REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fiica Andreei Berecleanu, pictorial provocator pe Instagram

Fiica Andreei Berecleanu, pictorial provocator pe Instagram

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1547

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, este din ce în ce mai îndrăzneață. Tânăra de 20 de ani a distribuit mai multe intantanee în care apare în costum de baie.

Eva Zaharescu

Eva Zaharescu are o viață de poveste. Este tânără, frumoasă și studiază la o universitate de renume din Marea Britanie. Fiica Andreei Berecleanu are alură de fotomodel, așadar nu ratează ocazia de a se fotografia în ipostaze îndrăznețe, purtând haine puține.

Recent, Eva a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare purtând un costum minuscul de baie, într-o nuanță de portocaliu aprins. Imaginile au fost apreciate de către internauții care nu au rămas indiferenți în fața frumuseții Evei.

Nu este pentru prima dată când Eva se pozează așa. În primăvara anului 2022, fiica Andreei Berecleanu a distribuit mai multe imagini în care poartă un costum extrem de mulat, care îi scotea în evidență formele cu care a fost înzestrată de către Mama Natură.

Andreea Berecleanu este o mamă înțelegătoare

Andreea Berecleanu are o relație foarte bună cu ambii copiii și susține că între ei există încredere deplină. Eva, de 20 de ani, și Petru, în vârstă de 16 ani, sunt doi copii cuminți, care au parte de înțelegere și libertatea necesară din partea părinților.

„Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. În permanență am avut gijă de anturaje. Fiind în contact permanent cu ei, chiar și când Eva e plecată la Londra, atât timp cât poți să nu fii supra invaziv, dar cât să ai o legătură constantă. Dar ei sunt foarte vorbăreți, povestesc foarte mult ce trăiesc, din viața lor și din afara școlii”, povestea Andreea Berecleanu.

Eva și Petru sunt copiii pe care Andreea Berecleanu îi are din mariajul cu fostul prezentator TV, Andrei Zaharescu. Cei doi au pus capăt mariajului în urmă cu mai bine de 9 ani și se pare că Andrei nu este implicat în viața copiilor săi, după cum a declarat și fosta sa soție.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.”, a dezvăluit Andreea Berecleanu, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se cuceresc masculii ???????
0
0
are gene proaste de la zaharescu
0
0
Smekera KURLANGIOAYKA
0
0
Ramane de vazut si ce are in cap!
0
0
alta care isi face cariera cu curul
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108