REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fostul adjunct al IPJ Constanța, Relu Vizitiu, condamnat la închisoare

Fostul adjunct al IPJ Constanța, Relu Vizitiu, condamnat la închisoare

Virgil STOIAN 21 decembrie 2022 | 09:45 5757

Fostul adjunct al IPJ Constanța a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii din cadrul Tribunalului Constanța. Pe 20 decembrie, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au decis admiterea acordului de recunoaște. Astfel, Relu Vizitiu a fost condamnat la 1 an și 5 luni închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, iar soția sa, Marilena Vizitiu a primit 1 an și o lună de închisoare tot în aceleași condiții. Sentința nu este definitivă.

Relu Vizitiu

Relu Vizitiu este acuzat de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuată și divulgarea unor informații nepublice în formă continuată. Totodată, și soția bărbatului a fost acuzată de instigare la acces ilegal la sistem informatic în formă continuată și instigare la divulgarea unor informații nepublice în formă continuată.

În acordurile de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În data de 29 iulie 2020, în contextul pregătirii unei acțiuni comune I.P.J. Constanța – A.N.P.C., inculpatul Vizitiu Mircea Relu le-ar fi informat pe cealaltă inculpată și pe o altă persoană despre iminența efectuării unui control pe plajele din municipiul Constanța unde acestea administrau împreună un beach bar. Controlul ar fi fost efectuat în dimineața zilei de 30 iulie 2020, dar nu ar fi fost vizată zona de plajă în care funcționa barul. În data de 12 octombrie 2020 inculpatul Vizitiu Mircea Relu ar fi informat o persoană, prin mesaje SMS, că împotriva ei ar fi fost formulată o plângere penală, comunicându-i acesteia atât autorul plângerii cât și infracțiunea reclamată. În cursul anului 2020, în mai multe situații și la solicitarea celei de-a doua inculpate, inculpatul Vizitiu Mircea Relu ar fi accesat bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne strict pentru a-i divulga ulterior acesteia datele de stare civilă ale unor persoane de care era interesată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De Vasile Delicoti care a lovit o politista, nimic ? De procurorii aia pe care ii pupati in coor, nimic ? Aia unde nu poti posta nimic, ca nu dati voi voie ?
2
1
Pai se duce sau a luat cu suspendare? Oricum, acordul ala de recunoastere nu e pentru toata lumea.
4
0
Pai cum a fost condamnat cu amanare? Adica mai sta pe acasa?
4
1
Sa ma pis pe el si pe nevasta lui in timp ce se pisa Barbulescu pe ei. Dar sa ma pis si pe Barbulescu sa fiu cel mai smecher
4
3
Ba frate, noi stim ce ai patit in arest. Nu prea ai avut grija de gaura ta. Iti uram doar puscarie usoara.
0
6
Boule, te numești Grosu Silviu Nicolae, ești din aceeași oala cu acest porcușor corupt și infect. Porcușorul, este un i*******r dovedit și mazilt. A venit din p***a masii din Braila și cu toate ca era un infect încă de la aterizare în Costanța (vb prostului de Jipa) se credea miezul din fanta. Bulangiilor, ce bine va mișcați fetitelor...'va'n gura de pramatii
4
5
Sef, ați fost o sa rămâneți sef!profesional și social,jos pălăria...și când m a arestat,indiferent de presiunile parchetului ați fost onest!g.s.n
6
8
Ce porcotei…Sunt usor de santajat si de aceea sunt pusi in functii inalte.Pe barba lui n-ar fi ajuns nici macar plutonier,nu mai zic de adjunct intr-un ipj.Toti purcelusii astia au vile in zone bune ale oraselor,vile de sute de mii de euro.Cum?Nu stie nimeni
7
4
moarte coruptilor din sistemul public.
8
2
Un bandit si un corupt
9
4
Sa ma pish pe el si pe sotia lui
11
6
