REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Florin Chelaru ameninţă că dă în judecată indivizii care susţin că biletele GMS au fost scumpite la solicitarea lui!

Florin Chelaru ameninţă că dă în judecată indivizii care susţin că biletele GMS au fost scumpite la solicitarea lui!

Replica API 26 august 2019 | 00:00 303

Primarul din Năvodari reacţionează!

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, reacţionează după ce în spaţiul public au fist vehiculate aşa-zise discuţii dintre şoferii de pe microbuzele GMS şi călători! Edilul respinge comentariile conform cărora ar avea vreo legătură cu scumpirea biletelor.

"Dezaprob cu fermitate afirmațiile făcute de anumiti șoferi ai firmei de transport persoane GMS potrivit cărora biletele au fost scumpite la solicitarea mea. De asemenea, anunț faptul că îi voi acționa în judecată pe acești indivizi, precum și pe cei care aduc astfel de calomnii la adresa mea. Reafirm încă o dată dorința mea ca navodarenii sa beneficieze de condiții civilizate de transport, iar demersurile pe care le-am făcut în acest sens nu au în vedere decât interesul cetățenilor orașului Năvodari. Înțeleg că mulți care acum se erijează în deținătorii adevărului absolut au intrat deja în campania electorală, dar nu voi accepta asemenea minciuni și dezinformări! În acest sens rog cetățenii de bună credință care aud asemenea minciuni din partea șoferilor GMS să mă ajute cu informații privind identitatea șoferului si numărul de înmatriculare al microbuzului pentru a putea apela la instanța de judecată", a transmis Chelaru.

Reamintim că, la începutul lunii, toţi transportatorii au mărit tarifele pentru cursele din judeţ:

https://www.replicaonline.ro/firmele-de-transport-persoane-fac-front-comun-toate-maresc-pretul-biletelor-peste-tot-in-judet-cum-motiveaza-masura-398744/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnuke Chelaru pleaca dracu acasa si lasa-ne in pace.Nu ai facut nimic in orasul Navodari
1
0
nu ar trebui sa le permita celor care scriu comentarii sa foloseasca cuvinte jignitoare la adresa nimanui. Nu stiu cum isi permit unii sa jigneasca cu atata usurinta, si sa nu fie sanctionati pentru asta. Cred ca definitia speciei umane trebuie regandita.
1
8
Domnul primar Florin Chelaru a dat in judecata aceste firme de transport si voi il acuzati aiurea,asta este mana lui Matei
3
5
Dragilor,uitati un aspect destul de important.drumul arata asa pt ca a fost facut de mantuiala.ghiciti ce firma a realizat lucrarea,exaaact,TELDRUM.va mai mira ceva?nu ar trebui.asta este tara noastra,o tara plina de golani si hoti.drumul ala ar fii trebuit sa impecabil dar cum la noi facem un drum ca sa il reparam an de an cam asta e situatia.in ceea ce priveste GMS alta firma de casa a psd.acele microbuze care defapt sunt dube de marfa carosate pe varianta au primit ok de la ARR.deci cam asa stau lucrurile in tara lu Doamne Ajuta si Doamne Fereste
7
0
8 lei calatoria fara abonament si 3,50 lei cu abonament. la abonament, banii se iau toti, intr-o singura transha
1
0
Am avut ocazia sa merg , cu microbuz pe relatia Oradea - Huedin si Oradea - Valea lui Mihai . Distante cat Constanta Navodari sau Constan
2
1
Pai vii cu 10lei 100km din tara si platiti carutele lor 8 lei pentru 10km? Li se rup masinile in gropi? Si noua ni se rupe de ei, si noi ne rupem masinile in gropi Ar trebui noi sa-i dam in judecata pe ei Aveti noroc cu martalogii care va voteaza Mai nou in prostia voastra a conducerii ...Trageti soferii pe dreapta, da? Parcari, taxe sms, acte, etc, Si camioanele de pe banda doi si trei de ce nu le trageti pe dreapta? De cand circula camionul de piatra si cifa de beton pe banda doi? Ce e orasul asta ma?
9
1
Roata chiar de e patrata, tot se invarte, kelarule!
5
0
primarul acesta nu mai trebuie reales iar clanurile mafiote imobiliare din navodari de urgenta arestate si rupte toate tentaculele cu angajatii din primarie!
10
0
Totul este un joc politic al pnl-pmp - palaz - doar sa descrediteze munca primarului din Navodari, RUSINE -doar cu asta va ocupati
3
11
8 lei calatoria nu se justifica mai ales ca sunt conditii groaznice. Aici toata lumea are dreptate, dar doar calatorii platesc pretul. Guvernul a taiat fondurile autoritatilor locale, primaria s-a pus pe amenzi ca sa recupereze din bani, apoi operatorii de transport au marit preturile, au si ei dreptate pana la urma doar isi rup masinile prin gropile drumului Navodari-Constanta, prima banda este necirculabila si cica este drum nou, luati exemplu de cum a facut Mazare drumurile in Constanta, rezista de 15 ani. Este bataie de joc si doar cetatenii platesc.
10
0
Lasati mi Mascariciu in pace!
16
0
Demersurile care le-am facut....de cand esti primar fomnule, de ieri???
7
0
ham ham ham ham haaam ham ham ham ham haaam
6
1
Esti un golan.
11
0
Gunoiule !
14
1
Fagadau, ai promis ca desfiintezi microbuzele din jud Cta. Noi platim taxe la primarie deci vrem cu acesti bani autobuze RATC pt tot judetul. Nu mai favoriza infractorii, caci atunci cand psd va dispare, vei fi cautat de DNA pt ce ai facut. O sa-ti creasca copiii mergand cu microbuzele care explodeaza in trafic, care nu au aer cond, nu sunt adecvate nr mare de persoane pe care vor sa-l transporte, soferii nu stiu sa conduca. Asta dorim pt familia ta, caine ce esti pe care nu- l intereseaza de oameni, ci numai de bani. Tu esti pus de noi acolo, nu de patronii de microbuze, fmm de javra.
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108