REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiul primarului din 23 August își ridică o pensiune cu fonduri europene

Fiul primarului din 23 August își ridică o pensiune cu fonduri europene

Ana Maria LIPAN 31 ianuarie 2023 | 00:00 4526

Ștefan Mitrana, fiul primarului din 23 August, își ridică o pensiune cu fonduri europene. Residence Lake Tatlageac SRL, firma al cărei reprezentant legal și administrator este Ștefan Mitrana, a demarat licitația de atribuire a contractului de lucrări. Imobilul urmează să fie amplasat în județul Constanța, satul 23 August, parcela N177/1/3, lot 7/2/1. Valoarea totală a contractului este de 1.580.648,90 lei, iar durata de 11 luni. 

Fiul primarului din 23 August isi ridica o pensiune cu fonduri europeneMitrana, primarul din 23 August

Ștefan Mitrana, fiul primarului din 23 August, își ridică o pensiune prin firma sa, Residence Lake Tatlageac SRL, în cadrul proiectului “Construire pensiune turistică”, finanțat din fonduri europene. A fost deja făcut public anunțul pentru licitația de atribuire a contractului de lucrări, valoarea acestuia ridicându-se la suma de 1.580.648,90 lei. Durata lui maximă este de 11 luni, termenul specificat fiind de cel târziu 25.12.2022.

Din banii ce constituie valoarea totală a contractului sunt acordați 33.000 lei procedurilor de amenajare pentru protecția mediului și aducerea la starea inițiala – 33.000,00 și 1.547.648,90 lei construcțiilor și instalațiilor prevăzute în proiect. 

Fiul primarului din 23 August isi ridica o pensiune cu fonduri europene

Imobilul cu funcțiune de pensiune turistică are un regim de înălțime propus de P+1E și se va realiza folosind o structură de rezistență cu stâlpi și grinzi din beton armat. Din același material vor fi realizată și infrastructura de tip radier și planșeele. 

Închiderile exterioare cât și compartimentările interioare vor fi efectuate din zidărie eficientă BCA cu termosistem de tip vată minerală bazaltică, iar acoperișul va fi de tip terasă necirculabilă cu izolații din vată minerală bazaltică la intradosul planșeului și la suprafața acestuia izolații tip polistiren extrudat.

Date despre Residence Lake Tatlageac SRL

Firma a fost fondată în 2022, pe 30 iunie 2022, sediul social al societății fiind situat în comuna 23 August, pe strada Geo Dumitrescu, județul Constanța. Asociați, cu cote egale, sunt Ștefan Mitrana, fiul lui Mugur Mitrana, primarul din 23 august, și Elena Carmen Trușcă. Mitrana Jr. este și administratorul companiei.

Deși Residence Lake Tatlagean SRL nu are un istoric lung, Ștefan Mitrana nu este un novice în afaceri, fiind asociat și în cadrul firmelor Agro Sud Este Construct SRL, Anemar Business SRL, și până de curând și în Meridian Tour Partner SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai primaria 23 august este membra in asociatia aia de rahat cu pescuitul care a aprobat proiectul. deci tatal a aprobat proiectul fiului? o fi corect?
3
0
oare primaria 23 august ce legatura are?
1
0
Sa va iau pensiunea in carici
1
0
Relule, vad ca stii totul despre stefan mitrana. I o fi tras lu gagica ta de esti asa foc pe el?
3
7
Proiectul pentru fonduri europene nu l a făcut Ștefan Mitrana. "Anonim", băiatul nu a luat nici bacul decât într un final. În fine poate a a vrut ghinion, dar cum sa crezi ca s a ocupat de proiect și nu se vede influenta tatălui aici. L a susținut și cu cofinanțare și cu relații și cu teren și mai multe, deci sa fim serioși. Una e tatăl și felicitări, dar fiul....să mă ierte Dumnezeu... doar norocul unui tată ca Mugur îl scoate din anonimat.
11
1
DACIANE, impotent cu pwla mica, tu nu ai nici un drept sa comentezi !!!
1
2
Vai de pwla voastră de săraci frustrați pe care nu va duce mintea sa faceți un leu !
1
9
De unde atata rautate si invidie ???? Sa vedem daca vreunul dintre cei care au comentat au facut vreun proiect pentru vreo finantare !!! Sau avem de a face doar cu frustrati si rauvoitori !!! Sa vorbim pe proiecte si nu pe vorbe spuse de orice pierdevara..... Nu credeti ca ar fi mai bine ???111
3
5
De admirat fraierul cu flori de sub mine. Vede curatenia dar nu vede bordurile de jumatate de metru inaltime. Succes celor ce vor sa intre cu masina-n curte. Si cine zice ca mitrana nu e hot e mwist ! Inca nu e prins !
7
2
De admirat capacitatea de a obtine fonduri europene si a crea ,nu credeti?Fondurile europene sunt accesibile oricui are un proiect viabil ,deci o idee! Este o placere sa traversezi aceasta comuna, ingrijita, plina de flori,curata!Un primar cum ar trebui sa fie toti!
2
7
Baron, clan cu nume de Mitrana.Daca de-o viata e primar,la ce sa te astepti. Ar fi corect ca si primarii sa aiba voie la doar 2 mandate. Altfel capata tot mai multi bani si mai multa influenta, si nu-i mai schimbi dacat la sfarsitul vietii. Si nu e exclus sa-l urmeze fisu la Primarie.
13
0
Sa mă pisss pe pensiunea ta și pe combinatiile lu tactu, ce a zis tactu ii fac la plod pensiune sa para și el patron du te învață muncește nu sta la combinații și îți pune tactu pensiunea pe picioare sclavilor
14
1
In toate primăriile de unde are fisuu lu asta bani? Din salariu de primar a lu tasu Sau Din combinații unde se băgat tasu dar sunt alții la înaintare? Când muriți luați puullla cu voi
11
2
e plin cimpul de constructii abandonate de cacao,vezi ruinele lui litza,si vine prostanul asta cu lensiunea.ba bouare,cine dreq vine la 23 aug pe plaja,la briceag,intre caisa fac plaja,in afara de bouari analfabeti?e plin de blocuri parasite tot olimpul si se construiesc altele.seabuci e falimentar,cine ti.a dat ba bani???
10
2
Despre Stefan Mitrana ne-ati spus cine este, da' despre asociata lui, Elena Carmen Trusca, nu ne spuneti nimic ?! O fi ceva ruda cu Viceprimarul localitatii, Dan Trusca sau e o simpla coincidenta asemanarea numelor ...
11
0
faci ceva si pentru ANA ROSIORU ca pentru GINA ai facut !!!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920