REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Florin Chelaru: „Din acest an, orașul Năvodari are o bază sportivă mai mare!”

Florin Chelaru: „Din acest an, orașul Năvodari are o bază sportivă mai mare!”

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:09 331

Administrația locală din Năvodari s-a preocupat, și pe parcursul lui 2018, să asigure condiții dintre cele mai moderne pentru tinerii și copiii sportivi. „A fost un an foarte bun pentru tinerii orașului Năvodari. (...) Avem din acest an la Năvodari o bază sportivă mult mai mare, au fost inaugurate câteva terenuri importante”, a afirmat primarul Florin Chelaru, pentru Clubul Sportiv Năvodari.

„Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru tinerii orașului Năvodari. Asta este și marea noastră bucurie, sunt mulți tineri în cadrul Clubului Sportiv Năvodari, care fac sport – aproximativ 600 de tineri. Ei sunt bucuroși când ies pe terenurile de sport, încerc să îi scot din fața calculatoarelor, să vină la chemarea antrenorilor și să facă performanță. Faptul că sunt mulți copii care iubesc sportul m-a făcut să cred că este important să construim o nouă bază sportivă, lângă Sala Sporturilor. Aceasta este la nivelul cerințelor, aici se antrenează nu doar copiii de la CS Năvodari, ci și alți tineri. Am mai construit un teren de tip balon și sunt încântat când văd că tinerii vor să facă sport”, a afirmat primarul Florin Chelaru, într-un interviu acordat Clubului Sportiv Năvodari, referitor la baza sportivă nouă din Năvodari, finalizată în 2018.

Noua bază sportivă a fost realizată pe strada Stadionului, în centrul orașului, lângă Sala Sporturilor; se întinde pe o suprafață de 7.450 mp, iar banii pentru construirea complexului au fost alocați de Consiliul Local Năvodari. Terenul de sport a fost realizat cu gazon artificial, tribunele pentru spectatori au o capacitate de 156 de locuri, iar terenul de sport a fost împrejmuit cu un gard din plasă sudată, înalt de șase metri și a fost instalat și un sistem de nocturnă, cu opt stâlpi de iluminat de 12 metri lungime.

Proiectele administrației locale privind încurajarea practicării sportului vor continua și în 2019. „Vreau să amenajăm terenul 2 de la Stadionul „Flacăra”, ori cu gazon sintetic, ori cu iarbă. Vom analiza și vom lua cea mai bună decizie pentru terenul 2, care trebuie să fie practicabil pentru sportivii de performanță, dar și pentru cei care vor să facă mișcare și sport”, a mai afirmat primarul Florin Chelaru.

F.B.

Sursă: Clubul Sportiv Năvodari

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o muie nu vrea zdreanta asta de primar?
0
0
Asfaltate strazile nenorocitilor
4
0
Mai lasati dreaq gazonul si gardurile si asfaltati strazile, sau ne credeti prosti? La gazon se fura mai cu spor decat la drumuri. O sa va mai voteze pulea!
2
0
M u i e asta de primar cheltuie banii in loc sa asfalteze strazile si sa faca trotuare. Ne omoara masinile pe strada, iar pe el il doare in c u r. Da asta sa aiba parte de Craciun.
7
0
Taci naibi de prost ce esti.
4
0
incepe si asfalteaza strazile asa cum ai promis cu bani europeni. numai minciuni
5
0
Lucruri putine realizate si lucru putin e si nesimnicative de realizat pe viitor
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108