REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fosta iubită a lui Alexandru Mazăre candidează la Primăria Costineşti: ‘Mi-au spus că mă vor tăia în bucăţi şi mă vor arunca în mare’

Fosta iubită a lui Alexandru Mazăre candidează la Primăria Costineşti: ‘Mi-au spus că mă vor tăia în bucăţi şi mă vor arunca în mare’

Replica API 16 martie 2020 | 16:11 26149

Emanuela Gavrilă, cunoscută la nivel local, şi nu numai, ca fosta iubită a lui Alexandru Mazăre, îşi încearcă norocul, pentru a treia oară, la Primăria Costineşti. În afară de calităţile sale fizice, Ema Gavrilă are înclinaţii şi către politică. Prima oară, a candidat în anul 2008, însă a pierdut în faţa lui Traian Cristea. A doua oară, a candidat din partea PSD, în anul 2012 însă, când a fost la un pas să pună mână pe scaunul de primar i l-a suflat tot Cristea. Una peste alta, Gavrilă s-a decis să meargă la luptă şi în anul acesta. Ea are şi un exemplu în viaţă, şi anume pe Radu Mazăre. Dacă va câştiga bătălia, va pune în aplicare tot ce a furat de la fostul ei "cumnat". Ema Gavrilă spune că familia Mazăre încă nu ştie că va intra în această cursă politică şi că, probabil, va afla astăzi.

„Da. M-am decis să candidez. Am candidat şi în anul 2008, am avut o campanie frumoasă. Dar am pierdut. Am candidat şi în 2012, dar PSD, partidul din partea căruia am candidat, m-a scos, cumva din joc, când am fost la un pas să câştig. Cumva, l-au susţinut pe Traian Cristea, aducând în locul meu un alt candidat care nu avea şanse să câştige. Partidele fac tot felul de jocuri politice în care eu mă pierd. Voi candida independent”, a spus, pentru Replica, Emanuela Gavrilă. Aceasta a declarat faptul că se teme pentru viaţa ei, în această campanie. Emanuela Gavrilă a aflat pe pielea ei, în campania din 2012, că în politică se acţionează şi violent, atunci când vrei să obţii ceva. A fost bătută şi ameninţată de mai mulţi indivizi camuflaţi că va muri dacă nu se va retrage. „În 2012, au văzut cât de fulminantă sunt şi m-au bătut, mi-au spus să nu mai candidez că mă vor tăia în bucăţi şi mă vor arunca în mare. Mi-e teamă şi acum, nu mai stau singură, m-am mutat în Costineşti, la mama, sunt între case, eu stăteam într-o zonă nu foarte populată”, a mai declarat Ema Gavrilă. În ciuda temerilor sale, Gavrilă spune că are şanse să câştige Primăria Costineşti. A realizat un sondaj, iar pe primul loc este candidatul PMP, în timp ce ea se clasează pe locul secund. Are un program stabilit pe care va încerca să-l pună în aplicare chiar dacă nu va ajunge la conducerea urbei. „Eu am lăsat ceva în urma mea la fiecare candidatură. Voi lăsa şi acum”, a mai spus Gavrilă.

Pe urmele fostului edil al Constanţei: Am învăţat de la Radu Mazăre ce mi s-a părut că a făcut el bine

Dar, dacă va câştiga, va urma exemplul fostului ei "cumnat", Radu Mazăre: va băga vola în toate barăcile de pe plajă, aşa cum a făcut fostul edil, atunci când a câştigat pentru prima oară Primăria Constanţa. „Voi face exact ce a făcut Radu Mazăre în staţiunea Mamaia, atunci când a devenit primar: a intrat cu vola în toate barăcile. Aşa voi face şi eu. Am învăţat de la Mazăre ce mi s-a părut că a făcut el bine şi voi pune şi eu în aplicare. Familia Mazăre nu ştie că voi candida, probabil va afla acum. Nu prea a fost de acord cu chestiunea aceasta nici în trecut. Dar, în Costineşti, nu cred că voi fi asociată cu familia Mazăre”, a conchis Emanuela Gavrilă.

În 2018, Ema Gavrilă s-a asociat în cadrul SSC Farul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar vrei sa te bata Budy?
0
0
Ce sa fac curfutita asta la primaria Costinesti!!?? Care dintre fratii mazare a fututo? A invatat cum sa fure si sa minta lumea,au distrus statiunea Mamaia,orasul cta e pe butuci,asta vrea sa distruga si Costinestiul, n are sanse,sa puna o poza cand ii sugea pula lui mazare si atunci o voteaza batranii. Zici ca a coborat dracu pe pamant asa fata are,de la borhotul lui mazare. O voteaza Isabela ,pestoaica clanului mazare, ..care aducea copile de 14 ani la masa clanului..
2
0
Are inclinatii politice ,a candidat in 2008 , ce sa mai ..o mina de aut a politicii locale
1
0
Cum sa o alegi pe ea? Daca sa f..t cu o mazare. O Botanista
0
1
Face asta o m de cad votantii pe spate
1
0
O pitipoanca de 2lei
0
0
urata femeie...
3
0
Femeia cu falci de otel, in stare sa desfunde o chiuveta in 2 secunde.
6
2
ce sa mai spele nu vezi ca are inceput de chelie
5
0
Ce calitati fizice?! Sa se spele pe par pana una alta....
2
1
Alta curva si Emanuela asta, s-a descurcat pe baza de cur toata viata si tot nu-i ajunge, tot mai vrea.
8
1
Bine ar fi sa ai ceva scoala si ceva experienta in munca! Familie , sot, copii! Nu prea se vede ca ai lucrat undeva ! Decat la stat sau tot ceva legat de stat! Si daca ai fost amenintata de ce nu te-ai adresat politiei? Sau poate era mai bine sa fi mers si tu in Madagascar!
12
3
ai descoperit si tu cuvinte noi marsh la kkt lake
21
12
Emanuela, cat e halatul draga?
17
17
O panarama
18
5
Tu nu ai ce face, fato ! Stai in banca ta !
36
4
Este fosta iubita a Fostului Primar Al Constantei Domnul Radu Mazare.
31
11
Pana acum i-a iesit, dar stie ca o paste parnaia.
40
7
tara arde....
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108