REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

FILAJ ca în filme! Iată cum au fost prinși doi hoți din autoturisme - VIDEO

FILAJ ca în filme! Iată cum au fost prinși doi hoți din autoturisme - VIDEO

Replica API 14 ianuarie 2018 | 00:00 335

Viaţa poliţistului de la operaţiuni speciale este un continuu test de abilitate în disimulare. Nicio zi nu seamănă cu alta, deşi toate au acelaşi numitor: filaje şi urmăriri ca-n filme.

La jumătatea anului trecut, specialiștii Direcției Operațiuni Speciale au strâns dovezile care au dus la prinderea a doi bărbați cercetați că au furat, prin diverse metode, din autoturisme.

Existau mai multe plângeri, în care persoanele vătămate reclamau că le-au fost sustrase bunuri din autoturisme şi că pneurile maşinilor erau înţepate, în București. Astfel, având în vedere similitudinile cauzelor, polițiștii din București au început investigațiile în trei dosare penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

S-au strâns probe, s-au făcut investigații ”nevăzute” și astfel, misiunea Direcţiei Operaţiuni Speciale a dus la prinderea în flagrant a doi bărbaţi, care, după ce au înţepat cauciucul unui autoturism parcat pe o stradă, au sustras din habitaclu un telefon mobil.

Au crezut că se îmbogățesc, furând din mașinile oamenilor, dar ”păcăleala” lor s-a terminat în ziua în care au fost urmăriți pe străzile Bucureștiului, prinși și încătușați de polițiști.

Imaginile vorbesc de la sine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate cazuri, similare, nu sunt rezolvate? Cu sutele. De ce? Fiindca pe militieni ii doare in pix de civili. Pentru ei, lumea e impartita in doua: cei din bransa si civilimea. Tablagiii rad intre ei, cand vine o femeie sa faca plangere ca a fost pradata prin metoda "gauririi cauciucului". Tot pe femeie o face proasta. Toti astia de la "operatiuni speciale", au un caracter abject. Sa te fereasca Cel de Sus si Cel de Jos, sa ii cunosti in timpul liber.
1
1
pare a fi mai degraba un exercitiu astfel ca de la pagubit pana la pseudo-infractori si politisti dau impresia unor actori de slaba calitate. clar este manipularea publicului pentru albirea imaginii negative a MAI
3
0
Campania de spalare si infrumusetare a ascunZatorii pedofilului
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272