REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fostul prefect, Dumitru Jeacă, şi-a găsit loc de muncă la Consiliul Judeţean

Fostul prefect, Dumitru Jeacă, şi-a găsit loc de muncă la Consiliul Judeţean

Replica API 16 mai 2020 | 10:17 4896

Fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă, este, oficial, noul director al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate. Acesta a susținut, recent, examenul, proba scrisă și interviu, fiind admis. La interviu a obținut 82,20 puncte, iar la proba scrisă 89,50. Punctajul final a fost 171, 70.

Dumitru Jeacă are 45 de ani. A fost ofițer SRI și a condus Loteria Română. Fostul prefect al judeţului Constanta, Dumitru Jeacă, este un apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţean Contanţa, Horia Țuțuianu. După ce a fost eliberat din funcţie anul trecut, de Guvernul Orban, Jeacă a stat retras o perioadă, însă nu s-a dezis de Consiliul Judeţean şi de Ţuţuianu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ofitzer la loz in plic si pacanele , barbugiu adica si acum la turism , ce sa zic , felicitari bulangiule , te invidiez
1
0
Coruptia nu v-a muri NICIODATA in ROMANICA...
7
0
zici ca pe undeva cineva il iubeste? unde-l iubeste? prin cur? pe din dos? pe invers? stii tu ceva ce nu stie toata lumea, aha
3
0
mai este si mqchidon jeaca asta. dezastru pentru tara asta!!!
10
1
Hai ma,ce dracu il compari tu pe asta un nimeni in drum care s-a dat pe langa securisti si politicieni sa ii mearga si lui mai bine cu Arafat,indifirent ce ar spune unul sau altul despre sirian asta a creat SMURDul si asa au avut toti romani acces la ambulanta pentru ca la salvare suna aproape mereu ocupat sau daca prindeai fir astepta bolnavul din judet de parca venea salvarea de la Paris. O avea si Arafat pacatele lui dar asta a si muncit nu se compara cu D.JEACA.
8
1
si-a gasit? sau i s-a gasit? sau cred ca era mai bine sa ziceti A FOST BAGAT, ca locuri de munca in astfel de medii sunt rezervate PRIVILEGIATILOR SISTEMULUI, care om din Romania poate sa spuna ca dupa ce a invatat a intrat pe bune intr-un astfel de loc? daca nu ai pile nici macar nu pot sa treci pe langa un astfel de loc.Asta este meritocratia romaneasca, de asta merg lucrurile bune, ca cei care ne conduc sunt foarte COMPETENTI si plini de merite
14
0
La varsta lui ar fi trebuit sa fie pensionar!Sau cumuleaza venituri?
12
0
Nu cumva e pensionar mai? Cine sa-i inteleaga? Merita sa dai o spagutza sa te angajezi la stat. Trai de bugetar, ce plm .
15
0
La circ e menajerie, la cjc e cipanerie cu lenesi dornici de spaga.
15
1
TOT LA STAT , LA STAT DEGEABA ...
16
0
E un baiat bun, machidonul! Stie el ce face. Pe undeva cine il iubeste! Un baiat destept cu minte sclipitoare. Bravo lui!
2
11
Un bou trece, alt bou vine... Precum in Glosa lui Eminescu. Asta care a venit acum este chiar mare bou. Un bou tradator de oras si judet... Infectul dracului... A acceptat tot soiul de virusati in carantina, ne-a condamnat efectiv! Scarba imatura si cu mutra de muiere. La Niculescu ma refer, normal!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212