REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul președinte al CCR, despre eliberarea din funcție a lui Augustin Lazăr: Ministrul a înțeles că poate să revoce când vrea el procurorii șefi

Fostul președinte al CCR, despre eliberarea din funcție a lui Augustin Lazăr: Ministrul a înțeles că poate să revoce când vrea el procurorii șefi

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:30 343

Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, susține că revocarea lui Augustin Lazăr a fost decisă de ministrul deciziei odată cu decizia CCR privind eliberarea din funcție a șefilor de parchete, conform stiripesurse.ro.

"Cred ca eliberarea din functie a lui Augustin Lazar s-a decis la aparitia decizie CCR. Domnul ministru a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi si a hotarat sa-l revoce si pe acesta. Suntem in situatii identice", a spus Augustin Zegrean al Digi24.

Referitor la punctul in care Tudorel Toader reproseaza lipsa unei evaluari a lui Augustin Lazar, fostul presedinte al CCR sustine ca se induce ideea nulitatii numirii in functia de procuror general.

"Sa nu va mire când anumiti oameni vor cere anularea unor documente semnate in calitate de procuror general", a declarat Augustin Zegrean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
3
0
Tara vrea referendum in care sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA CONFISCATA URGENT si, puscarie grea pentru TOTI HOTII nu ca acum de parca sunt in stabilimente balneare, excursie, vacanta si NU La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi. Si nu-i DREPT.
4
1
Esti o carpa gunoiule!!
1
4
Acest calau, tudorel toader, a croit o lege noua pe masura numarului de la pantofii lui Dragnea.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand un condamnat,un puscarias isi inlatura acuzatorii,procurorii,modificand legea in favoarea lui.Justitia din Romania a fost ingenunchiata.Pe moment.Asta este inceputul sfarsitului PSD-ului.In curand PSD va iesi din istorie.A fost .
6
1
ai furat voturile romanilor , jegosule , l-ai tinut pe basescu pe scaun pt ca te-a numit el . hai sictir , gloaba in descompunere !
4
8
un handicapat care in nesimtirea lui lua pensie de handicat si leafa de judecator CCR, fost jurist la cooperatie, uite cine judeca la Curtea constitutionala, Acum stai draq acuns, vorba unora spune cum este cu erata si cum ai fost santajat sa o dai , javra penala ce esti,..
3
8
Omul care a furat 7,4 milioane de voturi ale romanilor la referendum da lectii in loc sa fie la inchisoare.
5
7
chiorala e deja senil saracul face pe el are pampers si-i place sa pape cacuta
3
7
ba tu dute la puscarie nu mai da din tine nici un cuvint ca ai intors Rominia in napoi 20 de ani cu protocoalele si cu eratavizator de suflete magar infect ce esti
7
5
Si tu pe a noastra incapabilule.
7
6
TODIRAS .LA PUSCARIE CU IOHANNIS ,KOVESI SI LAZAR
10
17
S-a trezit si slaga lui Basescu? Poate ne spune si ceva despre celebra erata...
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108