nu mai vindeti droguri si sa nu mai nenorociti tineretul tarii
10
1
FMM aflu eu pana la urma cine esti , sifon nenorocit, sa vezi ce omor iti iei .
2
13
Puneti-i sa mature orasul si sa curete plaja, ca sa fie ocupati.
9
1
O generatie lasata la voiea intamplari . ETNOBOTANICE se vand peste tot . Tigani au ajuns sa traiasca pe picior mare vanzand aceste droguri . Grav este ca nu sa gasit nici o solutie pana acum . De ce GUVERNU nu da o ordonanda de urgenta princ care sa ii condamne la zeci de ani de detentie sau chiar pe viata pe cei care vand DROGURI . Dau tot felu de ordonante , sa dea si una pentru droguri .
14
2
au legalizat din nou etnobotanicele . parintilllor imi e mila de voi . dar statu roman vor distrugerea tineretului .
14
1
Pentru droguri Mangalia ce crezi ca politia Mangalia nu are la cunostinta ? ca doar nu se intampla de trei zile !Se intampla de pe timpul lui Pescaru fost sef la Politia Mangalia.S-a lasat cu dedicatie practica drogurilor ca doar cotizeaza si ei undeva,la cineva !
14
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Raducanu Razvan , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , tiganii de pe strada Sirenei , strada Albatros si multi altii!!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920