Uite asa ii incurajeaza judecatori speciali pe militieni tot speciali si astia,adica facetiva de cap,lasati legea caci noi suntem speciali si cunoastem portitele din legea Romaniei,pai cum vine asta mai penalilor daca unul fura de 300 dintrun magazin ia cu executare"pe drept sa nu se inteleaga ca ii apar pe mici hoti"iar altul care ajuta mari hoti divulgand secrete de stat nu ia nici o zi de puscarie,in tarile la care se uita romani si spun"ce au aia si nu avem noi"raspunsul este:"aia au o lege care se aplica corect",adica pushlamalele iau pedepse mici,iar pe de alta parte cu cat ai o functie mare in stat si faci o fapta penala si pedeapsa este mai mare,cum a facut si Vlad Tepesh in Romania ca si pe vremea lui boieri nu ajungeau la puscarie pana a venit Vlad si a spus:"la functie mare sa aiba si o teapa mai mare"si asa a curatat Tepesh Tara Romaneasca de tot felul de hotzi si shmecheri,pai mai parlamentarilor care ati dat legile astea dupa care ati spus ca nu stiti dece s-a opus Austria intrari Romaniei in Schengen,uite si dasta s-a opus,pentru ca acolo la un caz in oglinda cu asta intrau la puscarie si militianu si judecatorul si luau maxim de pedeapsa pentru ca au incalcat constitutia intentionat,ori toate ca toate dar sa iti bati joc de legile tari pe care ai jurat sa le respecti si tu militian si tu judecator asta este prea de tot.Si practica asta este veche nu este asta primul judecator care se pishe pe ia de lege fara sa pateasca nimic,iar uni romani se intreaba:"oare dece este Romania tara cu cel mai mic nivel de trai din U.E."uite dasta ma,pentru ca nu este control si nici lege pentru mari hotzi,evazionisti,corupatori si corupti din tara asta,din cauza asta avem refrenul in care:tiganul spune:"ce vreti ma am furat si eu sa le dau de mancare puradeilor mei nu am furat sa imi fac vila sau hotel ca m*******i",iar m*******i spun:"ce ma noi am vandut la straini toate fabricile din Romania",adica dupa mintea astora numai ei,hotzi conteaza in Romania oameni cinstiti sunt niste p****i.
7
3
Ca politistii sunt prietenii smecherilor si infractorilor, nu este nici o noutate; oricum cazuri ca asta sunt extrem de rare; probabil a calcat cumva pe bec si cu altele mai grave si l-au pedepsit cu chestia asta mai usoara si scapa si de inchisoare cu acordului de recunoaște; ma intreb cati au mai beneficiat in tara asta de acordului de recunoaște ? in mod sigur foarte putini, de unde concluzia ca politistii sunt si prietenii procurorilor si judecatorilor si cercul se inchide
8
4
Viseaza numai condamnari la aia care nu i premiaza. Unii condamnati cu executare nu au fost nici pomeniti p-aci, dee e ai nostri, știi ce zic! Dar, precum citesc in articolul de mai sus, îi văd condamnați și pe cei cărora li s a aplicat amânarea pedepsei. Nu s a gandit deontologuk ziarist de ce draq o fi scris în minuta amână și nu condamnă, nu s a gândit omul. Vorba oltenilor, maichia?!
14
1
Cine calca pe bec,plateste. Legea e punitiva pentru toti, excluzand pe cei care aduc prejudicii grave economiei nationale,care duc tara de rapa si dau resursele poporului unor entitati straine ca si cum ar negocia cu bunuri personale. Da,sunt scutiti de pedepse toti tradatorii tarii,ba chiar multi din fostii protectori ai tortionarilor primesc pensii babane,de staruri americane. Legea se aplica tuturor cum spuneam,unii fiind totusi deasupra tuturor si a legilor.
8
1
Audiat la PCA. De ce am ajuns la Parchetul Curtii de Apel. Omul simplu care da jos sefii din politie
4
2
dancu
2
2
0
0
Cu Politia din Mihail Kogălniceanu ce faceți, ca sunt mana în mana cu taximetriștii ilegali. Ii opresc pe șoferii de ride sharing și le ia nr. de la mașină.
7
6
Relu infractorelu :)
8
0
Cauta pe youtub AUDIAT LA PCA
3
7
Dancu asta afost capu rautatilor din orasul asta , si inca nu il agata nimeni ?
21
3
Acordul de recunoaștere se face cu procurorii din Parchetul Constanta doar daca ai PILE,CUNOSTINTE,RELATII SAU SA AI FUNCTIA DE SIFONAR. RUSINE M.A.I,RUSINE BODE HOTUL DE DOCTORATE !!!
15
3
viata de g***r.. rar vezi sa intre cate un ghertoi la bulau
10
4
Asta e o rusine de politist ! Si ca el mai sunt si altii!
16
5
Și Dancu a făcut la fel si nu este la pârnaie
19
4
Pai asa iti trebuie daca te-ai spetit, daca frecai luleaua ieseai mai bine.
12
5
Cum e posibil sa am pensie 2000 ron dupa 40 de ani de munca si altii sa aiba 30000 pe luna dupa 25 de ani de munca. Am lucrat Sambata, Duminica, pana le 12 noaptea. PNL ai promis Reforma Pensiilor echitabila. Asta e furt national prin Pensii Hulpave
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272