REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, a devenit tată pentru a treia oară

Fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, a devenit tată pentru a treia oară

Victor ROTARU 3 decembrie 2023 | 14:37 12833

Bucurie mare în familia fostului primar al Constanței, Decebal Făgădău. Acesta a devenit tată pentru a treia oară. Fostul primar a publicat prima imagine cu bebelușul pe o rețea de socializare.

Fostul primar al Constantei, Decebal Fagadau, a devenit tata pentru a treia oaraDecebal Făgădău

Decebal Făgădău, fostul edil al Constanței, în vârstă de 50 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, acesta având doi băieți dintr-o căsătorie anterioară. Maria, noul membru al familiei, a venit pe lume în seara zilei de 2 decembrie.

Fostul primar al Constantei, Decebal Fagadau, a devenit tata pentru a treia oaraMaria

Reamintim faptul că Decebal Făgădău a ocupat funcția de primar al Constanței timp de 5 ani, în perioada 2015-2020. Acesta a devenit primar în 2015, ca urmare a demisiei din funcție a lui Radu Mazăre. În 2016, Făgădău a câștigat alegerile locale, împotriva actualului primar, Vergil Chițac, iar în 2020 a pierdut funcția de primar ocupând abia locul 3 la alegeri după Vergil Chițac și candidatul USR Stelian Ion.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari pt Fagadau, dar sa ramana acolo unde este, sa nu mai revina in viata publica a constantei. a fost un primar eșec.
12
8
Anca si mai cum o cheama???
11
6
Stergeti ce nu va convine…de ce? Sa vada ce stimat e…
10
1
vedeal-as expus la casa albastra.
11
13
Mai Mihai,sper sa nu reapara la tine la cabinet "fermecatoarea" Anca! Nu dea alta,dar asta cum umbla în gura unuia care a furat ceva,cum rămâne gravida!! Și tu ești cabinet cu pretentii!!
12
3
Fagadau și Anca....doua personaje sinistre! Va meritați unul pe altul! Doi infecți care ați distrus doua familii!!
19
10
fatalau un borfash analfabet de Tulcea cu mutra de gugustiuc speriat
28
5
lasa-ti omul sa fie fericit ,sa se mandreasca cu orice,a-ti ajuns sa-l regretati....datorita lui acest nnnemernic are de munca ...toate proiectele de la el vin ...la multi ani romania!
16
25
Speram sa ii dea un tir peste copii
7
34
O parașuta care și.a lăsat soțul,de zece ori mai bun și mai frumos decât Fagabou.....a distrus doua familii....va culege ce a semanat
31
10
Fagadau e un imbecill care a fost pus de Mazare. Mafie care pune primar. Primar inseamna ca are toti banii orasului sub cheie. Care sunt inchis in cusca animalelor, altii fugiti cu banii in Italia
37
8
A lucrat ca manipulant la firma lui Mazare care la inventat si apoi Fagadau s-a leoadat de fagaduiala . Ce munceste acum , devenise hastagist !
25
12
Să-i trăiască!
21
12
Al dracului pitic!
14
11
vreau si eu sa am copii.mi au murit spermatozoizii de la atata laba. macar primar sa ajung pe langa primar si pe langa primar si sub primar.caut nevasta la mana a treia pe olx si nu gasesc.ceva recomandari
13
11
Asteptam sa candidezi la primarie, decat sa mergem cu prostavanul actual C.R. care viseaza numai proiecte sociale mai bine cu tine, macar tu erai ancorat in realitate.
27
34
Nu ma-m referit la "Ion"cand am spus pentru asta de sub mine,era altcineva dar cei de la"replica"a facut sa dispara mai multe comentarii,nu stiu dece asta este treaba lor.
13
4
Pentru asta de sub mine;adica jeg nu este cel care a furat dupa modelul fostului sau sef Radu Mazare"singura diferentza fiind ca fagabou nu este la pushcarie"ci cei care critica hotzul sunt jeguri,ma tu esti unul dala de pe timpul comunishtilor sau format de foshti securishti caci atunci cei care criticau Partidul Comunist Roman sau conducatori lui ajungeau la puschcarie,lucru care l-ar fi facut si D.Fagadau,R.Mazare,E.Urdea,A.Nastase,L.Dragnea sau alte poame dastea care au distrus Romania dupa 1990 si acum catzei carora le-au dat ashtia cate un os de ros acum striga in cor:"bai saracilor voi stitzi catzi bani are Fagadau sau Dragnea sau Cherechesh sau bombonel,de parca ashtia au muncit pentru bani pe care ii au,nu iau cashtigat prin furt sau spaga.
22
8
3 copii cu 20 de neveste - asa da exemplu de primar. O lichea politica, oportunist, arogant si lipsit de perspectiva. Sa isi vada de amantele lui ca nu il plange nimeni. Sa vina altul nou, poate mai tanar, cu idei si deschidere la oameni.
57
15
Am ajuns sa plangem dupa el. Nu credam sa existe primar mai p rost ca fagabou pana sa vina caporalul v c. De 3 ani rade si cu coorul de noi!
47
22

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436